Το PHEV προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στο δρόμο και κορυφαίες για την κατηγορία του επιδόσεις εκτός δρόμου με χωρητικότητα μπαταρίας που καλύπτει αθόρυβα 51 km σε ηλεκτρική λειτουργία μόνο, σε συνδυασμό με τον υψηλών επιδόσεων κινητήρα βενζίνης Ingenium για να προσφέρει κατανάλωση καυσίμου έως 100 mpg, και όλα αυτά με τους βραβευμένους σχεδιασμούς μας

Elizabeth Hill
Chief Product Engineer

 • ΙΣΧΥΣ

  Το PHEV προσφέρει απόδοση 404PS και εκπομπές CO2 από 64g/km, χρησιμοποιώντας το συνδυασμό ενός προηγμένου κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων 300PS Si4 Ingenium με ηλεκτρικό μοτέρ υψηλής χωρητικότητας 85kW.

 • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

  Επιλέξτε από τη λειτουργία Parallel Hybrid (την προεπιλεγμένη λειτουργία οδήγησης) που συνδυάζει κινητήρα βενζίνης με ηλεκτρικό κινητήρα ή τη λειτουργία πλήρους ηλεκτρικής οδήγησης EV (ηλεκτρικό όχημα).

 • ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ, ΑΘΟΡΥΒΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

  Το PHEV προσφέρει σχεδόν αθόρυβη οδήγηση σε πλήρη λειτουργία ηλεκτρικού οχήματος (EV) και, για βέλτιστη φινέτσα, διασφαλίζει απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ του κινητήρα βενζίνης και του ηλεκτρικού μοτέρ.

 • ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

  Όσον αφορά την ισχύ και τις επιδόσεις, το PHEV είναι ακριβές και ασυναγώνιστο ενώ είναι πλήρως ικανό για τη διαχείριση καταστάσεων εκτός δρόμου, όπως εμβύθιση* και σκληρές διαδρομές με πέτρες.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ PHEV


Το PHEV συνδυάζει τον ελαφρύ κινητήρα μας Ingenium με ηλεκτρικό κινητήρα 85kW, σε συνδυασμό με μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 13 kWh που φορτίζεται από εξωτερική πηγή. Στη λειτουργία EV προσφέρει έως 51km από πλήρη φόρτιση με μηδενικές εκπομπές CO2 από απολήξεις εξάτμισης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

ΦΟΡΤΙΣΗ EV

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

 • Range Rover PHEV
 • Range Rover Sport PHEV