ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ LAND ROVER ΣΑΣ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

Αυτή η μονάδα Υπηρεσιών Ιδιοκτήτη με προσωπικό που περιλαμβάνει εξειδικευμένους μηχανικούς και ειδικούς ιστορικών αυτοκινήτων, αποσκοπεί στην παροχή εγγύησης γνήσιας συντήρησης, αποκατάστασης και υποστήριξης πωλήσεων για όλα τα μοντέλα Classic Land Rover, κάθε παλαιότητας.

ΣΕΡΒΙΣ

Η τακτική συντήρηση αποτελεί ουσιαστικό μέρος της διατήρησης ενός κλασικού οχήματος. Δημιουργήσαμε λοιπόν μοναδικές επιλογές εξυπηρέτησης, οι οποίες αναπαράγουν τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τη στιγμή της πρώτης κατασκευής και τις συνδυάζουν με την τεχνική μας τεχνογνωσία σήμερα. Όλα τα έργα καταγράφονται στο δικό σας Βιβλίο Υπηρεσιών Jaguar Land Rover Classic Works Service για να διατηρείτε την αξία του αυτοκινήτου σας και να προστατέψετε το περιουσιακό στοιχείο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες
Καλέστε μας στο +44 (0) 203 601 1255
Ή στοιχεία e-mail@classic.landrover.co.uk

ΕΛΕΓΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ

Την πρώτη φορά που οι πελάτες μας φέρνουν το όχημά τους στη Jaguar Land Rover Classic Works, συνιστούμε έναν πλήρη έλεγχο ημέρας. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η ολοκληρωμένη οπτική επιθεώρηση 121 σημείων, θα σας προσφέρουμε μια αναφορά που θα αναφέρει κάθε εργασία που απαιτείται μέσω ενός συστήματος επείγουσας ανάγκης με κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο χρώμα.

Για περισσότερες πληροφορίες
Call us on +44 (0)203 601 1255
Or email info@classic.landrover.co.uk

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Όποια και αν είναι η φυσική κατάσταση του αυτοκινήτου σας, οι κλασσικοί μας εμπειρογνώμονες είναι σε ετοιμότητα για να το αποκαταστήσουν στην απόλυτη παρθένα παλιά του δόξα. Οι υπηρεσίες αποκατάστασης που διαθέτουμε χωρίζονται σε οκτώ οριστικά στάδια. Αρχική επιθεώρηση και έλεγχος εξαρτημάτων, αποσυναρμολόγηση, καθαρισμός μέσων, διόρθωση προστατευτικού αμαξώματος και ανακαίνιση εξαρτημάτων μέχρι την ανασυγκρότηση του οχήματος. Κάθε στάδιο πραγματοποιείται με προσοχή από τεχνικούς εμπειρογνώμονες για να εγγυηθεί τη συνολική αυθεντικότητα του κλασικού αυτοκινήτου σας.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Τα ίδια χέρια που δημιούργησαν τους αρχικούς κινητήρες Land Rovers είναι μεταξύ αυτών που μας βοηθούν να ξανακτίσουμε τους κινητήρες σήμερα. Αυτή η διαχρονική εμπειρία συνδυάζει τις πρωτότυπες τεχνικές με τις σύγχρονες διαδικασίες της Land Rover, δίνοντάς μας την δυνατότητα να αναδημιουργήσουμε και να ανακατασκευάσουμε κινητήρες που είναι αληθινοί για την κλασική κληρονομιά τους αλλά με την ακρίβεια του 21ου αιώνα.

LAND ROVER CLASSIC
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS
Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε τη νέα μονάδα Jaguar Land Rover Classic Works. Με έμπειρους μηχανικούς και ειδικούς ιστορικών αυτοκινήτων, στοχεύουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες εγκαταστάσεις αποκατάστασης.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Ζωντανεύει την ιστορία με σχολαστική ανακατασκευή της συλλεκτικής έκδοσης της κλασικής Land Rover, συμπεριλαμβανομένης της εμβληματικής Land Rover Series I και των πρωτότυπων δίθυρων Range Rover.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
GENUINE PARTS
Παρέχοντας γνήσια ανταλλακτικά Classic Land Rover σε χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως, ο βασικός στόχος της μονάδας Genuine Parts είναι να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και ποιότητας γνήσιων προϊόντων σε πελάτες που ενδιαφέρονται για παλαιότερα οχήματα.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
Δεν χρειάζεται να διαθέτετε ένα Classic Land Rover για να νιώσετε τον ενθουσιασμό να φτάσετε στο τιμόνι. Οι κλασικές εμπειρίες μας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε το πνεύμα, το ρομαντισμό και τον ενθουσιασμό του παρελθόντος του Land Rover.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ LAND ROVER CLASSIC