ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ LAND ROVER

Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ LAND ROVER ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΣ LAND ROVER
Μόνο οι επίσημοι επισκευαστές Land Rover ακολουθούν τα αυστηρά μας standard ώστε το αυτοκίνητό σας και η εγγύηση του να είναι πλήρως προστατευμένα.
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Στην περίπτωση ατυχήματος ή δυσλειτουργίας, εξειδικευμένοι τεχνικοί θα έρθουν σε εσάς όπου βρίσκεστε, και σε περίπτωση ανάγκης θα φροντίσουμε τη μεταφορά του αυτοκινήτου.
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Φτιάξτε το δικό σας Land Rover μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε μοντέλο, και κατασκετασμένα στα ίδια υψηλά standard με τα το αυτοκίνητό σας.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ
Αξίζει να επιλέξετε το δικό σας εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Land Rover. Αυτόν που θα καλύψει τις ανάγκες σας με εγγυημένη πραγματομωσύνη και πλήρη εγγύηση.
ζαντες και ελαστικα

Δοκιμασμένοι να αποδίδουν σε πολύ σκληρότερες συνθήκες από τις απαιτήσεις ενός δρόμου, οι αυθεντικοί, Land Rover τροχοί αλουμινίου μπορούν να περάσουν με άνεση από κάθε έδαφος. Τα ελαστικά θεωρούνται ένα πολύ σηματνικό κομμάτι του συνολικού σχεδιασμού ενός αυτοκινήτου γιατί εκμεταλλεύονται τη δύναμη του.

βρειτε ενα επισημο συνεργατη
ΠΛΑΝΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ
μειωμενα κοστη
Έχοντας ένα πλάνο επισκευής, απολαμβάνετε οικονομίες κλίμακας συγκριτικά με ανεξάρτητες υπηρεσίες.
καλυτερη υπολειμματικη αξια
Με το να φροντίζετε το Land Rover σας τακτικά βελτιώνετε την υπολειμματική του αξία.
Ανεση
Φτιάξτε το δικό σας πλάνο επισκευής σε ένα επίσημο συνεργάτη Land Rover.
Ξενιαστε
Όλες οι προγραμματισμένες ανάγκες σας σε επισκευές καλύπτονται χωρίς επιπλέον κόστη.
επισημοι τεχνικοι της LAND ROVER
Οι καταρτισμένοι ειδικοί της Land Rover θα σας κλείσουν ραντβού στο δικό σας χρόνο.
γνησια ανταλλακτικα land rover
Χρησιμοποιούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά της Land Rover με 12 μήνες εγγύηση.
επισημα επισκευαστες

Οι επίσημοι επισκευαστές Land Rover έχουν ασύγκρτιη εμπειρία σε όλες τις πτυχές συντήρησης και επισκευής ενός Land Rover. Μόνο σε ένα επίσημο επισκευαστή Land Rover θα βρείτε τα υψηλά ποιοτικά standard που θα σας καθησυχάσουν πως το αυτοκίνητό σας και η εγγύηση του βρίσκονται στσ κστάλληλα χέρια.

βρειτε ενα επισημο συνεργατη
Οδική Βοήθεια
ΟΦΕΛΗ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
Μπορείτε να βασίζεστε στην οδική βοήθεια. Απολαμβάνετε την οδική βοήθεια της Land Rover όσο διαρκεί και η εγγύηση του νέου σας αυτοκινήτου. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί της Land Rover μπορούν να λύσουν το πρόβλημα σας επί τόπου τις περισσότερες φορές. Εάν όχι, το αυτοκίνητό σας θα μεταφερθεί σε ένα εξουσιοδοτημένο επισκευαστή. Πανευρωπαϊκή Οδική Βοήθεια και Επισκευή για το Land Rover σας με ένα τηλέφωνο στο +30 210 3499599.
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ
Το πρόγραμμα επισκευής ατυχημάτων σας δίνει πρόσβαση στο δίκτυο των επίσημων επισκευατών μας. Έχουμε δέσμευση απέναντί σας πως το Land Rover σας θα επανέλθει στα υψηλότερα επίπεδα.
ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ
Δε συμβαίνει συχνά, αλλά αν ένα Land Rover χρειάζεται ανάκληση, οι ιδιοκτήτες ενημερώνονται και σας συμβουλεύουμε για το πώς πρέπει να προχωρήσετε.
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Όταν χρησιμοποιείται ένα γνήσιο ανταλλακτικό της Land Rover στο αυτοκίνητό σας, έχετε 12 μήνες εγγύηση.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
Σαν κομμάτι της δέσμευσής μας στο περιβάλλον, έχει δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης της Land Rover.
NAVIGATION & ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ
Εάν το δορυφορικό σας navigation είναι πάνω από 1 χρόνου, μπορείτε να το αναβαθμίσετε για να έχετε πιο ακριβή ενημέρωση για τους δρόμους. Χιλιάδες σημεία ενδιαφέροντος προστίθενται κάθε μέρα.