ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ TOUCH

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ INCONTROL
ΓΕΝΙΚΆ
Τι είναι το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών map updater;

Το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater είναι ένα εργαλείο λογισμικού για PC και Mac. Χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση λήψης νέων δεδομένων χάρτη και σχετικού περιεχομένου για το σύστημα πλοήγησης.

Πού είναι η κάρτα SD;

Η κάρτα Map SD Card πρέπει να βρίσκεται στην υποδοχή της κάρτας SD του οχήματος. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του οχήματος για την ακριβή τοποθεσία της υποδοχής.

Γιατί το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών map updater δεν εντοπίζει την κάρτα SD;

Το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών αναγνωρίζει μόνο έγκυρη κάρτα SD που έχει σχεδιαστεί με το σύστημα πλοήγησης. Οποιεσδήποτε άλλες κάρτες SD δεν θα εντοπίζονται. Αν η κάρτα SD καταστραφεί ή τα δεδομένα αλλάξουν σε οποιαδήποτε μορφή χωρίς τη χρήση του προγράμματος ενημέρωσης χαρτών Map Updater, ενδέχεται να καταλήξει σε μη αναγνωρίσιμη κάρτα SD. Μπορεί επίσης να θέλετε να ελέγξετε αν η υποδοχή της κάρτας SD στον Η/Υ ή το Mac σας λειτουργεί σωστά.

Γιατί μερικές από τις επιλογές είναι γκριζαρισμένες;

Το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater αναγνωρίζει αυτόματα τα περιεχόμενα της συνδεδεμένης κάρτας SD. Η διαθεσιμότητα ορισμένων πλήκτρων ή/και χαρακτηριστικών μπορεί να συνδέεται με τα περιεχόμενα της κάρτας SD.

Είναι το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών μου Map Updater ενημερωμένο;

Το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater ελέγχει αυτόματα για ενημερώσεις εφαρμογών σε κάθε εκκίνησή του.

Πώς μπορώ να ελέγξω τη διαθεσιμότητα οποιωνδήποτε ενημερώσεων χαρτών;

Χρησιμοποιήστε την κάρτα Map SD Card με το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater για να ελέγξετε αν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater αναγνωρίζει αυτόματα τις διαθέσιμες ενημερώσεις για την εντοπισμένη κάρτα SD και τις προσφέρει για λήψη και εγκατάσταση.

Γιατί δεν αναγνωρίζεται το όχημά μου στην κάρτα SD;

Αν η κάρτα Map SD Card δεν αναγνωρίζεται, διασφαλίστε ότι η κάρτα SD βρίσκεται σε ξεκλείδωτη κατάσταση (μικρός διακόπτης ενεργοποιημένος στο πλάι της κάρτας SD) και ότι είναι τοποθετημένη στην υποδοχή της κάρτας SD στο όχημα. Αν είναι εισηγμένη σωστά, απενεργοποιείστε την ανάφλεξη, κλείστε όλες τις πόρτες του οχήματος και κλειδώστε το όχημα για 2 λεπτά πριν την επανεκκίνησή του. Αν η κάρτα SD εξακολουθεί να μην αναγνωρίζεται, σημειώστε κάθε μήνυμα σφάλματος που προβάλλει το όχημά σας και επικοινωνήστε με τον έμπορο λιανικής σας για περαιτέρω υποστήριξη.

Γιατί ο αριθμός αναγνώρισης οχήματος VIN εμφανίζεται στο πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater;

Ο αριθμός αναγνώρισης οχήματος (VIN) είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό που δίνεται σε κάθε όχημα που παράγεται. Ο VIN σας μπορεί να τοποθετηθεί σε πινακίδα, ορατή μέσω της βάσης του παρμπρίζ, στα αριστερά του οχήματος. Το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater χρησιμοποιεί τον αριθμό αναγνώρισης οχήματός σας VIN για να εγκρίνει μια μη μεταβιβάσιμη άδεια χρήσης για τη χρήση των χαρτών στο όχημά σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενεργοποίησης.

Ποια λειτουργικά συστήματα υποστηρίζει το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater;

Το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater υποστηρίζει Microsoft Windows έκδοση 7, 8 και 10 και Mac OS X 10.8 και εξής.

Μπορώ να ακυρώσω μια λήψη και να εγκαταστήσω σε εξέλιξη;

Όχι, η διαδικασία λήψης και εγκατάστασης πρέπει να ολοκληρώνεται πλήρως για τη διατήρηση της συνέπειας και της εγκυρότητας των περιεχομένων των χαρτών στην κάρτα SD. Μην κλείνετε το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater ή αφαιρείτε την κάρτα SD όσο η λήψη και η εγκατάσταση είναι σε εξέλιξη.

Οι παλιότεροι χάρτες διαγράφονται σε μια νέα εγκατάσταση;

Ναι, οι πιο πρόσφατοι χάρτες διαγράφουν και αντικαθιστούν την παλαιότερη έκδοση των χαρτών.

Τι κάνω αν έχασα ή προκάλεσα βλάβη στην κάρτα SD μου;

Θα χρειαστεί να παραγγείλετε μια νέα κάρτα SD. Επικοινωνήστε με τον έμπορο λιανικής για περαιτέρω υποστήριξη.

Γιατί δεν υπάρχει συνδεδεμένος VIN στην κάρτα SD;

Αυτό το μήνυμα υποδεικνύει ότι το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών δεν μπόρεσε να βρει έναν αριθμό αναγνώρισης οχήματος (VIN) στην κάρτα. Επικοινωνήστε με τον έμπορο λιανικής.

Μπορώ να αποθηκεύσω τα προσωπικά δεδομένα μου στην κάρτα SD;

Η κάρτα SD χάρτη παρέχεται μόνο για χρήση με το σύστημα πλοήγησης. Η κάρτα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την αποθήκευση οποιωνδήποτε άλλων δεδομένων. Οποιεσδήποτε αλλαγές στο περιεχόμενο της κάρτας SD πρέπει να διεξάγονται μόνο μέσω του προγράμματος ενημέρωσης χαρτών Map Updater. Η αποθήκευση άλλων δεδομένων στη κάρτα SD ή η πραγματοποίηση μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών σε δεδομένα της κάρτας SD θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα με το σύστημα πλοήγησής σας και μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση του οχήματός σας.

Έχετε κέντρο επαφών για υποστήριξη;

Επικοινωνήστε με τον έμπορο λιανικής για περαιτέρω υποστήριξη

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ INCONTROL

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα Land Rover της χώρας σας ή τον τοπικό έμπορο λιανικής της Land Rover για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορο λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ INCONTROL
Το InControl είναι μια σειρά υπηρεσιών και εφαρμογών που σας συνδέει με το όχημά σας και σας συνδέει άψογα, αλλά και με τον εξωτερικό κόσμο απρόσκοπτα και με ασφάλεια.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είναι χαρά μας να βοηθάμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώνουμε για τα χαρακτηριστικά InControl.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Κατά την εγγραφή για το Protect ή την έναρξη χρήσης του Touch Pro ή της εφαρμογής InControl Apps, θα σας ζητηθεί αποδοχή των νομικών όρων και των πολιτικών μας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να προσπελάσετε τα παρακάτω:
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις του Land Rover InControl
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς όχημα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συζητήστε για το InControl με τον πλησιέστερο έμπορο λιανικής