ΤΟ ΝΈΟ RANGE ROVER SPORT

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΤΟ ΝΈΟ RANGE ROVER SPORT
RANGE ROVER SPORT
D250 AWD AUTOMATIC MHEV
RANGE ROVER SPORT SE

RANGE ROVER SPORT SE

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Μέγιστη ταχύτητα km/h 206
Επιτάχυνση (δευτ.) 0-100 km/h 8,0
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΒΑΡΗ
ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ
ΦΟΡΤΙΟ ΟΡΟΦΗΣ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ - ΣΤΑΝΤΑΡ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ - OFF ROAD
ΒΑΘΟΣ ΒΥΘΙΣΗΣ
ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΡΟΦΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Επιλέξτε από μία γκάμα προαιρετικών επιλογών και αξεσουάρ.
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Ενθουσιώδες, δυναμικό και αποφασιστικό.
ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER SPORT

ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER SPORT

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων.

*Δείτε τις τιμές WLTP.

Οι τιμές είναι αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας επηρεάζονται από παράγοντες όπως το στυλ οδήγησης, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το φορτίο οι εκδόσεις ζαντών, τα αξεσουάρ, η πραγματική διαδρομή και η κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές αυτονομίας βασίζονται στο όχημα παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

*Dry: Ξηρή χωρητικότητα: Μέτρηση όγκου με συμπαγή μπλοκ συμβατά με VDA (200mm x 50mm x 100mm).

** Wet: Υγρή χωρητικότητα: Μέτρηση όγκου με εξομοίωση χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό. Μέτρηση μέχρι την επένδυση οροφής.

Οι τιμές έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με το πρότυπο NEDC2 και τη νομοθεσία της Ε.Ε., στα πλαίσια των επίσημων εργοστασιακών δοκιμών WLTP. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης καυσίμου εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατεστημένα αξεσουάρ. Οι τιμές NEDC2 υπολογίζονται μέσω πιστοποιημένης μεθόδου βάσει τιμών WLTP ισοδύναμων με τα αποτελέσματα των παλαιότερων δοκιμών NEDC. Στη συνέχεια υπολογίζονται οι ανάλογοι φόροι.

‡‡WLTP είναι το νέο, επίσημο πρότυπο δοκιμών της ΕΕ που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό της τυποποιημένης κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ για τα επιβατικά αυτοκίνητα. Μετρά την κατανάλωση καυσίμου και ενέργειας, την αυτονομία και τις εκπομπές ρύπων. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τιμές που πλησιάζουν περισσότερο σε πραγματικά δεδομένα. Τα οχήματα δοκιμάζονται με προαιρετικό εξοπλισμό και με πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμής και προφίλ οδήγησης. Τα στοιχεία που εμφανίζονται αφορούν το πιο οικονομικό/ελαφρύτερο σύνολο επιλογών.

Τα βάρη έχουν υπολογιστεί με βάση τη στάνταρ έκδοση. Ο προαιρετικός εξοπλισμός αυξάνει το βάρος.