ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ Η ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΉΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΊΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΜΕ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙΡΙΑΣ ΣΗΜΑΣΊΑΣ ΓΙΑ ΈΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΟ ΜΈΛΛΟΝ

Έχουμε δεσμευτεί να αναπτύσσουμε υπεύθυνα και βιώσιμα την επιχείρησή μας, ώστε να προσφέρουμε αξία στους πελάτες, την εταιρεία και την ευρύτερη οικονομία.

Dr Ralf Speth
Διευθύνων Σύμβουλος, Jaguar Land Rover

 • ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ

  Για να μειώσουμε τις συνολικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων και των λειτουργιών μας, χρησιμοποιούμε την αξιολόγηση κύκλου ζωής για να ενημερώσουμε τις μελλοντικές εξελίξεις της έρευνας και των προϊόντων.

 • ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΡΟΣ

  Η κοπή των αποβλήτων και η μείωση της χρήσης του νερού είναι προτεραιότητες. Αναγνωρίζουμε ολοένα και περισσότερο την αξία των πόρων μας αναζητώντας καινοτόμους τρόπους επαναχρησιμοποίησης ή ανακύκλωσης.

 • ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ

  Διερευνούμε συνεχώς νέους τρόπους αντιμετώπισης του αποτυπώματος άνθρακα, καθώς προσπαθούμε να μειώσουμε κατά 30% τις εκπομπές μας στις παραγωγικές μας δραστηριότητες μέχρι το 2020.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ 12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

  Υποστηρίζουμε τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες με ανθρωπιστικά προγράμματα, προγράμματα υγείας, εκπαίδευσης, σχεδιασμού, τεχνολογίας και ταλέντου, περιβάλλοντος και συντήρησης μέσω του προγράμματος Παγκόσμιας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2020.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΉ ΕΥΘΎΝΗ
ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Εκτός από την ανάπτυξη βιώσιμων κατασκευών σε ολόκληρο τον κόσμο και την εξασφάλιση των προδιαγραφών των εγκαταστάσεών μας με τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα, υιοθετούμε μια εντελώς νέα προσέγγιση για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων. Επίσης, σημειώσαμε μεγάλες προσπάθειες για τη μείωση της κατανάλωσης νερού, της κατανάλωσης ενέργειας και των αποβλήτων στην υγειονομική ταφή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

Πώς κατασκευάζετε περισσότερα οχήματα δημιουργώντας ταυτόχρονα λιγότερες εκπομπές; Πρόκειται για μια πρόκληση στην οποία συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε και η οποία τα πάντα, από τις εργοστασιακές μας διαδικασίες και την εφοδιαστική αλυσίδα έως την επένδυση δισεκατομμυρίων σε νέα προϊόντα και εγκαταστάσεις, έρευνα και ανάπτυξη. Μάθετε περισσότερα για την Έκθεση Αειφορίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

Αντιμετωπίσαμε το 100% των εκπομπών διάταξης κατασκευής και χρησιμοποιούμε τη χρηματοδότηση του άνθρακα για να επενδύσουμε σε τοπικά έργα σε όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, υποστηρίξαμε τη διανομή καινοτόμων φίλτρων νερού LifeStraw σε περισσότερους από 1.200.000 ανθρώπους στη δυτική Κένυα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να βράζουν νερό για να το κάνουν ασφαλές για κατανάλωση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
Οι πολύτιμες πληροφορίες από τη διαδικασία αξιολόγησης κύκλου ζωής μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε ακόμα την πιο βιώσιμη γενιά των οχημάτων της Land Rover.
ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Με τη μείωση του βάρους του αμαξώματος και των εξαρτημάτων του οχήματος, μπορούμε να κάνουμε τα αυτοκίνητά μας πιο αποτελεσματικά ώστε να έχουν την εξαιρετική απόδοση που αναμένουν οι πελάτες μας.
ΧΡΗΣΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΕΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
Ως υπεύθυνη επιχείρηση, έχουμε θέσει σε εφαρμογή έναν μακροπρόθεσμο στόχο της χρήσης βιώσιμων υλικών όπως το φυσικό καουτσούκ, το ανακυκλωμένο αλουμίνιο και τα πλαστικά.
ΝΕΟ ΜΕ ΝΤΙΖΕΛ, ΒΕΝΖΙΝΗ Ή PHEV;
Είτε κάνουμε τακτικές διαδρομές μέσα στην ασφυκτική κίνηση της πόλης είτε μεγαλύτερα ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο, πάρτε μια σοφή απόφαση για το επόμενό σας αυτοκίνητο μέσα από 5 σύντομες ερωτήσεις.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να δώσουμε στην επόμενη γενιά μηχανικών τα μέσα και τις δεξιότητες για να δώσουν με τη σειρά τους ένα νέο κύμα καινοτομίας. Μέχρι στιγμής πάνω από 200.000 παιδιά έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα Inspiring Tomorrow’s Engineers. Δημιουργούμε επίσης ευκαιρίες για ταλαντούχους νέους ώστε να συμμετάσχουν στα Προγράμματα Μαθητείας μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

Το βραβευμένο πρόγραμμα μαθητείας μας προσελκύει πολλούς νέους να ξεκινήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα του σχεδιασμού αυτοκινήτων, της μηχανικής και της τεχνολογίας. Οι μαθητευόμενοι κερδίζουν ενώ μαθαίνουν και μπορούν να ανταμειφθούν με συναρπαστικές ευκαιρίες απασχόλησης σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε θέσεις σε σημαντικό αριθμό νέων κάθε χρόνο.

FIND OUT MORE
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ

Η Land Rover συνεργάζεται με τις Εταιρείες του Ερυθρού Σταυρού παγκοσμίως σε έργα τόσο διαφορετικά όσο η ετοιμότητα αντιμετώπισης καταστροφών για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε περιόδους οικονομικών δυσκολιών. Για παράδειγμα, η Land Rover συνεργάζεται με τον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό για να παρέχει καθημερινή πρακτική βοήθεια σε ευάλωτα άτομα που ζουν μόνοι σε απομονωμένες κοινότητες και αντιμετωπίζουν πραγματικές δυσκολίες, ιδιαίτερα μετά από διαμονή στο νοσοκομείο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
BOMAS, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ένα boma είναι ένας φράχτης κατασκευασμένος από τοπικά υλικά και χρησιμοποιείται για την προστασία ανθρώπων και ζώων από λιοντάρια και άλλα αρπακτικά, βοηθώντας έτσι στην προστασία των λιονταριών από το να κυνηγηθούν από τους κτηνοτρόφους. Συνεργαζόμαστε με το Ίδρυμα Born Free Foundation για να φτιάξουμε το bomas στο Εθνικό Πάρκο Amboseli της Κένυας, προστατεύοντας περίπου 2.500 ανθρώπους και 32.500 ζώα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
INTERNATIONAL FEDERATION OF RED CROSS ΚΑΙ RED CRESCENT SOCIETIES
Η μακροχρόνια σχέση της Land Rover με τον Ερυθρό Σταυρό ξεκίνησε το 1954, όταν εμείς παρείχαμε στον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό ένα Land Rover Series 1 για χρήση ως κινητό κέντρο διανομής στο Ντουμπάι.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
BORN FREE FOUNDATION
Μαζί, η Land Rover και η Born Free εργάζονται για την προστασία των άγριων ζώων και των οικοτόπων τους.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ROYAL GEOGRAPHICAL SOCIETY (ΜΕ IBG)
Η Land Rover έχει υποστηρίξει τη Βασιλική Γεωγραφική Εταιρεία (με την IBG) για 25 χρόνια, χρηματοδοτώντας δραστηριότητες εκστρατείας και αποστολής, συμπεριλαμβανομένης της υποτροφίας της Land Rover.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
Πραγματοποιήστε λήψη της Έκθεσης Βιωσιμότητας του Jaguar Land Rover
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για τα τελευταία νέα της Land Rover
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Land Rover κοντά σας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας για βοήθεια πελάτη Land Rover ή γενικές ερωτήσεις