LAND ROVER DISCOVERY

ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΕΠΤΑΘΕΣΙΟ SUV.

Εξερευνήστε τα βασικά χαρακτηριστικά

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 g/km
Από 194


ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Στο μικτό κύκλο I/100km
Από 7,3

ΚΟΡΥΦΗ
ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
#component-5
ΣΧΕΔΙΑΣΗ
#component-6
ΕΥΕΛΙΞΙΑ
#component-13
ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
#component-17
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
#component-19
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ
#component-23
ΑΞΕΣΟΥΑΡ LAND ROVER
#component-25
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
Συγκρίνετε χαρακτηριστικά και εκδόσεις δίπλα-δίπλα.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε το διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς Land Rover Discovery.
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΒΡΕΙΤΕ ΈΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ
Αναζητήστε έναν Επίσημο Συνεργάτη της Land Rover στην περιοχή σας.
200809a7-136e-4fcb-8c95-438ca1b097f6
ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ:
Βενζίνη
Πετρέλαιο
Ηλεκτρικό (BEV)
Υβριδικό (MHEV)
Υβριδικό (PHEV)
Price on request
<h2>ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ</h2>
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Premium και δυναμική σχεδίαση, με χαμηλότερη, φαρδύτερη σιλουέτα.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:4KR4HQ0g_KU
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Το Νέο Discovery προάγει την ευελιξία σε νέα επίπεδα.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:qVtufhSfJUc
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Το Νέο Discovery είναι ιδανικό για ταξίδια περιπέτειας με την οικογένεια.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:i9qKEs5ez9s
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Το Pivi Pro είναι το πιο προηγμένο μας σύστημα infotainment.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:s0rPiOb-FpM
ΣΧΕΔΙΑΣΗ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED MATRIX LED
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Facelift για το Land Rover Discovery, το οποίο αποκτά τώρα μία χαμηλότερη, φαρδύτερη σιλουέτα. Σχεδιαστική ανανέωση για τους προβολείς, τα πίσω φώτα, τη μάσκα και τους προφυλακτήρες. Η αναβαθμισμένη οπτική αρμονία του πίσω τμήματος και τα σχέδια ζαντών 20-22” αναδεικνύουν τη σύγχρονη γοητεία του οχήματος.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**.jpg
Click to interact
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00_M.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**_M.jpg
Touch to interact
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED MATRIX LED

Περίτεχνα σμιλεμένα φώτα με μοναδική εμφάνιση και τεχνολογία προβολέων Matrix LED, για μεγιστοποίηση της ορατότητας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

LAND ROVER DISCOVERY
Αναγνωρίσιμη και δυναμική σχεδίαση. Διακριτικές και σοφιστικέ πινελιές ενισχύουν τον premium χαρακτήρα του εξαιρετικά ευέλικτου Land Rover Discovery
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC
Το Land Rover Discovery R-Dynamic ενσαρκώνει έναν ακαταμάχητο συνδυασμό σπορ χαρακτήρα και ευελιξίας. Με μοναδικούς προφυλακτήρες και απαράμιλλα σχέδια ζαντών και πίσω φώτων.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION
Η Metropolitan Edition συνδυάζει απαράμιλλο στυλ, πρακτικότητα και άνεση και θεωρείται η πιο premium εκδοχή στην ιστορία του Discovery. Ζάντες 22” Diamond Turned, αποκλειστικές Μαύρες δαγκάνες φρένων της Land Rover, μάσκα Bright Atlas και η λέξη Discovery πλαισιώνονται από νότες πολυτέλειας στην καμπίνα.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
ΕΥΕΛΙΞΙΑ
7 ΘΕΣΕΙΣ
7 ΘΕΣΕΙΣ

258 λίτραΗ προαιρετική τρίτη σειρά καθισμάτων σημαίνει ότι το αυτοκίνητο μπορεί να μεταφέρει άνετα επτά ενήλικες. Η τιμή υγρής χωρητικότητας παραπάνω, ισοδυναμεί με ξηρή χωρητικότητα 172 λίτρων.


Μετακινήστε το slider για να δείτε όλες τις χωρητικότητες του χώρου αποσκευών.

6 ΘΕΣΕΙΣ
6 ΘΕΣΕΙΣ

698 λίτραΑξιοποιήστε ένα κάθισμα της τρίτης σειράς και δημιουργήστε χώρο για τις τσάντες σας. Η τιμή υγρής χωρητικότητας παραπάνω, ισοδυναμεί με ξηρή χωρητικότητα 547 λίτρων.Μετακινήστε το slider για να δείτε όλες τις χωρητικότητες του χώρου αποσκευών.

5 ΘΕΣΕΙΣ
5 ΘΕΣΕΙΣ

1.137 λίτραΚάντε μία οικογενειακή απόδραση το Σαββατοκύριακο, παίρνοντας μαζί όλες τις αποσκευές. Η τιμή υγρής χωρητικότητας παραπάνω, ισοδυναμεί με ξηρή χωρητικότητα 922 λίτρων.Μετακινήστε το slider για να δείτε όλες τις χωρητικότητες του χώρου αποσκευών.

4 ΘΕΣΕΙΣ
4 ΘΕΣΕΙΣ

1.639 λίτραΑναδιπλώστε τέσσερα καθίσματα και δημιουργήστε περισσότερο χώρο για τη μεταφορά μεγαλύτερων αντικειμένων όπως μία τσάντα του σκι. Η τιμή υγρής χωρητικότητας παραπάνω, ισοδυναμεί με ξηρή χωρητικότητα 1.352 λίτρων.Μετακινήστε το slider για να δείτε όλες τις χωρητικότητες του χώρου αποσκευών.

3 ΘΕΣΕΙΣ
3 ΘΕΣΕΙΣ

1.889 λίτραΜε τρία καθίσματα αναδιπλωμένα, έχετε στη διάθεσή σας πρακτικό χώρο για όλες τις ανάγκες σας. Η τιμή υγρής χωρητικότητας παραπάνω, ισοδυναμεί με ξηρή χωρητικότητα 1.567 λίτρων.Μετακινήστε το slider για να δείτε όλες τις χωρητικότητες του χώρου αποσκευών.

2 ΘΕΣΕΙΣ
2 ΘΕΣΕΙΣ

2.391 λίτραΜε πέντε καθίσματα αναδιπλωμένα, φορτώστε σπορ εξοπλισμό, τσάντες και πολύ περισσότερα στο χώρο αποσκευών. Η τιμή υγρής χωρητικότητας παραπάνω, ισοδυναμεί με ξηρή χωρητικότητα 1.997 λίτρων.Μετακινήστε το slider για να δείτε όλες τις χωρητικότητες του χώρου αποσκευών.

Ο υγρός όγκος είναι ο πρότυπος για τη βιομηχανία, ο οποίος μετράται με την πλήρωση του χώρου φόρτωσης με υγρό. Ο ξηρός όγκος μετράται με τεμάχια στερεής ύλης (200 x 50 x 100mm), που δείχνουν την ποσότητα του πρακτικού χώρου εντός του οχήματος.

ΕΠΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
Αν σχεδιάζετε ταξίδια επτά ατόμων, με φίλους, ή με την οικογένεια, το επταθέσιο Land Rover Discovery σάς προσφέρει την τέλεια καθημερινή λύση. Με αμφιθεατρική διάταξη (υπερυψωμένα) και θερμαινόμενα καθίσματα σε όλες τις σειρές, όλοι μπορούν να απολαύσουν βέλτιστη ορατότητα με απόλυτη άνεση.
ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
Από τις θήκες στις πόρτες μέχρι τους κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους, υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για τα πάντα στο Land Rover Discovery. Πρακτικά χαρακτηριστικά όπως πολλαπλές θύρες φόρτισης USB-C και διαμόρφωση της δεύτερης και τρίτης σειράς καθισμάτων με το πάτημα ενός μπουτόν, διασφαλίζουν απαράμιλλη ευελιξία.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Το Land Rover Discovery προσφέρει ποικίλα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σας. Ανοίξτε και κλείστε την πίσω πόρτα, ακόμα και όταν τα χέρια σας είναι φορτωμένα με μία ηλεκτρική πίσω πόρτα που ελέγχεται με μία κίνηση του ποδιού. Τέλος, το ηλεκτρικό σκαλοπάτι στο εσωτερικό της πίσω πόρτας είναι ιδανικό για να παρακολουθήσετε μία εκδήλωση ή να αλλάξετε τα λασπωμένα μποτάκια των παιδιών.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η ασφάλεια του Land Rover Discovery έχει αξιολογηθεί με πέντε αστέρια Euro NCAP. Ένας συνδυασμός πέντε σημείων πρόσδεσης ISOFIX, μιας γκάμας συστημάτων υποστήριξης οδηγού για πιο άνετη και ασφαλέστερη οδήγηση και μέχρι οκτώ αερόσακων οδηγού και επιβατών, συνεισφέρουν στη διατήρηση της ασφάλειας της οικογένειάς σας.
ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΗΠΙΑΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (MILD HYBRID)
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΗΠΙΑΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (MILD HYBRID)

Καθαρότεροι. Πιο Αποδοτικοί. Κινητήρες Ήπιας Υβριδικής Τεχνολογίας (Mild Hybrid) χρησιμοποιούν μια μπαταρία για να συγκεντρώνουν, αποθηκεύουν και ανακατανέμουν την ενέργεια που συνήθως χάνεται κατά την επιβράδυνση. Διατίθεται με κινητήρες D250, D300 και P360.

ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ
ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ

Η εξαιρετική ικανότητα ρυμούλκησης 3.500kg του Land Rover Discovery συνδυάζεται με μία σειρά βοηθημάτων ρυμούλκησης – όπως το Advanced Tow Assist – ώστε να μεταφέρετε τα πάντα με αυτοπεποίθηση, από οχήματα μεταφοράς αλόγων μέχρι τρέιλερ

ALL WHEEL DRIVE
ALL WHEEL DRIVE

Οδηγήστε με αυτοπεποίθηση σε συνθήκες δρόμου και εκτός δρόμου. Σε ολισθηρές επιφάνειες, όπως το γρασίδι ή το χιόνι, τα συστήματα All Wheel Drive (AWD) και Terrain Response συνεργάζονται για να εξισορροπούν αυτόματα τη ροπή μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών, μεγιστοποιώντας την ελκτική πρόσφυση.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
PIVI PRO

Σε πλήρη ετοιμότητα και πάντα συνδεδεμένο, το Pivi Pro είναι το πιο διαισθητικό μας σύστημα infotainment. Μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών του είναι:


- 11,4” Touchscreen 
- Newly designed interface 
- Digital Audio Broadcast (DAB) radio
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Remote3


Επίσης θα επωφεληθείτε από τα εξής premium χαρακτηριστικά:


- Ταχεία εκκίνηση
- Τεχνητή νοημοσύνη (AI)
- Νέα έξυπνη πλοήγηση4
- 2D και 3D χάρτες με αυτόματες ενημερώσεις
- Live η κίνηση στους δρόμους

MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM

Μία πραγματικά συναρπαστική, απόλυτα αυθεντική συναυλιακή εμπειρία. Οδηγός και επιβάτες απολαμβάνουν ολοκληρωμένο και πλούσιο ήχο μέσω ενός σετ πλαϊνών, εμπρός και πίσω ηχείων. Η ενσωμάτωση των ηχείων βελτιστοποιείται μέσω της τεχνολογίας Trifield TM, για να κάθεστε αναπαυτικά και να βιώνετε την ηχητική απόλαυση σε όλη της τη διάσταση.

14 ηχεία και ένα δικάναλο subwoofer υποστηρίζονται από έναν ενισχυτή 700W.

Χαρακτηριστικά: Digital Signal Processing, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
Το όχημά σας παραμένει επικαιροποιημένο μέσω Ενημερώσεων Λογισμικού (Software Updates) 6. Τα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, τηλεματικής και οι διάφορες μονάδες ελέγχου μπορούν να ενημερώνονται από απόσταση, ώστε να διασφαλίζονται οι βέλτιστες επιδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι το όχημά σας αναβαθμίζεται συνεχώς.
ONLINE PACK
Το Online Pack7 8 προσφέρει και άλλες συνδεδεμένες υπηρεσίες μέσω μιας ενσωματωμένης κάρτας SIM, που παρέχει πρόσβαση σε:

- Απεριόριστα streaming media
- Δελτία πρόγνωσης καιρού
- Online συγχρονισμό ημερολογίου
ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ
Προαιρετική, ασύρματη φόρτιση συσκευών με ενισχυτή σήματος κινητού σάς επιτρέπει να φορτίζετε συμβατά smartphones χωρίς τη χρήση καλωδίων ή σταθμού φόρτισης. Μέσα στο αυτοκίνητο, το τηλέφωνό σας θα χρησιμοποιεί την κεραία του οχήματος για βελτιωμένο σήμα και κλήσεις χωρίς παράσιτα.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ PM2,5
Προαιρετικό σύστημα ιονισμού NanoeTM αναβαθμίζει την ευεξία οδηγού και επιβατών. Ενεργοποιώντας το μπουτόν PURIFY, το ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο συγκρατεί σωματίδια από τον εξωτερικό αέρα, όπως τα PM2,5 και αερομεταφερόμενες αλλεργιογόνες ουσίες, όπως η σκόνη και η γύρη.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το πιο ευέλικτο SUV στη ιστορία μας. Χρησιμοποιήστε το διαμορφωτή και δημιουργήστε το ιδανικό για εσάς Land Rover Discovery.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ LAND ROVER DISCOVERY
Εδώ μπορείτε να βρείτε όλη τη γκάμα μοντέλων, με μία ευρεία ποικιλία εξαιρετικών σχεδίων, βοηθημάτων επιδόσεων και διαθέσιμων τεχνολογιών.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν ανέκαθεν πρωταρχικό γνώρισμα των οχημάτων μας. Το Land Rover Discovery αποτελεί περίτρανη απόδειξη.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIEW GALLERY
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Εξερευνήστε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε περισσότερα για τις επιδόσεις των κινητήρων, τις διαστάσεις και την κατανάλωση καυσίμου.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ LAND ROVER
ΑΞΕΣΟΥΑΡ LAND ROVER

Κομψά, ανθεκτικά και πρακτικά: εξατομικεύστε ακόμα περισσότερο το Land Rover Discovery σας με προτάσεις αξεσουάρ για το εξωτερικό και το εσωτερικό.

ΒΡΕΙΤΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:hffHknYVfB0
PET PACKS
PET PACKS

Επιλέξτε από τη συλλογή των Pet Packs μας και εξασφαλίστε την άνετη και ασφαλή μεταφορά του κατοικίδιού σας σε κάθε ταξίδι, προστατεύοντας ταυτόχρονα το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.

ΒΡΕΙΤΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
LIFESTYLE COLLECTION
LIFESTYLE COLLECTION

Η αποκλειστική συλλογή αξεσουάρ μας είναι εμπνευσμένη από τα οχήματά μας και αποπνέει μία αίσθηση αμιγώς Βρετανικού στυλ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε το διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό Land Rover Discovery
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν ανέκαθεν πρωταρχικό γνώρισμα των οχημάτων μας.
ΒΡΕΙΤΕ ΈΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ
Αναζητήστε έναν Έμπορο της Land Rover στην περιοχή σας.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟ
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τη Land Rover.


Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατά το πρότυπο NEDC2 με βάση τις επίσημες δοκιμές του κατασκευαστή στον κύκλο WLTP, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Δίδονται μόνο για λόγους σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης καυσίμου επηρεάζονται από παράγοντες όπως στυλ οδήγησης, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, ζάντες/ελαστικά και αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται. Οι τιμές NEDC2 υπολογίζονται βάσει κυβερνητικού αλγορίθμου από τις τιμές WLTP που αντιστοιχούν σε αυτές που θα ίσχυαν αν εφαρμοζόταν το παλαιότερο πρότυπο δοκιμών NEDC. Στη συνέχεια εφαρμόζονται οι ανάλογοι φόροι.


Δείτε τα στοιχεία WLTP.
Το WLTP αποτελεί το νέο, επίσημο κύκλο δοκιμών της Ε.Ε. για τον υπολογισμό τυποποιημένης κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 για επιβατικά αυτοκίνητα. Μετρά την κατανάλωση καυσίμου και ενέργειας, την αυτονομία και τις εκπομπές ρύπων. Είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν πιο ρεαλιστικά στοιχεία υπό πραγματικές οδηγικές συνθήκες. Για τις δοκιμές χρησιμοποιούνται οχήματα με προαιρετικό εξοπλισμό, μία πολύ πιο απαιτητική διαδικασία και διάφορα οδηγικά προφίλ.


1 Ανάλογα με τον κινητήρα

2 Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Apple CarPlay. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Apple CarPlay εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay για περισσότερες πληροφορίες.

3 Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Android Auto. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το Android Auto εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.android.com/auto/ για περισσότερες πληροφορίες.

4 Το Land Rover Remote περιλαμβάνει συνδρομητικές υπηρεσίες που μπορεί να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο σύμφωνα με τις υποδείξεις του Εμπόρου της Land Rover. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε το Land Rover Remote App από τα Apple App Store/Google Play Store.

5 To Connected Navigation απαιτεί επέκταση της συνδρομής μετά την αρχική περίοδο που θα προτείνει ο Έμπορος της Land Rover.

6Απαιτείται θερμοαπορροφητικό κρύσταλλο παρμπρίζ σε μερικές αγορές.

7 Οι ενημερώσεις θα χρειαστούν σύνδεση δεδομένων.

8Μπορεί να ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Περιλαμβάνει συνδρομή 1-έτους, που μπορεί να επεκταθεί μετά το πέρας της αρχικής περιόδου σύμφωνα με τις υποδείξεις του Εμπόρου της Land Rover.

9 Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης. Μετά από τη χρήση δεδομένων 20GB μέσα σε ένα μήνα, η ταχύτητα δεδομένων και η λειτουργικότητα στο όχημα ενδέχεται να μειωθούν για τον υπόλοιπο μήνα.
Για λεπτομέρειες σχετικά με την Πολιτική Ορθής Χρήσης που σχετίζεται με αυτή τη λειτουργία, συμβουλευτείτε τους Όρους του InControl Pivi Pro στο www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Ο χρόνος αναπαραγωγής (Playback) εξαρτάται από τον πάροχο streaming και την περιγραφή του περιεχομένου του βίντεο. Το HD video θα αυξήσει σημαντικά τη χρήση δεδομένων.
Το HD video θα αυξήσει σημαντικά τη χρήση δεδομένων.


Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας), ή να απαιτούν πρόσθετο εξοπλισμό. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από τη χώρα – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και τους όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκειται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.

Οι διάφορες λειτουργίες του οχήματος (In-car features) πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνον υπό ασφαλείς συνθήκες. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν πλήρη έλεγχο του οχήματος σε όλες τις περιπτώσεις.

Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Μπορεί να ισχύουν Όροι Τελικού Χρήστη.
Android Auto είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.

Meridian είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. Το λογότυπο Trifield όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.

NanoeTM είναι εμπορικό σήμα της Panasonic Corporation.