ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ LAND ROVER

ΑΞΕΣΟΥΑΡ LAND ROVER ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΚΥΛΩΝ

Είτε οδηγείτε το σκύλο σας στο πάρκο, παίζετε με τον τετράποδο φίλο σας φρίσμπι είτε κατευθύνεστε προς την παραλία, η επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ για τη Land Rover σας, μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια χαλαρή βραδιά στον καναπέ ή μια βραδιά που θα την περάσετε για να αφαιρέσετε λάσπη, άμμο και τρίχες σκύλου από το εσωτερικό του οχήματός σας.


«Αυτά τα αξεσουάρ δεν έχουν σχεδιαστεί μόνο για την άνεση των σκύλων, αλλά και βοηθούν επίσης να διατηρήσουμε το όχημά σας σε εξαιρετική κατάσταση.»
Είτε εξετάζουμε τα οικογενειακά κατοικίδια των ιδιοκτητών είτε χρησιμοποιούμε ένα εμβληματικό σκυλί για να βοηθήσουμε στο σχεδιασμό του χώρου φόρτωσης, τα σκυλιά ήταν πάντα μέρος της ιστορίας του Land Rover. Τώρα έχουμε σχεδιάσει μια σειρά από συγκεκριμένα πακέτα αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων. Οπότε, η επιλογή της σωστής λύσης για τις ανάγκες σας είναι απλή.


Τα πακέτα κατοικίδιων ζώων μας είναι:


Πακέτο προστασίας χώρου φόρτωσης από κατοικίδια: Σχεδιασμένο για να παρέχει προστασία από υγρές και λασπωμένες πατημασιές και για να διευκολύνει τον εύκολο καθαρισμό του χώρου φόρτωσης. Συνδυάζει την καπιτονέ εμφάνιση του χώρου φόρτωσης, το διαχωριστικό του χώρου αποσκευών πλήρους ύψους και το ανθεκτικό στις διαρροές μπολ κατοικίδιων.


Συσκευασία μεταφοράς κατοικίδιων ζώων: Η βολική επιλογή για την παροχή ενός άνετου περιβάλλοντος μεταφοράς μικρών σκύλων. Το κιβώτιο μεταφοράς κατοικίδιων ζώων μπορεί να τοποθετηθεί ή να αφαιρεθεί γρήγορα, όπως και όταν απαιτείται. Συνδυάζει την πτυσσόμενη θήκη μεταφοράς κατοικίδιου, το ανθεκτικό μπολ νερού και το που διαρρέει και τον ελαστικό τάπητα του χώρου αποσκευών.


Πακέτο περιποίησης κατοικίδιων ζώων και πακέτο πρόσβασης: TΗ τέλεια λύση για τους ιδιοκτήτες που μεταφέρουν κανονικά σκύλους ή άλλα κατοικίδια ζώα στην περιοχή φόρτωσης του οχήματος. Το πακέτο περιποίησης κατοικίδιων ζώων και πακέτο πρόσβασης Pet Care and Access Pack διασφαλίζει ότι όλα όσα χρειάζεστε είναι εδώ, για να μεταφέρετε τον σκύλο σας με άνεση. Συνδυάζει το διαμέρισμα αποσκευών πλήρους ύψους, την επένδυση με καπιτονέ χώρο φόρτωσης, τη ράμπα πρόσβασης κατοικίδιου και το φορητό σύστημα πλυσίματος.Οι αγαπημένοι μας σκύλοι, Landy και Rover, βάζουν τα αξεσουάρ των κατοικίδιων στη δοκιμή. Στη σειρά βίντεό μας, έφεραν μερικούς φίλους για να δουν αν τα αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων της Land Rover ανταποκρίνονται στα πρότυπά τους.Σκύλοι και ικανότητα


Η Landy και ο Rover λατρεύουν να βλέπουν νέα μέρη και να εξερευνούν νέο έδαφος. Μια λασπώδης λακκούβα μπορεί να είναι αγαπημένο μέρος για τον σκύλο σας (είναι σίγουρα ο Rover) αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποστείτε τις συνέπειες. Και τελικά, ποιος θέλει να πλύνει αυτοκίνητο και σκύλο μόλις φτάσετε σπίτι;


Επιλέξτε ανάμεσα σε ελαστικό τάπητα ή έναν δίσκο επένδυσης, καθώς και τα δύο θα κρατήσουν καθαρό τον χώρο αποσκευών της Land Rover σας προσφέροντας αδιάβροχη προστασία από υγρές πατημασιές, μουσκεμένο τρίχωμα και σάλια.Το στρώμα καλύπτει το χαλί του οχήματός σας στο δάπεδο του χώρου φόρτωσης. Ο δίσκος επένδυσης, με το ανυψωμένο χείλος του σε τρεις πλευρές, καλύπτει τόσο τα χαλιά στο πάτωμα όσο και στο πλευρικό τοίχωμα, παρέχοντας προστασία και εύκολο καθάρισμα.


Στο σκυλόσπιτο


Το διαχωριστικό χώρου αποσκευών πλήρους ύψους σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο φόρτωσης ενώ προστατεύετε το όχημά σας. Αυτό το διαχωριστικό για κατοικίδια ζώα είναι εύκολο στην τοποθέτηση και διατηρεί τον σκύλο σας ασφαλή στο πίσω μέρος του οχήματός σας, ενώ εμποδίζει τις λασπωμένες πατούσες να σκαρφαλώνουν στα καθίσματα των επιβατών και να δημιουργούν ανεπιθύμητα σημάδια.Κορυφαίος σκύλος για αξεσουάρ αυτοκινήτων


Ακόμη και προτού επιλέξετε ένα πακέτο κατοικίδιων ζώων, τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά των οχημάτων μας βοηθούν στη βελτίωση της ζωής σας και των σκύλων σας
Η ρύθμιση πίσω ύψους, που παρουσιάζεται παραπάνω στη Discovery, χρησιμοποιεί την ηλεκτρονική αερανάρτηση για να χαμηλώσει ή να αυξήσει το ύψος του οχήματος με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή η ρύθμιση μπορεί να είναι χρήσιμη για τους μικρόσωμους σκύλους, που μπορεί να βρουν το άλμα στο χώρο φόρτωσης υπερβολικό, και τους πιο μεγαλόσωμους σκύλους των οποίων η ευκινησία δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε.


Με αυτή την επιλογή αξεσουάρ Land Rover, μπορείτε να μετατρέψετε το όχημά σας σε καταφύγιο φιλικό προς το κατοικίδιο και είμαστε σίγουροι ότι το κούνημα της ουράς του σκύλου σας θα σας ενημερώσει ότι το Land Rover σας είναι από τα καλύτερα αυτοκίνητα για ιδιοκτήτες σκύλων.


Μπορείτε να δείτε περισσότερα Landy και Rover στο κανάλι μας στο YouTube.

ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΤΕ ΤΗ LAND ROVER ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΑΠΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Ένα πλήρες φάσμα εσωτερικών και εξωτερικών αξεσουάρ είναι διαθέσιμο για να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε το όχημά σας ώστε να ταιριάζει στις περιπέτειές σας.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Έτοιμη για οτιδήποτε: κάθε Land Rover είναι άνετα σε κάθε περιβάλλον, από βραχώδη ορεινά μονοπάτια έως έξυπνες αστικές οδούς.
DISCOVERY – ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ

DISCOVERY – ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ

Διαμορφώστε το Discovery στα μέτρα σας, διαλέγοντας από μια σειρά κομψών και πρακτικών αξεσουάρ που είναι ανθεκτικά, ευέλικτα και προσφέρουν τη δυνατότητα εξατομίκευσης.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΊΕΣ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ISLE OF SKYE ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ DISCOVERY

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ISLE OF SKYE ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ DISCOVERY

Δημοσίευση: 21-09-2017

«J.M.W. Ο Turner λέγεται ότι έχει δεθεί στο κατάρτι ενός πλοίου σε μια καταιγίδα. Ήταν ο τρόπος του να βιώνει πλήρως τις συνθήκες.» Ο φωτογράφος τοπίων Julian Calverley μιλάει για μια από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις του δικού του έργου.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ: DISCOVERY

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ: DISCOVERY

Δημοσίευση: 13-12-2016

Η Discovery έχει λάβει τη μέγιστη βαθμολογία πέντε αστέρων από τον διεθνή αναγνωρισμένο οργανισμό δοκιμών ασφαλείας Euro NCAP, που σημαίνει ότι οι οδηγοί αναζητούν μία από τις πιο ασφαλείς ανάγκες του SUV για να μην κοιτάξουν περαιτέρω.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ DISCOVERY

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ DISCOVERY

Δημοσίευση: 01-01-2017

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός της All-New Discovery της Land Rover ήταν το αποτέλεσμα αμέτρητων ωρών πειραματισμού με ιδέες και υλικά, μερικά από τα οποία είναι αρκετά περίεργα.