ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LAND ROVER INCONTROL;

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ LAND ROVER INCONTROL

udg8YZIEnZM

Μια υπέροχη οθόνη αφής 10 ιντσών με εξαιρετικά ευκρινή γραφικά, απαλλάσσεται από κουμπιά και λειτουργεί τόσο έξυπνα όσο ένα iPad.

TOPGEAR

 • ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

  Στην καρδιά του Land Rover InControl, υπάρχει ένας επεξεργαστής multi-core Intel με δίκτυο ethernet υψηλής ταχύτητας που ελέγχεται μέσω της οθόνης αφής όπως ακριβώς ένα tablet.

 • ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

  Η εφαρμογή Remote σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε το όχημά σας στο smartphone σας από οπουδήποτε στον κόσμο: από τη στάθμη καυσίμου έως τα ανοιχτά παράθυρα.

 • ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Το σύστημα πλοήγησης σας πηγαίνει εκεί όπου θέλετε εύκολα και με ακρίβεια χάρη στην αναλυτική καθοδήγηση, την προβολή διασταυρώσεων και τους τρισδιάστατους χάρτες.

 • ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΥΛ

  Με ένα εύρος χαρακτηριστικών Driver Assistance, το Land Rover InControl σας δίνει την ελευθερία να απολαύσετε την οδήγηση, είτε σταθμεύετε στην πόλη είτε βρίσκεστε καθ’ οδόν.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ INCONTROL

Η σειρά των συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης InControl του Land Rover περιλαμβάνει τώρα το Touch Pro Duo*, το πιο προηγμένο σύστημά μας. Έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι όλοι αξιοποιούν στο έπακρο τη διαδρομή τους. Μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε εφαρμογές, να απολαύσετε μουσική μέσω του ηχοσυστήματος υψηλής ποιότητας και να πλοηγηθείτε στον κόσμο σας.

Μάθετε περισσότερα
Παρακολουθήστε την ταινία

yt:udg8YZIEnZM
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MERIDIAN™

Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες της Meridian παρέχουν όλη την πληρότητα και την καθαρότητα της ζωντανής ερμηνείας σε εσάς και όλους τους επιβάτες σας. Βελτιώστε την εμπειρία της συσκευής αναπαραγωγής μουσικής του αυτοκινήτου σας με μια επιλογή τριών* ηχοσυστημάτων: Meridian Sound System (διαθέσιμο με Touch ή Touch Pro), Meridian Surround Sound System και Meridian Signature Sound System.

*Απευθυνθείτε στον έμπορο λιανικής της Land Rover για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα των ηχοσυστημάτων Meridian για το επιλεγμένο όχημά σας.

Μάθετε περισσότερα
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ INCONTROL

Για απαράμιλλη συνδεσιμότητα στο όχημά σας, τα Connect και Connect Pro της Land Rover διασφαλίζουν ότι εσείς και οι επιβάτες σας απολαμβάνετε μια άψογη εμπειρία εντός και εκτός του οχήματος. Απολαύστε την ευκολία των επιλογών Remote Essentials ή Remote Premium που σας δίνουν τον έλεγχο του οχήματός σας από απόσταση. Οι επιλογές Protect και Secure Tracker κρατάνε πιο ασφαλή εσάς και το όχημά σας.

Μάθετε περισσότερα
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

yt:il95_aRTnTQ
INCONTROL DRIVER ASSISTANCE (ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ INCONTROL)

Για τη δική σας ηρεμία, τα χαρακτηριστικά υποβοήθησης του οδηγού Driver Assistance σας βοηθούν να μένετε πιο ασφαλείς στο δρόμο και εκτός δρόμου. Ελαχιστοποιήστε τον κίνδυνο για χτυπήματα και γρατσουνιές κατά τη στάθμευση στους πιο στενούς αστικούς χώρους με το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Park Assist. Βιώστε την εμπειρία των διαισθητικών χαρακτηριστικών οδήγησης που όχι μόνο σας κρατούν συγκεντρωμένους στο δρόμο αλλά και σας ειδοποιούν για κινδύνους και ακόμη και εντοπίζουν κενά στη συγκέντρωση του οδηγού.
Μάθετε περισσότερα
Παρακολουθήστε την ταινία

yt:Fu5KSK8gEZ0

*Touch Pro Duo only available on New Range Rover Velar.

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις του Land Rover InControl
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς όχημα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συζητήστε για το InControl με τον πλησιέστερο έμπορο λιανικής