ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Συνδυάζοντας σύγχρονη πολυτέλεια με θρυλική κομψότητα, το Range Rover Velar προσφέρει εγγυημένη απόλαυση σε κάθε ταξίδι.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βρείτε εύκολα αυτό που χρειάζεστε, χωρίς να ψάχνετε μενού, οθόνες και κρυμμένα χαρακτηριστικά. Το σύστημα ενημέρωσης & ψυχαγωγίας του Range Rover Velar, Pivi, διαθέτει μία διαισθητική διεπαφή Touchscreen, για άμεση προσβασιμότητα και φιλικότητα προς το χρήστη.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Από την ισχύ μέχρι τη γνήσια οδηγική απόλαυση, την κατανάλωση καυσίμου και την ραφιναρισμένη λειτουργία, υπάρχει ο κατάλληλος κινητήρας για εσάς. Ολόκληρη η γκάμα μας περιλαμβάνει τεχνολογία Stop/Start, και μία σειρά από κινητήρες βενζίνης και diesel με τεχνολογία Mild Hybrid (MHEV).

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ TEST DRIVE

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε ένα Test Drive με το Land Rover που επιθυμείτε!

Προσωπικά Στοιχεία

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ: Παρέχοντάς μας αυτές τις πληροφορίες, συναινείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ένα από τους παρακάτω τρόπους, εκτός και αν μας υποδείξετε διαφορετικά επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω πεδία. Η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, Επίσημος Εισαγωγέας της JAGUAR LAND ROVER θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας μόνο για να σας πληροφορήσει για προϊόντα και υπηρεσίες και για να βρούμε καλύτερους τρόπους να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Τα στοιχεία σας θα είναι μόνο διαθέσιμα στην ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, Επίσημο Εισαγωγέα της JAGUAR LAND ROVER, τους επίσημους συνεργάτες της και κάθε εταιρεία που συνεργάζεται για να σας παρέχει υπηρεσίες.