ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ FLEET & BUSINESS
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Γνωρίζουμε ότι αυτό διαδραματίζει σημαντικό ρόλο όταν επιλέγετε οχήματα για τον εταιρικό στόλο σας. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε ένα από τα οχήματά μας έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα πιο απαιτητικά πρότυπα.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Όταν επιλέγετε ένα αυτοκίνητο της Land Rover, εσείς και οι συνάδελφοί σας, επωφελείστε με την ασφάλεια, την ευκολία και τα υποδειγματικά επίπεδα εξυπηρέτησης.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΕΝΤΡΑ FLEET & BUSINESS
Στη Land Rover κατανοούμε τη σημασία του να έχουμε εξειδικευμένα κέντρα με εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό για την εξυπηρέτηση όλων των πελατών Fleet & Business.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
InControl Apps, Terrain Response, συστήματα υποβοήθησης στάθμευσης και ένα σύστημα πλοήγησης σάς οδηγούν με ασφάλεια, ακρίβεια και υπευθυνότητα. Μπορούν επίσης να διασφαλίσουν ευκολότερη ανάληψη ευθύνης.
ΠΡΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Πιο ελαφριά από ποτέ και με βελτιωμένους κινητήρες, τα νέα μας οχήματα έχουν σαφώς χαμηλότερη κατανάλωση, μεγαλύτερη ευελιξία και χαμηλότερες εκπομπές CO2 από άλλα στην κατηγορία τους.

Δείτε τα οχήματά μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ
Τα αυτοκίνητα της Land Rover είναι εξοπλισμένα με τα πιο προηγμένα συστήματα ασφάλειας, όπως το InControl Protect, το οποίο αυτόματα πραγματοποιεί κλήση έκτακτης ανάγκης SOS στην αρμόδια υπηρεσία για να φτάσει βοήθεια έγκαιρα στο ακριβές σημείο σας σε περίπτωση μιας κρίσιμης κατάστασης.
ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ
Τα οχήματά μας είναι διαθέσιμα σε μια σειρά πρωτοποριακών, ενεργών χαρακτηριστικών ασφαλείας. Αυτά περιλαμβάνουν: σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου (Blind Spot Monitor), το οποίο χρησιμοποιεί αισθητήρες ραντάρ για να ειδοποιήσει τον οδηγό όταν υπάρχει κρυμμένο οποιοδήποτε όχημα στο τυφλό σημείο, προσαρμοζόμενο σύστημα σταθεροποίησης της ταχύτητας, το οποίο βοηθάει στη διατήρηση ενός κενού ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα και Queue Assist που δίνει τη δυνατότητα στο όχημα να σταματήσει όταν φτάσει σε μια ουρά.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη ασφάλεια, τα οχήματά μας προστατεύονται συνεχώς από σύστημα συναγερμού και σύστημα immobiliser. Το προαιρετικό σύστημα InControl Secure* μπορεί να εντοπίσει οποιαδήποτε παράνομη κίνηση του οχήματος και να συνεργαστεί με τις αρχές για τον εντοπισμό της ακριβούς τοποθεσίας του.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΕΣ

ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INCONTROL ΤΟΥ LAND ROVER

Το InControl είναι μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα που συνδέει εσάς και το Land Rover σας με τον κόσμο. Το InControl είναι μια εξατομικευμένη σουίτα εφαρμογών και υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας αποτελεσματικά στο δρόμο και θα σας δώσουν απαράμιλλο έλεγχο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Σας συνδέει απρόσκοπτα με το Land Rover σας, είτε βρίσκεστε στη θέση του συνοδηγού είτε μακριά από το όχημά σας. Από κλήσεις, μέσα και πλοήγηση έως κλιματισμό, ρυθμίσεις του οδηγού και απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω του smart phone σας, το Incontrol φέρνει ό,τι πιο πρωτοποριακό υπάρχει για απρόσκοπτη, διαισθητική συνδεσιμότητα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΕΣ

ΑΜΑΞΩΜΑ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Όλα μας τα οχήματα, όπως και το Discovery, το Range Rover Sport και το Range Rover, διαθέτουν πλέον αυτοφερόμενο monocoque. Το εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο αμάξωμα προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή σε συνδυασμό με μειωμένο βάρος, λιγότερη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές CO2. Αυτή η επαναστατική τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην αεροβιομηχανία.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΕΣ

ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Τα Range Rover Sport και Range Rover προσφέρουν υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Αυτή η καινοτομία δίνει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές χωρίς να μειώνει τις εγγενείς δυνατότητες του οχήματος. Είτε οδηγείτε εντός ή εκτός δρόμου, η οδήγηση εξακολουθεί να είναι ασφαλής και συγκροτημένη.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΕΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

κορυφαίο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων βελτιώνει την απόλυτη οδηγική απόλαυση του οχήματος. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι εξαιρετικά στιβαρό και συμπληρώνει απόλυτα τις δυνατότητες παντός εδάφους του οχήματος, παρέχοντας παράλληλα υποδειγματικά επίπεδα εκλεπτυσμένης λειτουργίας και αποτελεσματικότητας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΕΣ

ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Το σύστημα προσαρμοζόμενης δυναμικής (Adaptive Dynamics) παρακολουθεί τις κινήσεις του οχήματος τουλάχιστον 1000 φορές το δευτερόλεπτο, αντιδρώντας στις συνθήκες της οδήγησης ή του οδοστρώματος σχεδόν στιγμιαία για περισσότερο έλεγχο και προστασία από ανατροπή. Εγγυάται μια πιο συγκροτημένη οδήγηση. Το σύστημα είναι διαθέσιμο σε οχήματα όπως το Range Rover Sport.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΕΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ECO

Η λειτουργία ECO σε οχήματα όπως το Discovery Sport παρέχει μια συνεχή ροή πληροφοριών και σχόλια μέσω μιας οθόνης αφής που περιλαμβάνει άμεσες ενδείξεις κατανάλωσης καυσίμου, συγκριτικά στοιχεία και συμβουλές για τη βελτίωση του στυλ οδήγησης. Μπορεί να συμβάλει στη μείωση του κόστους και τη βελτίωση όλων των αποδόσεων.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΕΣ

ΜΟΝΤΕΛΑ (E CAPABILITY)

Τα μοντέλα μας Discovery Sport και Evoque E-Capability (μόνο με μηχανική λειτουργία) παρέχουν αξιοζήλευτη αποτελεσματικότητα. Διαθέτουν κινητήρες diesel εξοικονόμησης ενέργειας 2.0 λίτρων eD4 και TD4 (150PS) με ένα έξυπνο σύστημα Start/Stop. Επιπλέον, διαθέτουν ελαστικά εξαιρετικά χαμηλής αντίστασης κύλισης για τη μείωση της αντίστασης μεταξύ δρόμου και ελαστικού, καθώς και αεροδυναμικές ζάντες αλουμινίου που έχουν σχεδιαστεί για βελτιωμένη απτελεσματικότητα. Το αποτέλεσμα: μια εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου από 4,7 l/100km και πολύ χαμηλές εκπομπές CO2 της τάξης των 123g/km για το Discovery Sport, και των 4,2 l/100km και 109g/km CO2 για το Evoque. Για να εντοπίσετε τα μοντέλα οικονομίας καυσίμου E-Capability, απλά αναζητήστε τα μπλε ταμπελάκια με τα ονόματα Discovery Sport και Evoque στο πίσω μέρος των οχημάτων.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Με την πάροδο των χρόνων, κερδίσαμε πολλά βραβεία υψηλού κύρους σε μακρινές περιοχές, όπως η Σκοτία και η Ασία. Από την παρουσίασή του το 2011, το Range Rover Evoque έχει κερδίσει 170 διεθνή βραβεία και συνεχίζει να προσελκύει ένα όλο και μεγαλύτερο κοινό με περισσότερες από 522.552 πωλήσεις παγκοσμίως, που το καθιστούν το όχημα Land Rover με τις γρηγορότερες πωλήσεις όλων των εποχών.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΕΙΔΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Η Land Rover προσαρμόζει πάντα τα οχήματά της έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις επαγγελματικές απαιτήσεις.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ
Ως ενεργός διπλωμάτης ή μέλος ενός διεθνούς οργανισμού που εκπροσωπεί τη χώρα σας στο εξωτερικό, είστε σε θέση να επωφεληθείτε από τις διπλωματικές τιμές ενός νέου Land Rover.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ