DEFENDER 130

DEFENDER 130

ΑΝΕΣΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Μία άμεσα αναγνωρίσιμη σιλουέτα αναβαθμίζεται μέσω έξοχων σχεδιαστικών χαρακτηριστικών. Το Defender 130 συνδυάζει μορφή με λειτουργία πετυχαίνοντας μία επιβλητική παρουσία.

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Με εντυπωσιακό μήκος 5.358mm από το εμπρός άκρο μέχρι τη ρεζέρβα, δεν περνά απαρατήρητο. Η πληθωρική του σχεδίαση προσελκύει την προσοχή εντός και εκτός δρόμου. Το Defender 130 είναι ο απόλυτος συνδυασμός χώρων και ικανοτήτων

ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΡΥΧΩΡΙΑΣ

Η συρόμενη πανοραμική οροφή λούζει τις πρώτες δύο σειρές καθισμάτων με φυσικό φως, ενώ μία πρόσθετη γυάλινη οροφή, μοναδική στο Defender 130, εξασφαλίζει ότι οι επιβάτες τις τρίτης σειράς απολαμβάνουν την ίδια αυθεντική εμπειρία Defender όπως σε οποιαδήποτε άλλη θέση του αυτοκινήτου.

PREMIUM ΠΙΝΕΛΙΕΣ

Δυναμική σιλουέτα με απέριττες, προηγμένες επιφάνειες: τα πάντα στο Defender 130 αποπνέουν μία διακριτική αυτοπεποίθηση. Το κάλυμμα της ρεζέρβας στο χρώμα του αμαξώματος υποδηλώνει αισθητική συνοχή και δυναμική σχεδίαση.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Με μία τρίτη σειρά καθισμάτων, το Defender 130 προσφέρει τον καλύτερο χώρο στην κατηγορία για μέχρι οκτώ επιβάτες. Στο εσωτερικό, μοναδικές λεπτομέρειες αναδεικνύουν περαιτέρω τη σχεδίαση.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Απίστευτα ευρύχωρο, το εσωτερικό του Defender 130 συνδυάζει την πρακτικότητα με την πολυτέλεια, με πρόσθετες σχεδιαστικές πινελιές όπως στοιχεία σε Noble Chrome και μία ξύλινη επένδυση.
11,4" TOUCHSCREEN

11,4" TOUCHSCREEN

Εξοπλισμένο με μία οθόνη αφής 11,4” Touchscreen. Η εκτεταμένη οθόνη και η αυξημένη φωτεινότητα της διεπαφής από κυρτό γυαλί μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής κατά την πλοήγηση.
ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Με μία ποικιλία επιλογών, όπως διάτρητο δέρμα Windsor σε Vintage Tan και Light Oyster, το εσωτερικό του Defender 130 αναβαθμίζεται στο επόμενο επίπεδο.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανεξάρτητα πού και με ποιον ταξιδεύετε απολαύστε στο μέγιστο βαθμό την περιπέτειά σας.

ΑΝΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

ΑΝΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ


Σε όποια θέση του Defender 130 κι αν κάθεστε, απολαμβάνετε άνεση χωρίς συμβιβασμούς. Οι επιβάτες της 3ης σειράς απολαμβάνουν τον καλύτερο στην κατηγορία χώρο για τα πόδια και πλάτος μαξιλαριών, καθώς και ποτηροθήκε,ς υποβραχιόνια και θύρες φόρτισης USB-C.
ΣΤΑΝΤΑΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το Defender 130 διατίθεται με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό που αναβαθμίσουν το ταξίδι σας, όπως η οθόνη αφής 11,4" Touchscreen, μία κεντρική κονσόλα, πατάκια και χώρο αποσκευών επενδεδυμένο με πολυτελή μοκέτα.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΖΩΝΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΖΩΝΩΝ

Ο έλεγχος κλιματισμού τριών ζωνών προσφέρει θέρμανση και ψύξη για τρεις ζώνες ενώ ο έλεγχος κλιματισμού τεσσάρων ζωνών προσφέρει ανεξάρτητο έλεγχο και στις τρεις σειρές καθισμάτων.
ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται οι τρεις σειρές καθισμάτων, το Defender 130 διαθέτει χώρο για τις αποσκευές σας. Για να μεταφέρετε πρόσθετο εξοπλισμό, αναδιπλώστε την τρίτη σειρά και αξιοποιήστε έναν εντυπωσιακό χώρο αποσκευών 1.232* λίτρων.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΚΕΤΩΝ

Εξατομικεύστε περαιτέρω το Defender σας με μία γκάμα πακέτων εξωτερικού.

ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ


Το Defender 130 έχει τεράστιες δυνατότητες προσαρμογής. Μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών υπάρχουν τέσσερα πακέτα εξωτερικού:

– Black Pack
– Bright Pack
– Extended Black Pack
– Extended Bright Pack

Χρησιμοποιήστε το διαμορφωτή για να δημιουργήσετε το ιδανικό για εσάς Defender 130.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΑΚΕΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Απεριόριστες δυνατότητες. Για να αξιοποιήσετε περισσότερο τον κόσμο σας, επιλέξτε κάποιο από τα τέσσερα παρακάτω πακέτα.

EXPLORER PACK

EXPLORER PACK

Χαράξτε τη δική σας πορεία, σε οποιοδήποτε έδαφος. Το πακέτο Explorer επιτρέπει στο Defender να αψηφά τους κανόνες και να κατακτά αχαρτογράφητες περιοχές.
ADVENTURE PACK

ADVENTURE PACK

Αφήστε το πάθος σας να σας οδηγήσει σε νέες περιοχές. Με το πακέτο Adventure, το Defender σας βγάζει από την πεπατημένη και σας υπόσχεται πραγματικές περιπέτειες στην άγρια φύση.
COUNTRY PACK

COUNTRY PACK

Πάρτε μαζί τις λασπωμένες μπότες σας. Με το πακέτο Country, το Defender γίνεται ένα με τη φύση και κάνει το κάθε ταξίδι πραγματικά αξέχαστο.
URBAN PACK

URBAN PACK

Κατακτήστε την τσιμεντένια ζούγκλα. Με το πακέτο Urban, το Defender ξεχωρίζει στους δρόμους των προαστίων, χάρη στο εντυπωσιακό στυλ, τη σιγουριά και την αυτοκυριαρχία του.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ

Απαντήστε σε τρεις γρήγορες ερωτήσεις για να βρείτε το τέλειο Defender και Πακέτο Αξεσουάρ.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ LAND ROVER DEFENDER

ΜΟΝΤΕΛΑ LAND ROVER DEFENDER

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε τα δεδομένα και τους αριθμούς
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν ανέκαθεν θεμελιώδες συστατικό των οχημάτων μας.

*Wet volume is the industry standard, which is measured by filling the loadspace with liquid.