Ένα αυτοκίνητο σύμβολο επαναπροσδιορίζεται για την επόμενη γενιά.
Land Rover Defender front right light
"...προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης [...] σαν ένα living room που μπορεί να ταξιδέψει οπουδήποτε."
VANITY FAIR ITALIA
Range Rover Defender interior

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η καινοτομία βασικό συστατικό του DNA του χαρακτηρίζει επίσης το πιο πρόσφατο σύστημα ενημέρωσης & ψυχαγωγίας καθώς και το ειδικά σχεδιασμένο ελαφρύ μονοκόκ πλαίσιο. Είναι το πιο ανθεκτικό και ικανό Defender στην ιστορία του μοντέλου.

ELECTRIC HYBRID

Ταξιδέψτε παντού, χωρίς συμβιβασμούς, με ταχεία φόρτιση DC.

Range Rover Defender Plugged in

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Ανεξαρτήτως σχήματος, διαστάσεων και τύπου αμαξώματος, όλες οι εκδόσεις αποπνέουν μία αίσθηση μεγαλοπρέπειας.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Από την άμεσα αναγνωρίσιμη σιλουέτα του μέχρι τις συναρπαστικές αναλογίες, τα πάντα στο Defender είναι σχεδιασμένα με συνοχή.
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Ένας αριστοτεχνικός συνδυασμός αντοχής και λειτουργικότητας. Δοκιμασμένο σε ακραίες συνθήκες. Σκληροτράχηλο και ανθεκτικό.
ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Αδιαμφισβήτητα ικανό σε όλα τα εδάφη, έτοιμο να αντιμετωπίσει τις πιο δύσκολες συνθήκες με απόλυτη αυτοπεποίθηση.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ

Μείνετε συνδεδεμένοι με το διαισθητικό σύστημα Pivi Pro1 ενημέρωσης & ψυχαγωγίας Pivi Pro και διατηρήστε τον έλεγχο με χαρακτηριστικά όπως ο εσωτερικός καθρέπτης ClearSight 2.

1Για την υπηρεσία Connected Navigation (Συνδεδεμένη Πλοήγηση) θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Land Rover.

2Η λειτουργία υπόκειται σε τοπικούς νομικούς περιορισμούς. Εάν πολυεστιακοί χρήστες (με δύο ή μεταβλητές εστίες όρασης) αδυνατούν να προσαρμόσουν εύκολα την εστίαση της ψηφιακής εικόνας ClearSight, μπορούν να επιλέξουν την συμβατική εικόνα του κεντρικού καθρέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.

Όλες οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Οι εκτός δρόμου σκηνές γυρίστηκαν σε κλειστές εκτάσεις και με πλήρεις άδειες.

Δύσκολη οδήγηση off-road απαιτεί πλήρη εκπαίδευση και εμπειρία. Κίνδυνος τραυματισμού και ζημιάς. Ποτέ μην οδηγείτε πέραν των δυνατοτήτων σας.

Ελέγχετε πάντα τη διαδρομή, την επιφάνεια, το υπόβαθρο και την έξοδο πριν εισέλθετε σε μία παγωμένη περιοχή.

Οι ενημερώσεις απαιτούν σύνδεση δεδομένων.