ΤΟ DEFENDER ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ

ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ

Τα πληρώματα του Ερυθρού Σταυρού βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία με το Defender στη Βόρεια Ουαλία, βοηθώντας στην υποστήριξη συνανθρώπων μας σε δυσπρόσιτες κοινότητες, όπως στην οροσειρά Snowdonia, στη χερσόνησο Lleyn και στη νήσο Anglesey.


Το τροποποιημένο Defender 130 παραχωρήθηκε ως δωρεά στον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό από την JLR για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

Σε συνεργασία με τον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό, του οποίου η Βασίλισσα ήταν προστάτιδα για 70 χρόνια, το Defender 130 προσαρμόζεται σύμφωνα με τις σύγχρονες αρχές πολυτέλειας της JLR, και αποκτά προηγμένα χαρακτηριστικά επικοινωνίας.


Η ενισχυμένη κεραία του με σύνδεση 4G παρέχει αξιόπιστο, ισχυρό σήμα παντού - απαραίτητο κατά μήκος της ουαλικής ακτογραμμής με το ορεινό έδαφος και τις απομακρυσμένες τοποθεσίες.

Υπάρχει ενσωματωμένο τηλέφωνο, ασύρματος VHF και αναβαθμισμένη τηλεματική με εντοπισμό GPS. Ένα ηλιακό πάνελ στην οροφή φορτίζει μια βοηθητική μπαταρία για τη λειτουργία των αξεσουάρ όταν ο κινητήρας είναι σβηστός.


Ένα σύστημα συρταριών επιτρέπει στις ομάδες να μεταφέρουν κουβέρτες, τρόφιμα και προμήθειες πρώτων βοηθειών. Το πλήρωμα μπορεί ακόμη και να φτιάχνει τσάι, χάρη σε έναν ενσωματωμένο βραστήρα.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Ελευθερία για όλους. Οκτώ θέσεις για κοινές δράσεις και εκστρατείες.
ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Επί το έργον σε μία χρονιά κρίσης.