Δίνει το παράδειγμα. Εγγραφείτε στην wishlist του Range Rover Electric και αξιοποιήστε την ευκαιρία να γίνετε ένας από τους πρώτους που θα υποβάλουν προ-παραγγελία το 2024.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗ WISHLIST

Παρακαλώ, καταχωρήστε τα στοιχεία σας παρακάτω για να εγγραφείτε στη Wishlist του Νέου Range Rover Electric. Θα έχετε την ευκαιρία να είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα μπορούν να υποβάλουν προ-παραγγελία το 2024 και να λαμβάνετε αποκλειστικές ενημερώσεις για το εμβληματικό Νέο Range Rover.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ: Παρέχοντάς μας αυτές τις πληροφορίες, συναινείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ένα από τους παρακάτω τρόπους, εκτός και αν μας υποδείξετε διαφορετικά επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω πεδία. Η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, Επίσημος Εισαγωγέας της JAGUAR LAND ROVER θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας μόνο για να σας πληροφορήσει για προϊόντα και υπηρεσίες και για να βρούμε καλύτερους τρόπους να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Τα στοιχεία σας θα είναι μόνο διαθέσιμα στην ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, Επίσημο Εισαγωγέα της JAGUAR LAND ROVER, τους επίσημους συνεργάτες της και κάθε εταιρεία που συνεργάζεται για να σας παρέχει υπηρεσίες.