ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ DEFENDER

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ DEFENDER
Defender L663 90 22MY
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΗ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Μοντέρνες, ακαταμάχητες αναλογίες. Απέριττες, σοφιστικέ επιφάνειες. Υπερυψωμένο καπό, σμιλεμένη μάσκα και ακριβείς λεπτομέρειες.
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Range Rover Defender interior

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ

Ένας αριστοτεχνικός συνδυασμός αντοχής και λειτουργικότητας. Το εσωτερικό φέρει ανθεκτική επικάλυψη Powdercoat προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η αντοχή του είναι εφάμιλλη με αυτή του εξωτερικού.
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΝΑ ICON ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

DEFENDER 130 OUTBOUND

Ο απόλυτος συνδυασμός ικανότητας και άνεσης. Ταξιδέψτε πιο μακριά και εξερευνήστε περισσότερα μέρη με όλες τις ανέσεις για ξεκούραση, ύπνο και έξυπνες λύσεις αποθήκευσης.
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΣΤΙΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Το ελαφρύ μονοκόκ πλαίσιο έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί σε ακραίες συνθήκες σε όλο τον κόσμο, με περισσότερες από 73.000 δοκιμές σε 3,9 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Είναι το ισχυρότερο Defender που είχαμε ποτέ.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Ξεχάστε τους συμβιβασμούς. Έχει ικανότητα μεταφοράς δυναμικού φορτίου 168kg**. Και το στατικό φορτίο του Defender που φτάνει τα 300kg** σας επιτρέπει να βιώσετε ακόμα πιο έντονα την περιπέτειά σας. Έτσι, αν θέλετε να διανυκτερεύσετε στην ύπαιθρο, η Σκηνή Οροφής θα σας επιτρέψει να κάνετε ακριβώς αυτό.

PIVI PRO

Μείνετε συνδεδεμένοι με το βραβευμένο μας σύστημα Infotainment Pivi Pro3. Ο έλεγχος γίνεται μέσω της κεντρικής οθόνης αφής (Touchscreen) 11,4 ιντσών, που διαμορφώνει μια απέριττη κομψή πρόσοψη από όπου μπορείτε να διαχειρίζεστε τις λειτουργίες έντασης ήχου, κλιματισμού και ρύθμισης καθισμάτων.
ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Ακούστε τη μουσική που επιθυμείτε με το 700W MeridianTM Surround Sound System. 14 ηχεία και subwoofer με δύο κανάλια προσφέρουν κρυστάλλινα πρίμα, και πλούσια, βαθιά μπάσα σε όλη την καμπίνα.
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ

Εξοπλισμένο για επικές περιπέτειες, το Online Pack4 σας κρατά συνδεδεμένους με πρόσβαση σε εφαρμογές όπως το Amazon Alexa και το Spotify, ενώ η τεχνολογία Software-over-the-air (SOTA) διατηρεί το όχημά σας ενημερωμένο.
ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

Παρακολουθείτε τι γίνεται πίσω σας με τον εσωτερικό καθρέττη ClearSight Keep 5. Είτε το όχημα είναι πλήρως φορτωμένο με εξοπλισμό ή ψηλοί επιβάτες κάθονται πίσω, η ζωντανή ροή βίντεο εξασφαλίζει καθαρή εικόνα.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ

Επιλέξτε από μια σειρά χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να απλουστεύουν την οδήγηση και τη διαδικασία στάθμευσης. Με πολλές διαθέσιμες καινοτόμες τεχνολογίες που βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία σας.

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

DEFENDER ELECTRIC HYBRID

Αρνηθείτε τους συμβιβασμούς με το plug-in ηλεκτρικό υβριδικό Defender (PHEV). Προσφέρει πιστοποιημένη κατά WLTP ηλεκτρική αυτονομία έως και 51 χλμ. **. Με αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες έως xx. Αυτό προσφέρει συνολική αυτονομία έως 760km σε πραγματικές συνθήκες**. Είναι επίσης ικανό για ταχεία φόρτιση συνεχούς ρεύματος από 0 έως 80% από 30 λεπτά.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ELECTRIC HYBRID

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ΕΩΣ)**

51 KM

Εκτιμώμενη αυτονομία (WLTP) σε πραγματικές συνθήκες έως XXkm.

0-100 KM/H

5,6 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

0-60 mph σε 5,4 δευτερόλεπτα.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ (ΑΠΟ)

0,5 ΩΡΕΣ

Ταχεία φόρτιση DC από 0 - 80% σε περίπου 30 λεπτά.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ (ΕΩΣ)

3.000 KG

Η επιλογή του κινητήρα μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ρυμούλκησης.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Σε πλήρη ετοιμότητα για κάθε είδους συνθήκες. Ενισχύστε τις δυνατότητες και την αντοχή του Defender σας με επιλογές πακέτων αξεσουάρ.
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ DEFENDER

ΜΟΝΤΕΛΑ DEFENDER

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε τα δεδομένα και τους αριθμούς.

**Δείτε τις τιμές WLTP

Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών, εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

*Υγρή χωρητικότητα: Μέτρηση όγκου με εξομοίωση χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό.

**Defender 110 και 130 με Off-Road Ελαστικά. Δεν διατίθεται με μοντέλα Defender V8.

*Η τελική ταχύτητα είναι 191km/h όταν εφοδιάζεται με ζάντες 20".

1Μη συμβατό με το εμπρός σύστημα προστασίας Expedition Protection System ή με μπάρα προστασίας πλαισίου 'A'.

2Ελέγχετε πάντα τη διαδρομή και την έξοδο πριν διασχίσετε νερό.

3Για την υπηρεσία Connected Navigation (Συνδεδεμένη Πλοήγηση) θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Land Rover.

4Ενδέχεται να ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Περιλαμβάνει συνδρομή 1 έτους, με δυνατότητα ανανέωσης μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Land Rover.

5Η λειτουργία υπόκειται σε τοπικούς νομικούς περιορισμούς. Εάν πολυεστιακοί χρήστες (με δύο ή μεταβλητές εστίες όρασης) αδυνατούν να προσαρμόσουν εύκολα την εστίαση της ψηφιακής εικόνας ClearSight, μπορούν να επιλέξουν την συμβατική εικόνα του κεντρικού καθρέπτη οποιαδήποτε στιγμή.