ΤΟ ΝΕΟ RANGE ROVER

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
ΤΟ ΝΕΟ RANGE ROVER
Το Range Rover έχει μια πλούσια κληρονομιά πρωτοποριακής καινοτομίας και συνεχίζει να ξαναγράφει τους κανόνες για την ακρίβεια και την ποιότητα.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Μηχανολογία αιχμής και διαισθητικές τεχνολογίες κάνουν πραγματικότητα το σύγχρονο σχεδιαστικό μας όραμα.

DESIGN ENABLING INNOVATION

Το συγκολλημένο με λέιζερ τελείωμα της οροφής δημιουργεί μία λεία επιφάνεια ακολουθώντας τις αρχές της σχεδιαστικής φιλοσοφίας μας. 'Χωνευτά' στοιχεία διαμορφώνουν μία εκλεπτυσμένη, συμπαγή εμφάνιση και ενισχύουν την αεροδυναμική απόδοση. Το στρογγυλεμένο άκρο της πόρτας συναντά το τζάμι με απλό, απρόσκοπτο τρόπο χάρη στην κρυμμένη μεσαία γραμμή. Οι ψηφιακοί προβολείς LED του Range Rover διαθέτουν κορυφαίο μικροεπεξεργαστή και 1,2 εκατομμύρια μικροκαθρέφτες. Μπορούν να εστιάσουν σε 16 αντικείμενα ταυτόχρονα και να αποκλείσουν τις αντανακλάσεις. Τα πρώτα στον κόσμο 'κρυμμένα' μέχρι να ανάψουν φώτα έχουν ένα ζωηρό κόκκινο χρώμα LED όταν λειτουργούν και gloss black όταν ειναι σβηστά

EΝΑ ΗΡΕΜΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ

Το Active Noise Cancellation και η προηγμένη 'mixed-metal' αρχιτεκτονική διαμορφώνουν μία από τις πιο αθόρυβες καμπίνες από οποιοδήποτε αυτοκίνητο κυκλοφορεί στο δρόμο.

Η επόμενη γενιά του συστήματος Active Noise Cancellation εξαλείφει τους ανεπιθύμητους θορύβους, τους κραδασμούς και τους περισπασμούς. Μειώνει το 'γνωστικό φορτίο' του οδηγού και των επιβατών, βοηθώντας όλους να φτάσουν στον προορισμό τους ξεκούραστοι. Τα ηχεία ακύρωσης θορύβου στο προσκέφαλο, μια παγκόσμια πρωτοτυπία, δημιουργούν μεμονωμένες αθόρυβες ζώνες για ένα εντελώς αθόρυβο περιβάλλον. Τέσσερα επιταχυνσιόμετρα και μικρόφωνα στο εξωτερικό του Range Rover σας παρακολουθούν τους κραδασμούς των τροχών, τους θορύβους των ελαστικών και τους ήχους του κινητήρα, δημιουργώντας ένα σήμα ακύρωσης που αναπαράγεται μέσω των 35 κύριων ηχείων του οχήματος. Οι τεχνικές αναβαθμίσεις συμβάλλουν στη βελτίωση της μετάδοσης θορύβου κατά 24%, ακόμη και πριν από τη χρήση του Active Noise Cancellation.

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ

Η αληθινή σύγχρονη πολυτέλεια απαιτεί προηγμένα χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται απρόσκοπτα και είναι πάντα ενημερωμένα.

Προηγμένα χαρακτηριστικά ‑ όπως Amazon Alexa, Remote Park Assist1, και Pivi Pro2 infotainment ‑ ενσωματώνονται απρόσκοπτα, εργονομικά και λειτουργικά. Χάρη στις ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού (SOTA), το Range Rover βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Η νέα αρχιτεκτονική του Range Rover αποτελεί τη βάση για επιλογές αποδοτικών κινητήριων συνόλων, συμπεριλαμβανομένου του plug-in ηλεκτρικού υβριδικού οχήματος (PHEV) εκτεταμένης αυτονομίας. Ένα αμιγώς ηλεκτρικό Range Rover θα ενταχθεί στην οικογένεια το 2024, πρωτοστατώντας στη μετάβασή μας σε ένα ηλεκτρικό μέλλον.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

0.75

Με πλήρως ηλεκτρική αυτονομία 113km, το 75% των καθημερινών διαδρομών3 μπορούν να πραγματοποιούνται στο ηλεκτρικό πρόγραμμα.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ (EV) ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ΕΩΣ)

113KM **

WLTP. Εκτιμώμενη αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες έως 88km.

Εκπομπές CO2  (ΑΠΟ)

18 G/KM **

Απολαύστε μηδενικές εκπομπές ρύπων σε EV Mode.

ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

<60 MINS

Φορτίστε έως το 80% σε <60 mins with DC rapid charging4.

MLA-FLEX

Η αρχιτεκτονική Mixed-metal Modular Longitudinal Architecture (MLA-Flex) προσφέρει την τέλεια βάση για νέα επίπεδα άνεσης και πολιτισμένης λειτουργίας.

MLA-FLEX
MLA-FLEX

Η νέα δομική σχεδίαση του Range Rover εξισορροπεί το βάρος, την αντοχή και την ακαμψία. Το νέο αμάξωμα MLA-Flex είναι έως και 50% πιο άκαμπτο και οι τεχνικές βελτιώσεις συμβάλλουν σε βελτίωση της μετάδοσης θορύβου κατά 24%. Συνδυάζοντας υπερσύγχρονες τεχνικές με 260.000 εικονικές δοκιμές και 1,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα δοκιμών πρωτοτύπων, το Range Rover είναι στιβαρό, εξελιγμένο και προσφέρει υποδειγματική ποιότητα.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

Κύρια Χαρακτηριστικά

Κύρια Χαρακτηριστικά

Το Range Rover δίνει το παράδειγμα.
ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER

ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER

Δείτε τη πλήρη γκάμα μοντέλων.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε τα δεδομένα και τους αριθμούς

**Δείτε τις τιμές WLTP.

Οι τιμές είναι αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας επηρεάζονται από παράγοντες όπως το στυλ οδήγησης, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το φορτίο οι εκδόσεις ζαντών, τα αξεσουάρ, η πραγματική διαδρομή και η κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές αυτονομίας βασίζονται στο όχημα παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

1Διαθέσιμο από τα μέσα του 2022.

2Η υπηρεσία Connected Navigation απαιτεί ανανέωση συνδρομής αφού παρέλθει το αρχικό διάστημα κατόπιν υπόδειξης του Εμπόρου της Land Rover.

3Προϋποθέτει φόρτιση μόνο στο σπίτι και βασίζεται σε ανώνυμα δεδομένα ιδιοκτησίας πελατών του Range Rover

4Οι χρόνοι φόρτισης εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, η κατάσταση, η θερμοκρασία και η υπάρχουσα φόρτιση της μπαταρίας, η χρησιμοποιούμενη εγκατάσταση και η διάρκεια της φόρτισης.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) ή να απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού για να λειτουργήσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και φωτογραφίες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπές αλλαγές στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Ορισμένες λειτουργίες της Alexa εξαρτώνται από την τεχνολογία smart home. Η χρήση της Amazon Alexa απαιτεί λογαριασμό Amazon.