ΤΟ ΝΕΟ RANGE ROVER SPORT

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Το Νέο Range Rover Sport δίνει το παράδειγμα. Στοχευμένες επιδόσεις στο δρόμο, παγκοσμίως διάσημες ικανότητες παντός εδάφους και μία σειρά από συναρπαστικές, καινοτόμες τεχνολογίες καθιστούν το Range Rover Sport τον Ορισμό της Σπορ Πολυτέλειας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Ραφιναρισμένη σχεδίαση, με παράθυρα που έρχονται 'πρόσωπο' με το αμάξωμα και υψηλά επίπεδα ακρίβειας. Τεχνολογίες που διευκολύνουν τη σχεδίαση αναβαθμίζουν την αισθητική καθαρότητα και την αεροδυναμική απόδοση του Νέου Range Rover Sport, με το διακοσμητικό της κρυφής μεσαίας δοκού και τη συγκολλημένη με λέιζερ οροφή να δημιουργούν μία άνευ ραφών εμφάνιση.

ACTIVE NOISE CANCELLATION

Η επόμενη γενιά του συστήματος Active Noise Cancellation φιλτράρει τους ανεπιθύμητους θορύβους, για να μπορείτε να επικεντρώνεστε στην απόλαυση του ταξιδιού. Μικρόφωνα στο εσωτερικό του τόξου κάθε τροχού ανιχνεύουν το θόρυβο. Ψηφιακοί επεξεργαστές υπολογίζουν τον ήχο που απαιτείται για την απομάκρυνση αυτών των ανεπιθύμητων συχνοτήτων χρησιμοποιώντας τα ηχεία στο εσωτερικό και τα προσκέφαλα.

MERIDIAN SIGNATURE SYSTEM

Αναβαθμίστε την ποιότητα του ήχου. Το ισχυρό Meridian Signature Sound System προσφέρει αναπαραγωγή μουσικής υψηλής πιστότητας με έως 29 ηχεία, subwoofer και ενισχυτή 1.430W – διαμορφώνοντας μία εξατομικευμένη και εξαιρετικά ποιοτική εμπειρία ήχου μέσα στο αυτοκίνητο για τέσσερις επιβάτες.

CABIN AIR PURIFICATION (ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ)

Αναβαθμίστε την ποιότητα του αέρα της καμπίνας πηγαίνοντας στο επόμενο επίπεδο με το Cabin Air Purification Pro System. Το φιλτράρισμα σωματιδίων PM2,5 και η νανοτεχνολογία nanoe™ X μειώνει σημαντικά τις οσμές, τα βακτήρια και τις αλλεργιογόνες ουσίες, όπως ο ιός SARS-COV-2*, ενώ η διαχείριση εκπομπών CO2 βελτιώνει την ευεξία και επαγρύπνηση όλων των επιβατών, παρακολουθώντας και ελέγχοντας τα επίπεδα CO2. Μπορείτε να ενεργοποιείτε το σύστημα από απόσταση για να προετοιμάζετε την καμπίνα πριν από ένα μεγάλο ταξίδι.

ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Με το All Wheel Steering, οι πίσω τροχοί στρέφονται με γωνία έως και 7,3 μοίρες, αυξάνοντας την ευστάθεια του Νέου Range Rover Sport στις υψηλότερες ταχύτητες, στρέφοντας στην ίδια κατεύθυνση με τους εμπρός τροχούς.

ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED

Οι ψηφιακοί προβολείς LED με φώτα ημέρας DRL προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα κατά τη διάρκεια της νυχτερινής οδήγησης με εμβέλεια έως 500m. Κάθε προβολέας έχει περίπου 1,3 εκατομμύρια κάτοπτρα (Digital Micromirror Devices) που προσαρμόζουν τη δέσμη για την κάλυψη μέχρι 16 αντικειμένων, βελτιστοποιώντας το φωτισμό και ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο να 'τυφλώνουν' τους άλλους οδηγούς.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αναβάθμιση σε μεγαλύτερο επίπεδο.
ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER SPORT

ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER SPORT

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε τα δεδομένα και τους αριθμούς.

*Έρευνα Texcell, 2020 πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Panasonic.