MERIDIAN™ ΓΙΑ LAND ROVER

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Ως ηγέτης της βρετανικής μηχανικής και καινοτομίας, η Land Rover συμμερίζεται την επιθυμία της Meridian για ποιότητα, απόδοση και αφοσίωση για την αναδημιουργία του κατά το δυνατό πιο αυθεντικού και συναρπαστικού ήχου.

RICHARD HOLLINSHEAD
MERIDIAN CHIEF TECHNOLOGY OFFICER

 • ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ HIFI ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


  Η TrifieldTM* συνδυάζει άψογα κανάλια για να διανείμει αυθεντικό στερεοφωνικό ήχο στο Land Rover σας.


  *H Trifield είναι διαθέσιμη μόνο σε συγκεκριμένα ηχοσυστήματα. Απευθυνθείτε στον πωλητή σας για περισσότερες πληροφορίες.

 • ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΧΟΥ

  H Meridian†† σας παρασύρει στο ρυθμό της μουσικής, με εξαιρετική ακρίβεια, κρυστάλλινες υψηλές συχνότητες και πλούσιο, βαθύ μπάσο.

 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CABIN CORRECTION

  Η τεχνολογία που προσαρμόζει τον ήχο στις ποικιλόμορφες επιφάνειες της καμπίνας του Land Rover για πιστή αναπαραγωγή μουσικής.

 • ΜΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  Το υπερσύγχρονο βρετανικό ηχοσύστημα της Meridian φέρνει μια αυθεντική αίσθηση γνήσιας ερμηνείας στο Land Rover σας.

MERIDIAN SOUND SYSTEM
MERIDIAN SOUND SYSTEM

Η καμπίνα του Land Rover είναι ο ιδανικός χώρος για να βιώσετε τη μουσική της επιλογής σας. Το Meridian Sound System παρέχει μουσική με έως και 12 ηχεία*, 380W και subwoofer διπλού καναλιού. Υπάρχουν 2 διαθέσιμες εκδόσεις ανάλογα με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σας: Touch ή Touch Pro. *

Παρακολουθήστε την ταινία
MERIDIAN SURROUND SOUND SYSTEM
MERIDIAN SURROUND SOUND SYSTEM

Το Meridian Surround Sound System δίνει όλη την πληρότητα και την καθαρότητα μιας ζωντανής ερμηνείας με έως και 18* μπροστινά, πλαϊνά και πίσω ηχεία, 825W και ένα subwoofer διπλού καναλιού, που συνδυάζονται άψογα με την αποκλειστική τεχνολογία Trifield της Meridian.*

Παρακολουθήστε την ταινία
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ MERIDIAN
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ MERIDIAN

Το ηχοσύστημα με την υπογραφή της Meridian δίνει πιστή αναπαραγωγή μουσικής με έως και 28 ηχεία* και 1700W, σε συνδυασμό με ένα subwoofer διπλού καναλιού και την πρώτη παγκοσμίως τρισδιάστατη τεχνολογία αυτοκινήτου Trifield για να σας παρασύρει στην αίσθηση της ζωντανής ερμηνείας.*

Παρακολουθήστε την ταινία
MERIDIAN AUDIO TECHNOLOGY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DIGITAL SIGNAL PROCESSING
Συνδυάζει όλα τα στοιχεία του ηχοσυστήματος για απόδοση που διαφορετικά θα απαιτούσε σημαντικά μεγαλύτερα ηχεία.
MERIDIAN CABIN CORRECTION
Ο προηγμένος αλγόριθμος Meridian Cabin Correction προσαρμόζει την εμπειρία του ήχου στην ακριβή ακουστική του εσωτερικού του Land Rover σας.
MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING
Η Meridian Digital Dither Shaping διασφαλίζει ότι οι μετατροπές ψηφιακού σήματος πραγματοποιούνται ομαλά και απρόσκοπτα διατηρώντας τις καλύτερες λεπτομέρειες της απόδοσης του ήχου. Το αποτέλεσμα είναι αυθεντική μουσική μετατροπή που θυμίζει τα συναισθήματα της αυθεντικής ηχογράφησης.
TRIFIELD†
Η αποκλειστική για τη Meridian τεχνολογία Trifield συνδυάζει τα κεντρικά και περιμετρικά κανάλια άψογα με τα αριστερά και δεξιά κανάλια παρέχοντας μια σταθερή, συναυλιακού επιπέδου εμπειρία σε όλους τους επιβάτες.
TRIFIELD 3D
Με βάση την αποδεδειγμένη τεχνολογία ήχου surround sound της Meridian, η πρώτη παγκοσμίως τεχνολογία αυτοκινήτου Trifield 3D πραγματικά δίνει ζωή στις μουσικές ερμηνείες. Με την προσθήκη καναλιών ειδικού ύψους, η αίσθηση του χώρου της καμπίνας επεκτείνεται σε μια τρισδιάστατη εμπειρία για ανώτερη αίσθηση κλίμακας και ακρίβειας στη μουσική σας.
MERIDIAN ΚΑΙ LAND ROVER

Η συνεργασία της Meridian με τη Land Rover είναι μια γιορτή προς τιμήν της πιο φίνας βρετανικής πολυτέλειας, των εκλεπτυσμένων δυνατοτήτων και του εξατομικευμένου ήχου του αυτοκινήτου. Τα τρία ηχοσυστήματα της Meridian διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία για να δημιουργούν στερεοφωνικό ήχο υπεροχής ή surround σε όλη την καμπίνα του Land Rover, καθώς και για να ενισχύουν τη μουσική καθαρότητα και αυθεντικότητα.

Παρακολουθήστε την ταινία
yt:jLy7DplUZKk
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ MERIDIAN

Η Meridian Audio, που ιδρύθηκε το 1977 στο Cambridgeshire του Η.Β., δημιουργεί ηχοσυστήματα υψηλών επιδόσεων και υψηλής πιστότητας σε συνεργασία με την Land Rover. H Meridian έχει να επιδείξει πολλές πρωτιές, όπως τα ενεργά ηχεία και ο πρώτο παγκοσμίως επεξεργαστής ψηφιακού ήχου surround. Η τεχνολογία ήχου της Meridian έχει βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι οι καμπίνες της Land Rover παρέχουν τον πιο υπέροχο χώρο για την απόλαυση της μουσικής.

Παρακολουθήστε την ταινία
yt:jLy7DplUZKk

Η εμπορική ονομασία Trifield και η συσκευή «three fields» αποτελούν σήμα κατατεθέν της Trifield Productions Ltd.
†† Η εμπορική ονομασία Meridian είναι σήμα κατατεθέν της Meridian Audio Ltd.
*Ο αριθμός των ηχείων και των watt εξαρτάται από την Land Rover που επιλέγετε. Το όχημα που παρουσιάζεται είναι Range Rover. Απευθυνθείτε στον πωλητή σας για περισσότερες πληροφορίες. Αυτή η παρουσίαση της Land Rover εξυπηρετεί μόνο σκοπούς παρουσίασης. Η θέση των ηχείων μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τα οχήματα.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις του Land Rover InControl
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς όχημα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συζητήστε για το InControl με τον πλησιέστερο έμπορο λιανικής