• Range Rover

  Range Rover

  Aπό 144.700€

  Ο απόλυτος συνδυασμός πολυτέλειας και ικανοτήτων

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Από 97.600€

  Το πιο δυναμικό Land Rover

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Από 75.200€

  Το πιο εκλεπτυσμενο και ικανο μεσο SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Από 47.700€

  Μοναδικό και ξεχωριστό, ένα πραγματικό Range Rover σε μικρότερο μέγεθος

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Aπό 61.900€

  Το πιο ευέλικτο SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Από 49.700€

  Το πιο περιπετειώδες και ευέλικτο compact SUV

 • PLUG-IN HYBRID

  PLUG-IN HYBRID

  PHEV — ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ LAND ROVER ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ

Κάθε όχημα που φέρει το σήμα Land Rover έχει σχεδιαστεί για εύκολη οδήγηση σε μερικά από τα πιο δύσκολα εδάφη του κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μας πρέπει να είναι τόσο υψηλών προδιαγραφών ώστε να διασφαλίζει ότι όλα τα οχήματά μας ανταποκρίνονται σε αυτήν την πρόκληση σε οποιαδήποτε συνθήκη.
Το εγκεκριμένο μεταχειρισμένο όχημά σας Land Rover είναι τόσο άψογο όσο το φαντάζεστε. Για να εξασφαλιστεί ότι φεύγει από έναν πωλητή λιανικής στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, δίνεται μια υπόσχεση εγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στον πελάτη. Αυτή σας εξασφαλίζει απόλυτη σιγουριά και σας εγγυάται ότι το όχημά σας αποδίδει την πιο συγκροτημένη και ικανή οδήγηση.

ΔΙΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ LAND ROVER ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Έχει σχεδιαστεί ειδικά για Land Rover κάτω των 5 ετών, με λιγότερα από 160.000 χιλιόμετρα κατά την περίοδο αγοράς. Μόνο καταρτισμένοι τεχνικοί της Land Rover αναλαμβάνουν την εργασία με χρήση γνήσιων ανταλλακτικών, εγκεκριμένων εργαλείων και διαγνωστικού εξοπλισμού. Τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχουν όρια στον αριθμό των αξιώσεων που είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν, έως την τιμή αγοράς του οχήματος, και η εγγύηση σας καλύπτει το ελάχιστο για δύο χρόνια χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Είναι διαθέσιμη μόνο μέσω ενός εξουσιοδοτημένου πωλητή λιανικής Land Rover.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ, 7 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 24 ΜΗΝΕΣ

Η οδική βοήθεια Land Rover έχει δημιουργηθεί για να σας εξασφαλίσει πλήρη σιγουριά και αν ποτέ τη χρειαστείτε, άψογη εξυπηρέτηση. Καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα: από μια βλάβη ή ένα ατύχημα έως τις μικρές έκτακτες ανάγκες όπως διάτρηση ελαστικού ή απώλεια κλειδιών. Το όχημά σας θα καλύπτεται για όλη τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης και λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, κάθε μέρα του χρόνου. Και μείνετε ήσυχοι. Αν χρειάζεστε οδική βοήθεια στο σημείο που βρίσκεστε, διευθετήσεις ταξιδίου καθ’ οδόν, ενοικίαση αυτοκινήτου, εκ νέου παράδοση οχήματος ή διαμονή, όλα περιλαμβάνονται.

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ

Χρειάζεται ένας συγκεκριμένος τύπος ανθρώπου για να έχουμε τα επίπεδα επαγγελματισμού, δεξιοτήτων και προσοχής στη λεπτομέρεια που αναμένουμε. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί της Land Rover θα αναλαμβάνουν κάθε εργασία επισκευής με συγκεκριμένα εργαλεία, διαγνωστικό εξοπλισμό και γνήσια ανταλλακτικά Land Rover. Πάντα εργαζόμαστε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα και αυτός είναι ο λόγος που μόνο οι εγκεκριμένοι πωλητές λιανικής μας πρέπει να αναλαμβάνουν την εργασία.

ΔΟΚΙΜΗ ΔΡΟΜΟΥ

Τα οχήματα περνάνε από μια δοκιμή δρόμου, κατά την οποία οι τεχνικοί μας επιδιώκουν να αξιολογήσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά επιδόσεων κάθε οχήματος. Για παράδειγμα, αναρτήσεις, κραδασμοί, συστήματα πέδησης, απόδοση κινητήρα, κιβώτιο ταχυτήτων και εννέα άλλες συγκεκριμένες περιοχές παρακολουθούνται για να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση του οχήματος. Με τη διεξαγωγή μιας τέτοιας αυστηρής δοκιμής, η ποιότητα του εγκεκριμένου μεταχειρισμένου οχήματος είναι εγγυημένη.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΑΝΥΘΕΙΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

Το ιστορικό κάθε οχήματος ελέγχεται πλήρως με κορυφαία ανεξάρτητη έρευνα αγοράς. Όλα τα οχήματα συνοδεύονται από ανεξάρτητα επικυρωμένη διανυθείσα χιλιομετρική απόσταση και πιστοποιημένο ιστορικό ιδιοκτησίας για να διασφαλίζεται ότι δεν υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα στο όχημα και ότι δεν έχει κλαπεί ή καταστραφεί. Με αυτόν τον τρόπο σας εξασφαλίζουμε ασφαλή οδήγηση καθώς γνωρίζετε ότι το νέο μεταχειρισμένο όχημα που αγοράζετε έχει πλήρες ιστορικό και σας δίνει αυτό ακριβώς που περιμένετε από αυτό.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Για να διατηρηθούν τα υψηλά πρότυπα που ορίζουμε για εμάς και τους πωλητές λιανικής μας, αναλαμβάνεται μια ανεξάρτητη επιθεώρηση της εξυπηρέτησης, των εγκαταστάσεων και του προσωπικού μας. Αυτή καλύπτει όλες τις πτυχές του προγράμματος εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από την οπτική του πελάτη, από τις εγκαταστάσεις έως και τα ίδια τα οχήματα. Με τη χρήση ενός ανεξάρτητου φορέα για την επικύρωση των προτύπων μας, μπορούμε πάντα να αποδίδουμε σύμφωνα με το ήθος μας επιδιώκοντας τη συνεχή αριστεία.