ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ADVENTURE
VIRGIN GALACTIC

Με το κοινό πνεύμα πρωτοπορίας που διαθέτουμε και την αίσθηση της περιπέτειας που προάγουμε, η συνεργασία μας με τη Virgin Galactic ωθεί τα όρια και επιτρέπει στην ανθρώπινη εξερεύνηση να φτάσει σε νέα ύψη.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
BEAR GRYLLS
Ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στον κόσμο της επιβίωσης και της περιπέτειας, o Bear ενσαρκώνει το πνεύμα της Land Rover «Πέρα από τα όρια», αφού ανέβηκε στο Everest και οδήγησε πρωτοποριακές αποστολές από την Ανταρκτική έως την Αρκτική. O Bear λέει: «Η Land Rover είναι συνώνυμο της περιπέτειας και η περιπέτεια ήταν πάντα στο DNA μου».
BEN SAUNDERS
Ο Ben Saunders είναι συγγραφέας, παρακινητικός ομιλητής και πρωτοπόρος Βρετανός πολικός εξερευνητής. Ο Ben που ήθελε πάντα να περάσει τα όρια της εξερεύνησης, επιχείρησε την επική πρόκληση να διασχίσει μόνος την Ανταρκτική, χωρίς υποστήριξη ή βοήθεια.
ED STAFFORD
Ο Ed Stafford δημιούργησε τη φήμη του τυχοδιώκτη όταν διέσχισε τον Αμαζόνιο. Ένας μεγάλος οπαδός της Land Rover Discovery, ο Ed, η σύζυγός του και ο γιός τους ηλικίας οκτώ εβδομάδων ταξίδεψαν και έζησαν την εμπειρία της Discovery σε μια διαδρομή μέσα από 10 χώρες, καλύπτοντας 3000 μίλια σε 14 ημέρες.
KENTON COOL
Ένας από τους κορυφαίους ορεινούς οδηγούς στον κόσμο, ο Kenton Cool αντιμετωπίζει δύσκολες συνθήκες στις αποστολές του. Εξαρτάται από τα οχήματα της Land Rover για να αποδώσει στα απαιτητικά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των 12 Κορυφών του Everest, και βασίζεται σε χαρακτηριστικά όπως το θερμαινόμενο τιμόνι για να ξεπαγώσει τα χέρια του κατά την επιστροφή του.
MONTY HALLS
Θαλάσσιος βιολόγος, παραγωγός, λάτρης της περιπέτειας και παρουσιαστής, ο Monty Halls είναι ευρέως γνωστός για τη σειρά BBC Great Escape, στην οποία ζει και εργάζεται σε δύσκολες απομακρυσμένες περιοχές. Ένας παθιασμένος εξερευνητής και υποστηρικτής της οικολογικής προστασίας και των στρατιωτικών φιλανθρωπικών οργανώσεων, είναι τακτικά επικεφαλής αποστολών κατάδυσης για αυτούς που αγαπούν την περιπέτεια και τους επιστήμονες.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για τα τελευταία νέα της Land Rover
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με τη Land Rover ή για γενικές ερωτήσεις
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Land Rover κοντά σας
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ο καλύτερος τρόπος να ζήσετε την εμπειρία μιας Land Rover είναι να μπείτε στη θέση του οδηγού