ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM
ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΧΡΗΣΗΣ LAND ROVER
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM
ΒΗΜΑ 1
Ανάλογα με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σας, το μέγεθος της κάρτας SIM πρέπει να είναι:
• InControl Touch Pro: Micro SIM
• InControl Touch / Touch Plus: Στάνταρ SIM
ΒΗΜΑ 2
Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα SIM έχει εισαχθεί πλήρως με τα χρυσά φις στραμμένα προς τα πάνω και το μικρότερο άκρο στραμμένο προς τα έξω. Όταν η κάρτα SIM είναι τοποθετημένη σωστά, δεν πρέπει να προεξέχει από την υποδοχή.
WI-FI HOTSPOT

Προσπελάστε τις ρυθμίσεις συνδεσιμότητας του οχήματός σας από το γενικό μενού ρυθμίσεων του οχήματος. Για να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi Hotspot, γλιστρήστε το κουμπί Hotspot προς τα δεξιά στο ON.

Κάντε κλικ στις ρυθμίσεις Hotspot για να δείτε των κωδικό πρόσβασης που απαιτείται για πρόσβαση στο ενσωματωμένο Wi-Fi Hotspot.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL
WI-FI HOTSPOT
Το Wi-Fi Hotspot παρέχει 3G Wi-Fi hotspot στο όχημά σας που δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες σας να συνδέσει έως 8 συσκευές στο διαδίκτυο.
ΠΡΟΒΟΛΗ WI-FI HOTSPOT
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL
Είναι χαρά μας να βοηθάμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώνουμε για τα χαρακτηριστικά Land Rover InControl.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Αποκτήστε πρόσβαση στους όρους και τις προϋποθέσεις του Land Rover InControl και τα έγγραφα της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα της Land Rover για τη χώρα σας.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής της Land Rover για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις του Land Rover InControl
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς όχημα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συζητήστε για το InControl με τον πλησιέστερο έμπορο λιανικής