ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ SECURE TRACKER

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ INCONTROL
ΓΕΝΙΚΆ
Τι είναι το Secure Tracker και πώς λειτουργεί;

Το Secure Tracker είναι συμβατό με σύστημα παρακολούθησης κλεμμένου οχήματος Thatcham Category 6 της Land Rover. Το Secure Tracker χρησιμοποιεί τεχνολογία παρακολούθησης για να σας ειδοποιεί αν το όχημά σας έχει παραβιαστεί ή μετακινηθεί παράνομα. Το όχημά σας θα ειδοποιεί το κέντρο παρακολούθησης Land Rover Tracking Centre που θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει αν το όχημά σας έχει κλαπεί ή όχι.

Το Secure Tracker θα βοηθήσει να μειώσω τα ασφάλιστρά μου;

Το Secure Tracker είναι συμβατό με Thatcham Category 6. Όταν το Secure Tracker είναι ενεργοποιημένο, μπορεί να δικαιούστε μια έκπτωση στην ασφάλειά σας.

Τι συμβαίνει αν έχω Secure Tracker και το όχημά μου κλαπεί;

Σε περίπτωση που το όχημά σας μετακινηθεί παράνομα, το κέντρο παρακολούθησης Land Rover InControl θα σας ειδοποιεί άμεσα και θα συνεργάζεται με την αστυνομία για να εντοπίζει την ακριβή τοποθεσία του οχήματός σας. Αν πιστεύετε ότι το όχημά σας έχει κλαπεί, καλέστε το κέντρο παρακολούθησης Land Rover απευθείας από την εφαρμογή Remote για Smartphone ή τον αριθμό τηλεφώνου που μπορείτε να βρείτε στην ενότητα του κατόχου InControl.

Αν έχω Secure Tracker τι θα συμβεί αν το όχημά μου απομακρυνθεί με γερανό;

Αν γνωρίζετε ότι το όχημά σας θα μεταφερθεί (π.χ. ρυμουλκηθεί ή μεταφερθεί με τρένο ή πλοίο) και αν έχετε ενεργή συνδρομή Secure Tracker βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το χαρακτηριστικό Transport Mode (Λειτουργία μεταφοράς). Μόλις ενεργοποιηθεί, το Transport Mode (Λειτουργία μεταφοράς) θα είναι ενεργό για έως και 10 ώρες μόνο και θα απενεργοποιηθεί αυτόματα όταν αυτός ο χρόνο παρέλθει. Αν το όχημά σας μεταφέρεται για περισσότερες από 10 ώρες, βεβαιωθείτε ότι ενεργοποιείτε εκ νέου το Transport Mode (Λειτουργία μεταφοράς). Αν δεν ενεργοποιήσετε το Transport Mode (Λειτουργία μεταφοράς) και το όχημά σας μεταφερθεί, θα λάβετε μια ειδοποίηση κλοπής από το κέντρο παρακολούθησης Land Rover.

Μπορώ να αναφέρω ότι το όχημά μου έχει κλαπεί στο εξωτερικό, εντός Ευρώπης;

Αν το όχημά σας έχει κλαπεί ενώ ταξιδεύετε σε μία από τις χώρες που παρατίθενται παρακάτω, πρέπει να επικοινωνήσετε με το κέντρο παρακολούθησης Land Rover. Η διαδικασία είναι η ίδια όπως αν βρισκόσασταν στη χώρα σας. Το Secure Tracker είναι διαθέσιμο στη χώρα στην οποία εγγραφήκατε για τις υπηρεσίες InControl, καθώς και στις παρακάτω χώρες: Ανδόρα, Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, , Πορτογαλία, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Λιχτενστάιν, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και Βατικανό.

Τι είναι η λειτουργία μεταφοράς;

Το Transport Mode (Λειτουργία μεταφοράς) σχετίζεται με το Secure Tracker και σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε το όχημά σας σε τρέιλερ, σύστημα ή κοτσαδόρο χωρίς να ενεργοποιείται ειδοποίηση κλεμμένου οχήματος. Το Transport Mode (Λειτουργία μεταφοράς) μπορεί να ενεργοποιηθεί από την εφαρμογή Remote Smartphone App ή την ιστοσελίδα My Land Rover InControl. Μόλις ενεργοποιηθεί, το όχημα δεν θα αποστέλλει αυτόματες ειδοποιήσεις κλοπής για 10 ώρες αν το όχημα μετακινηθεί ενώ ο κινητήρας είναι απενεργοποιημένος. Όλες οι άλλες αυτόματες ειδοποιήσεις κλοπής π.χ. αποσυνδεδεμένη μπαταρία, θραύση παραθύρου κ.τ.λ. παραμένουν ενεργές. Το Transport Mode (Λειτουργία μεταφοράς) θα είναι ορατό μόνο στην εφαρμογή για smartphone ή την ιστοσελίδα My Land Rover InControl αν έχετε Secure Tracker.

Τι είναι η λειτουργία σέρβις;

Το Service Mode (Λειτουργία σέρβις) σχετίζεται με το Secure Tracker και πρέπει να ενεργοποιείται κατά τη μεταφορά του οχήματός σας για σέρβις ώστε να προλαμβάνεται η ενεργοποίηση της ειδοποίησης κλεμμένου οχήματος. Η λειτουργία σέρβις πορεί να ενεργοποιηθεί από την εφαρμογή Remote Smartphone App ή την ιστοσελίδα My Land Rover InControl. Μόλις ενεργοποιηθεί στο όχημα δεν θα αποστέλλει αυτόματες ειδοποιήσεις κλοπής για 10 ώρες όταν εντοπίσει περιστατικό κλοπής που έχει προκληθεί π.χ. από μετακίνηση του οχήματος με τον κινητήρα απενεργοποιημένο, αποσύνδεση της μπαταρίας ή της κεραίας, ήχο συναγερμού κ.τ.λ. Η λειτουργία σέρβις (Service Mode) θα είναι ορατή μόνο στην εφαρμογή για smartphone ή στην ιστοσελίδα My Land Rover InControl αν έχετε Secure Tracker.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ INCONTROL

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα Land Rover της χώρας σας ή τον τοπικό έμπορο λιανικής της Land Rover για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορο λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ INCONTROL
Το InControl είναι μια σειρά υπηρεσιών και εφαρμογών που σας συνδέει με το όχημά σας και σας συνδέει άψογα, αλλά και με τον εξωτερικό κόσμο απρόσκοπτα και με ασφάλεια.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είναι χαρά μας να βοηθάμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώνουμε για τα χαρακτηριστικά InControl.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Κατά την εγγραφή για το Protect ή την έναρξη χρήσης του Touch Pro ή της εφαρμογής InControl Apps, θα σας ζητηθεί αποδοχή των νομικών όρων και των πολιτικών μας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να προσπελάσετε τα παρακάτω:
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις του Land Rover InControl
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς όχημα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συζητήστε για το InControl με τον πλησιέστερο έμπορο λιανικής