ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ DEFENDER

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ DEFENDER
110
D250 AWD AUTOMATIC MHEV
110 SE

110 SE

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Τελική ταχύτητα km/h 188
Επιτάχυνση (δευτ. 0-100 km/h 8,3
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΒΑΡΗ
ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ - ΣΤΑΝΤΑΡ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ - OFF ROAD
ΒΑΘΟΣ ΒΥΘΙΣΗΣ
ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΡΟΦΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Επιλέξτε από τη γκάμα μας προαιρετικού εξοπλισμού και αξεσουάρ
ΜΟΝΤΕΛΑ DEFENDER

ΜΟΝΤΕΛΑ DEFENDER

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων.
ELECTRIC HYBRID

ELECTRIC HYBRID

Ισχυρό και βιώσιμο.

[1]Οι τιμές που αναφέρονται είναι υπολογισμοί του κατασκευαστή και θα αντικατασταθούν από τα επίσημα αποτελέσματα δοκιμών της Ε.Ε. μόλις είναι διαθέσιμα. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές έχουν ληφθεί με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία.

*Οι τιμές έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με το πρότυπο NEDC2 και τη νομοθεσία της Ε.Ε., στα πλαίσια των επίσημων εργοστασιακών δοκιμών WLTP με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατεστημένα αξεσουάρ. Οι τιμές NEDC2 υπολογίζονται μέσω πιστοποιημένης μεθόδου βάσει τιμών WLTP ισοδύναμων με τα αποτελέσματα των παλαιότερων δοκιμών NEDC. Στη συνέχεια υπολογίζονται οι ανάλογοι φόροι.

**Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι εκπομπές CO2, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

Εάν το όχημα εφοδιάζεται με ζάντες 22”, η τελική του ταχύτητα θα είναι 209km/h.
Εάν το όχημα εφοδιάζεται με ζάντες 20”, η τελική του ταχύτητα θα είναι 191km/h.
‡‡Σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα.
Περιλαμβάνει βάρος οδηγού 75kg, όλα τα υγρά και ρεζερβουάρ γεμάτο κατά 90%.
Περιλαμβάνει όλα τα υγρά και ρεζερβουάρ γεμάτο κατά 90%.
Το δυναμικό φορτίο οροφής επιτρέπει έως και 118kg/168kg (90/110 και 130) όταν το όχημα είναι εφοδιασμένο με ελαστικά εκτός δρόμου και Σχάρα Οροφής Expedition. Το στατικό φορτίο οροφής επιτρέπει έως και 300kg.
Τα στοιχεία πίσω από τη σειρά 1 για το Hard Top αναφέρονται στο χώρο φόρτωσης πίσω από το διαχωριστικό.

Dry: Ξηρή χωρητικότητα: Μέτρηση όγκου με συμπαγή μπλοκ συμβατά με VDA (200mm x 50mm x 100mm. Μοντέλα Hard Top: Περιλαμβάνει υποδαπέδιο αποθηκευτικό χώρο, χωρίς γρύλο και εργαλεία.
Wet: Υγρή χωρητικότητα: Μέτρηση όγκου με εξομοίωση χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό. Μοντέλα Hard Top: Περιλαμβάνει υποδαπέδιο αποθηκευτικό χώρο, χωρίς γρύλο και εργαλεία.

Τα μοντέλα Defender V8 δεν έχουν δυνατότητα δυναμικού φορτίου οροφής. Το στατικό φορτίο οροφής επιτρέπει έως και 300 kg.
*Έχοντας αφαιρεθεί το κάλυμμα του κρίκου ρυμούλκησης.

Τα βάρη έχουν υπολογιστεί με βάση τη στάνταρ έκδοση. Ο προαιρετικός εξοπλισμός αυξάνει το βάρος.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας), ή να απαιτούν πρόσθετο εξοπλισμό. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.