ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ <br>ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Γνωρίζατε ότι το στυλ οδήγησης, το είδος των διαδρομών και η απόσταση που διανύετε μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα του οχήματός σας; Για παράδειγμα, οι καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη με συχνά 'σταμάτα-ξεκίνα' συνήθως επωφελούνται από ένα διαφορετικό είδος ενέργειας σε σχέση με τα τακτικά ταξίδια σε αυτοκινητόδρομους ή τη συχνή ρυμούλκηση.


Εδώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση για τις οδηγικές ανάγκες σας.

ΤΥΠΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ LAND ROVER

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα ηλεκτρικά οχήματα τροφοδοτούνται από έναν ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία. Αντί να ανεφοδιάζεστε με καύσιμα σε ένα πρατήριο καυσίμων, διατηρείτε το αυτοκίνητό σας φορτισμένο μέσω ενός οικιακού σημείου φόρτισης. Εν κινήσει επωφελείστε από την ταχεία φόρτιση συνεχούς ρεύματος σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ (PHEV)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ (PHEV)

Τα plug-in ηλεκτρικά υβριδικά οχήματα (PHEV) συνδυάζουν έναν βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα, το οποίο σημαίνει ότι ένα σημείο φόρτισης στο σπίτι είναι προαιρετικό. Αλλάξτε από αμιγή ηλεκτροκίνηση με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων σε ένα συνδυασμό βενζίνης και ηλεκτρικής ενέργειας για μεγαλύτερες διαδρομές.
ΤΙ EIΝΑΙ ΗΠΙΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ (MHEV)

ΤΙ EIΝΑΙ ΗΠΙΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ (MHEV)

Χωρίς να απαιτείται φόρτιση, τα ήπια υβριδικά οχήματα (MHEV) ενισχύουν την απόδοση των κινητήρων τους με την επαναχρησιμοποίηση της ενέργειας που συλλέγεται μέσω της επιβράδυνσης και της αναγεννητικής πέδησης. Είναι ευέλικτα και προσφέρουν επιλογές για διάφορα στυλ οδήγησης.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ

Απαντήστε σε πέντε γρήγορες ερωτήσεις σχετικά με τις οδηγικές σας συνήθειες για να δείτε αν το επόμενο όχημά σας θα πρέπει να είναι ηλεκτρικό υβριδικό ή ήπιο υβριδικό.

  • ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ή Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ;