ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

RANGE ROVER REBORN
Το 1970 η κυκλοφορία του Range Rover άλλαξε τα πάντα. Ποτέ πριν, η πολυτέλεια ενός executive σεντάν δεν είχε συνδυαστεί με μια τέτοια ανθεκτική ικανότητα 4WD off-road, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο έμβλημα και ένα φαινόμενο αυτοκίνησης. Και σχεδόν πενήντα χρόνια αργότερα, η Land Rover Classic αποκαθιστά τη δίθυρη Range Rovers σε εργοστασιακή κατάσταση έτσι ώστε οι μελλοντικές γενιές συλλεκτών και θιασωτών να αγοράζουν απευθείας από τη Land Rover.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
LAND ROVER SERIES I REBORN
Από την πρώτη μέρα, η Land Rovers κατέκτησε περιοχές που ήταν στο παρελθόν απρόσιτες με τέσσερις τροχούς. Η Land Rover Reborn σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν από αυτούς τους πρωτότυπους εξερευνητές - μια πλήρως αποκατεστημένη Land Rover Series I - που προέρχεται και επιλέγεται από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη. Κάθε Series I μετά την αποκατάστασή της συνοδεύεται από πλήρη εγγύηση 12 μηνών, για να μην αναφέρω μια ιστορία ζωής.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
WORKS LEGENDS

Το πρόγραμμά μας Works Legends προσφέρει έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο για να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο όχημα Classic, το οποίο είναι πλήρως εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από τους ειδικευμένους τεχνικούς μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

Η δέσμευσή μας για το μέλλον της Land Rover Classic συνοψίζεται με την εγκατάσταση Classic για τον ολοκαίνουριο ειδικό σκοπό μας, τη μεγαλύτερη του είδους της στον κόσμο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
LAND ROVER CLASSIC
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS
Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε τη νέα μονάδα Jaguar Land Rover Classic Works. Με έμπειρους μηχανικούς και ειδικούς ιστορικών αυτοκινήτων, στοχεύουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες εγκαταστάσεις αποκατάστασης.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ
Αυτή η μονάδα με προσωπικό που περιλαμβάνει εξειδικευμένους μηχανικούς και ειδικούς ιστορικών αυτοκινήτων, αποσκοπεί στην παροχή εγγύησης γνήσιας συντήρησης, αποκατάστασης και υποστήριξης πωλήσεων για όλα τα μοντέλα Classic Land Rover, κάθε παλαιότητας.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
GENUINE PARTS
Παρέχοντας γνήσια ανταλλακτικά Classic Land Rover σε χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως, ο βασικός στόχος της μονάδας Genuine Parts είναι να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και ποιότητας γνήσιων προϊόντων σε πελάτες που ενδιαφέρονται για παλαιότερα οχήματα.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
Δεν χρειάζεται να διαθέτετε ένα Classic Land Rover για να νιώσετε τον ενθουσιασμό να φτάσετε στο τιμόνι. Οι κλασικές εμπειρίες μας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε το πνεύμα, το ρομαντισμό και τον ενθουσιασμό του παρελθόντος του Land Rover.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ LAND ROVER CLASSIC