ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ

ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ

Οι ομάδες του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού βασίστηκαν στο Defender, όταν το lockdown λόγω Covid-19 έκανε τη ζωή των αστέγων της Ρώμης ακόμα πιο δύσκολη σε έναν κρύο και υγρό χειμώνα.


Η ομάδα έσπευσε να βοηθήσει, με το Defender 110 του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού φορτωμένο με ζεστά γεύματα, ζεστά ρούχα και ιατρικές προμήθειες. Περιοδεύοντας στην πόλη, προσέφεραν βοήθεια σε ανθρώπους κουλουριασμένους σε σοκάκια και εισόδους καταστημάτων.


Η υποστήριξη των αστέγων στη Ρώμη ήταν ένας μόνο από τους τρόπους με τους οποίους το Defender βοήθησε τις τοπικές ομάδες του Ερυθρού Σταυρού να αφήσουν το αποτύπωμά τους σε μια χρονιά πρωτοφανών προκλήσεων σε όλο τον κόσμο.


Εμπνευσμένες ομάδες ανθρωπιστικής βοήθειας έδωσαν το παρών σε τρεις ηπείρους σε περιόδους κρίσης, αντιμετωπίζοντας φυσικές καταστροφές, περιορισμούς λόγω Covid και επείγοντα ιατρικά περιστατικά.

Ο Αυστραλιανός Ερυθρός Σταυρός υποστήριξε περισσότερους από 36.000 συνανθρώπους μας μέσω ενός προγράμματος αποκατάστασης μετά από καταστροφικές δασικές πυρκαγιές. Τα Defender βοήθησαν στην εκπαίδευση των ανθρώπων της κοινότητας προκειμένου για να τους προετοιμάσουν για μελλοντικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και στην παροχή ψυχολογικής υποστήριξης όσων βρίσκονταν σε υποχρεωτική καραντίνα σε ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας.


Ο Μεξικανικός Ερυθρός Σταυρός παρείχε εκπαίδευση για τη διάσωση ανθρώπινων ζωών σε απομονωμένες κοινότητες που βρίσκονται μακριά από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Οι εθελοντές και το προσωπικό διένυαν 400 χιλιόμετρα την ημέρα σε δύσβατα εδάφη για να προσφέρουν ζωτικής σημασίας εκπαίδευση και εξοπλισμό πρώτων βοηθειών.

Τα Defender στο Ηνωμένο Βασίλειο μετέφεραν κουτιά με τρόφιμα σε οικογένειες εγκλωβισμένες σε απομακρυσμένες περιοχές κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Παρέδωσαν επίσης εξοπλισμό ατομικής προστασίας στις ακτές της ηπειρωτικής Σκωτίας και υποστήριξαν την κυκλοφορία των εμβολίων σε ολόκληρη τη χώρα.  


Όλο αυτό το διάστημα οι ομάδες του Ερυθρού Σταυρού εξακολουθούσαν να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως πυρκαγιές σε σπίτια, ζημιές από έκτακτα καιρικά φαινόμενα το χειμώνα και πλημμύρες.


Η JLR διέθεσε 267 Defender και άλλα οχήματα για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της Covid-19 ανά τον κόσμο.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

DEFENDER 110

DEFENDER 110

Πακετάρετε τα πράγματά σας και ταξιδέψτε παντού. Προαιρετική τρίτη σειρά καθισμάτων και μεγάλες δυνατότητες.
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Έτοιμα να υποστηρίξουν τις ομάδες ανθρωπιστικής βοήθειας οπουδήποτε