LAND ROVER REBORN

ΤΑ SERIES I LAND ROVERS ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑ. ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

lLiUrmRL7tk
TOP
SERIES I, CHAPTER II
#component-3
BEFORE & AFTER
#component-7
OWN A PART OF HISTORY
#component-10
ΣΕΙΡΑ Ι, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ

Από την πρώτη μέρα, τα οχήματά μας βοήθησαν να χαρτογραφηθεί ο κόσμος, να ανακαλυφθούν περιοχές που κανείς δεν ήξερε ότι υπήρχαν. Η Land Rover Reborn σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν από τους πρωτότυπους εξερευνητές μας - μια πλήρως αποκατεστημένη Land Rover Series I.


Ξεπερνάμε τα όρια για να αποκαταστήσουμε τις αυθεντικές Series I, με επιλογή από όλο τον κόσμο για την αυθεντικότητά τους. Κάθε κλασικό συνοδεύεται με εγγύηση 12 μηνών - και μια ιστορία ζωής.

FOREVER YOUNG: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ «CAR ZERO»

Μετά από μια ωραία ζωή στο Κουίνσλαντ, το όχημά μας, με την ονομασία «Car Zero», έχει επιστρέψει στην πατρίδα του, το Solihull. Αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του καλλιεργώντας στρέμματα γης, ήταν εύλογο να ταλαιπωρηθεί. Αλλά το πνεύμα της Series Ι δεν θα σκουριάσει ποτέ. Έχουμε αποκαταστήσει την αρχική δόξα του «Zero Car» χρησιμοποιώντας όλες τις πρωτότυπες τεχνικές και όλες τις αυθεντικές διαδικασίες για να εξασφαλίσουμε ότι η ιστορία της Series I δεν έχει τελειώσει, αλλά μόλις ξεκίνησε.

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Series Ι δεν είναι η ίδια - ο καθένας έχει ζήσει μια διαφορετική ζωή, σε ένα διαφορετικό μέρος του κόσμου. Η Reborn διασφαλίζει ότι δεν πρόκειται για απλή αποκατάσταση - είτε πρόκειται για μοντέλο του 80 ή του 86, διατηρούμε την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητα κάθε οχήματος.

ΕΞΕΤΑΣΗ

Πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε εργασία, περνάμε κάθε μεμονωμένο όχημα από μια διεξοδική εξέταση, αποκαλύπτοντας ακριβώς τι χρειάζεται να αποκατασταθεί, πραγματοποιώντας έναν φυσικό έλεγχο ενάντια στις αρχικές προδιαγραφές κατασκευής.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ

Στη συνέχεια, αποσυναρμολογούμε το όχημα και αποκαθιστούμε τα πλαίσιά του. Και πάλι, για να διατηρηθεί η μοναδική της προσωπικότητα, οι πίνακες ζωγραφίζονται από το Bodyshop που έχει εγκριθεί από τη Land Rover Classic, στα πέντε αρχικά χρώματα: Light Green, Bronze Green, Royal Air Force Blue, Dove Grey και Poppy Red.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Αποσυναρμολογούμε, βελτιώνουμε και διατηρούμε όσο το δυνατόν περισσότερα αρχικά εξαρτήματα, ανανεώνοντάς τα μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Η Reborn σκοπεύει να συνεχίσει την ιστορία της Series Ι, όχι’ να την ξαναγράψει.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Στη συνέχεια, εξετάζουμε το εσωτερικό της Series I, αφήνοντας τα καθίσματα με τα γυμνά πλαίσιά τους και καλύπτοντάς τα με το υλικό της επιλογής του πελάτη.

ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Αποσυναρμολογούμε και ανακατασκευάζουμε κάθε κινητήρα της Series Ι στο Τμήμα Συστημάτων Μετάδοσης Κίνησης. Μόλις η θρυλική καρδιά της χτυπήσει ξανά, η εγγύηση κατασκευαστή 12 μηνών ή των 12.000 μιλίων διασφαλίζει ότι θα συνεχίσει να χτυπάει για πολύ καιρό.

ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

Είναι σημαντικό να διατηρείτε την αυθεντικότητα και τον χαρακτήρα κάθε οχήματος, ακόμη και στις ελάχιστες λεπτομέρειες. Με αυτό το σκεπτικό, διασφαλίζουμε ότι όλα τα εξαρτήματα ανακατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχικές αισθητικές προδιαγραφές του οχήματος. Μόλις ολοκληρωθεί η δουλειά μας, αρχίζει το επόμενο κεφάλαιο της Series Ι...

Η Land Rover Reborn δίνει στους πελάτες μας την ευκαιρία να κατακτήσουν ένα κομμάτι της ιστορίας της αυτοκινητοβιομηχανίας - έναν πλήρως αποκαταστημένο από τον κατασκευαστή Series I Land Rover.
BEFORE & AFTER
Κάντε κλικ για αλληλεπίδραση
Αγγίξτε για αλληλεπίδραση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ REBORN

Δεν είναι μόνο τα αρχικά οχήματα της Series Ι που έχουμε αναβιώσει.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Εάν θέλετε να γράψετε το επόμενο κεφάλαιο μιας Series I Reborn, ελάτε σε επαφή και ένα μέλος της ομάδας μας θα χαρεί να σας βοηθήσει. Εναλλακτικά, στείλτε μας ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όποτε είναι η κατάλληλη στιγμή για εσάς.


classic@jaguarlandrover.com

+44(0) 203 601 1255