ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Οι κλασικές εμπειρίες δίνουν στους λάτρεις της οδήγησης την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις μας και να οδηγήσουν μια ευρεία γκάμα κλασικών Land Rovers σε ορισμένες πραγματικά θεαματικές και ιστορικές τοποθεσίες.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

Πλέον διαθέτουμε την ολοκαίνουρια μονάδα μας που επιδεικνύει όλα όσα κάνει ή σημαίνει η Land Rover και είναι φυσικό να θέλουμε να την δείξουμε. Έτσι η περιήγηση Classic Works προσφέρει αποκλειστική πρόσβαση στις σπάνιες Land Rover Series I Reborn και Range Rover Reborn, καθώς και την πλήρη Classic Collection. Πρόκειται για μια πραγματικά μοναδική γνώση, όχι μόνο για την κληρονομιά αυτού του ιστορικού brand, αλλά και για το μέλλον του και τη διατήρησή του.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
LAND ROVER CLASSIC

Στη Land Rover Classic, είμαστε αφοσιωμένοι στη διατήρηση και αποκατάσταση της αυτοκινητιστικής μας κληρονομιάς έτσι ώστε οι επόμενες γενιές να την απολαμβάνουν και να την αγαπήσουν. Είμαστε επίσης αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση, συντήρηση και διατήρηση των Classic Land Rover με σκοπό την απόλαυσή σας για τα επόμενα χρόνια, δίνοντας σε αυτά τα εντυπωσιακά οχήματα του παρελθόντος το καλύτερο δυνατό μέλλον.

LAND ROVER CLASSIC
LAND ROVER CLASSIC
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS
Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε τη νέα μονάδα Jaguar Land Rover Classic Works. Με έμπειρους μηχανικούς και ειδικούς ιστορικών αυτοκινήτων, στοχεύουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες εγκαταστάσεις αποκατάστασης.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Ζωντανεύει την ιστορία με σχολαστική ανακατασκευή της συλλεκτικής έκδοσης της κλασικής Land Rover, συμπεριλαμβανομένης της εμβληματικής Land Rover Series I και των πρωτότυπων δίθυρων Range Rover.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ
Αυτή η μονάδα με προσωπικό που περιλαμβάνει εξειδικευμένους μηχανικούς και ειδικούς ιστορικών αυτοκινήτων, αποσκοπεί στην παροχή εγγύησης γνήσιας συντήρησης, αποκατάστασης και υποστήριξης πωλήσεων για όλα τα μοντέλα Classic Land Rover, κάθε παλαιότητας.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
GENUINE PARTS
Παρέχοντας γνήσια ανταλλακτικά Classic Land Rover σε χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως, ο βασικός στόχος της μονάδας Genuine Parts είναι να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και ποιότητας γνήσιων προϊόντων σε πελάτες που ενδιαφέρονται για παλαιότερα οχήματα.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ LAND ROVER CLASSIC