ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΝΈΟ RANGE ROVER VELAR

ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Range Rover Velar Reductive Design
ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΕΡΕΙΕΣ

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΕΡΕΙΕΣ

Το Range Rover Velar διαθέτει επιμελημένα και εκλεπτυσμένα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας σχεδίασης μάσκας σε διάφορα τεχνικά φινιρίσματα, για τη βελτιστοποίηση των αναλογιών του οχήματος.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Απλοποιώντας την εξωτερική σχεδίαση και βελτιστοποιώντας την αεροδυναμική απόδοση, οι χωνευτές πτυσσόμενες χειρολαβές θυρών παραμένουν κρυφές εφόσον δεν χρησιμοποιούνται.

ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Το πίσω τμήμα υιοθετεί μινιμαλιστική σχεδίαση με κρυφές απολήξεις εξαγωγής. Διαθέτοντας ένα μοτίβο χαραγμένο με λέιζερ και κατακόκκινα LED, τα νέα πίσω φώτα έχουν μία ‘stealth’ εμφάνιση.
Range Rover Velar Reductive Design
ΑΠΕΡΙΤΤΗ ΦΙΝΕΤΣΑ

ΑΠΕΡΙΤΤΗ ΦΙΝΕΤΣΑ

Η απέριττη φινέτσα της νέας κεντρικής κονσόλας κρύβει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και μία βάση ασύρματης φόρτισης.

ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Απολαύστε τη φυσική ομορφιά και αίσθηση του ξύλου. Η συλλογή πολυτελών ξύλινων επενδύσεων είναι αποτέλεσμα εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής.

ΚΑΜΠΙΝΑ ΛΟΥΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΦΩΣ

Πλημμυρίζουν με φως την καμπίνα των επιβατών. Η σταθερή και συρόμενη πανοραμική οροφή ενισχύουν την αίσθηση ευρυχωρίας στο εσωτερικό του Velar.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ PIVI PRO

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ PIVI PRO

Το βραβευμένο μας σύστημα infotainment Pivi Pro1 ενσωματώνει όλους τους ελέγχους σε μία νέα, κυρτή, κεντρική γυάλινη οθόνη αφής 11,4”. Δημιουργώντας μια απέριττη, κομψή διεπαφή με διαισθητικές λειτουργίες ρύθμισης έντασης ήχου, κλιματισμού και καθισμάτων.

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Μία καθηλωτική εμπειρία ήχου. Το ισχυρό MeridianTM Signature Sound System προσφέρει αναπαραγωγή μουσικής υψηλής πιστότητας χρησιμοποιώντας μέχρι 23 ηχεία και ισχύ ενισχυτή 1.300W.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ

Το Online Pack2 προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με πρόσβαση σε ενσωματωμένες εφαρμογές όπως τα Amazon Alexa και Spotify. Ασύρματες ενημερώσεις Software-over-the-air (SOTA) σας επιτρέπουν να διατηρείτε τις λειτουργίες του οχήματος επικαιροποιημένες.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Η ασύρματη φόρτιση συσκευών και η συνδεσιμότητα, σας επιτρέπουν να φορτίζετε συμβατά smartphones ελαχιστοποιώντας την ακαταστασία στην καμπίνα.

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΟΔΗΓΟΥ

Επιλέξτε από μία σειρά λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για να καταστήσουν την οδήγηση και τη στάθμευση ευκολότερη και ασφαλέστερη. Με πολλές διαθέσιμες καινοτόμες τεχνολογίες για την αναβάθμιση της οδηγικής εμπειρίας σας.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

Σχεδίαση καθισμάτων που παρέχει καλύτερη στήριξη με ειδικά διαμορφωμένα μαξιλάρια ενισχύεται με λειτουργία μασάζ, ρύθμιση σε 20 κατευθύνσεις των εμπρός καθισμάτων, λειτουργία μνήμης στο κάθισμα του οδηγού και ηλεκτρική ανάκλιση προς τα πίσω. Διατίθενται θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα για πρόσθετη άνεση.
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ELECTRIC HYBRID

ELECTRIC HYBRID

Το Range Rover Velar plug-in electric hybrid (PHEV) προσφέρει τα καλύτερα διαφορετικών κόσμων, με υβριδική τεχνολογία που συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα 105kW και ένα βενζινοκινητήρα Ingenium. Απολαύστε απρόσκοπτη ηλεκτρική οδήγηση με πιστοποιημένη αυτονομία έως 64km**.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ELECTRIC HYBRID

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ΕΩΣ)

64 KM**

(WLTP) Εκτιμώμενη αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες έως 51 km.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 (ΑΠΟ)

38 G/KM**

Μηδενικές εκπομπές ρύπων στο πρόγραμμα EV.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ (ΑΠΟ)

30 ΛΕΠΤΑ

Ταχεία φόρτιση (DC) σπό 0 στο 80% σε 30 λεπτά

ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ (ΑΠΟ)

2.5 ΩΡΕΣ

Μέχρι 100% χρησιμοποιώντας έναν οικιακό φορτιστή 7kW AC.

Το σύστημα προσαρμοζόμενης δυναμικής (Adaptive Dynamics) επιτρέπει σταθερή οδήγηση και βέλτιστο έλεγχο μέσω της παρακολούθησης των κινήσεων του αμαξώματος και του συστήματος διεύθυνσης έως και 500 φορές το δευτερόλεπτο. Επιλέξτε ειδικές ρυθμίσεις πλαισίου και συστήματος μετάδοσης κίνησης, κατάλληλες για το οδηγικό στυλ σας με το Configurable Dynamics.

Range Rover Velar Driving Dynamics
Range Rover Velar Optimum Traction
Range Rover Velar Adaptable Technologies

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ 'ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ'

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Μία συλλογή πακέτων εξοπλισμού και αξεσουάρ. Επιλέξτε από τη γκάμα χρωμάτων, ζαντών και οροφών. Αυτό είναι το δικό σας Range Rover Velar.
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER VELAR

ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER VELAR

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε τα δεδομένα και τους αριθμούς.

**Δείτε τις τιμές WLTP

Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

Οι χρόνοι φόρτισης διαφέρουν, καθώς εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, οι συνθήκες, η θερμοκρασία και το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, η εγκατάσταση που χρησιμοποιείται και η διάρκεια φόρτισης.

1Για την υπηρεσία Connected Navigation (Συνδεδεμένη Πλοήγηση) θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Land Rover.

2Ενδέχεται να ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Περιλαμβάνει συνδρομή 1 έτους, με δυνατότητα ανανέωσης μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Land Rover.

Σημειώστε ότι τα στάνταρ χαρακτηριστικά μπορεί να αντικαθίστανται όταν επιλέγετε εναλλακτικά επίπεδα εξοπλισμού. Τα στάνταρ χαρακτηριστικά μπορεί επίσης να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αγοράς, την έκδοση κινητήρα και το κιβώτιο.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) και την αγορά, ή να απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού για να λειτουργήσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Για ορισμένες λειτουργίες θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος που σας εξυπηρετεί. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπές αλλαγές στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.

Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Μπορεί να ισχύουν Όροι Τελικού Χρήστη της Apple Inc.

Android AutoTM είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.

App Store είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.

Google Play Store είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.

MeridianTM είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. TM όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.