INCONTROL DRIVER ASSISTANCE (ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ INCONTROL)

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LAND ROVER INCONTROL;

TOP
ΟΔΗΓΗΣΗ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ)
Ανιχνεύει αν ενδέχεται να συμβεί πιθανή μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα και εμφανίζει μια ειδοποίηση για να προειδοποιήσει τον οδηγό να φρενάρει. Αν ο οδηγός δεν αντιδράσει, το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιήσει τα φρένα για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής πρόσκρουσης*.
LANE KEEP ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ)
Αν πρέπει χωρίς λόγο να βρείτε στο δρόμο, το Land Rover σας δεν θα σας ειδοποιεί μόνο για το πρόβλημα, αλλά και θα σας καθοδηγεί με ασφάλεια πίσω στη λωρίδα σας.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:CvVHbeEO0-I
DRIVER CONDITION MONITOR (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ)
Το Driver Condition Monitor (Σύστημα παρακολούθησης της κατάστασης του οδηγού) ανιχνεύει πότε κινδυνεύετε να αποκοιμηθείτε και σας ειδοποιεί προκειμένου να κάνετε ένα διάλειμμα.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:RMjQuvCG1-8
TRAFFIC SIGN RECOGNITIO (ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ)
Το Traffic Sign Recognition (Σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας) προβάλλει αλλαγές στο όριο ταχύτητας και άλλες πινακίδες σήμανσης στον πίνακα οργάνων.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:HQP1skFYgE8
ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ QUEUE ASSIST
Ρυθμίστε την ταχύτητα ταξιδίου σας και μια απόσταση που θα διατηρείτε από τα προπορευόμενα οχήματα, έτσι ώστε το όχημά σας να προσαρμόζεται αυτόματα σε συνθήκες αργής κίνησης.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:5UJjk4qY0Ms
INTELLIGENT EMERGENCY BRAKING (ΕΥΦΥΗΣ ΠΕΔΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ)
Όταν οι κάμερες εντοπίζουν έναν κίνδυνο εντός ενός ορισμένου εύρους, λαμβάνετε μια ηχητική προειδοποίηση σύγκρουσης και τα φρένα εφαρμόζονται αυτόματα.
BLIND SPOT ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ)
Ένα εικονίδιο που αναβοσβήνει στον καθρέπτη του φτερού θα σας προειδοποιεί για εμπόδια που υπάρχουν στο τυφλό σημείο σας ή που προσεγγίζουν γρήγορα σε αυτό.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:D_Qvu-OISAs
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΠΙΣΘΕΝ
Το σύστημα σας προειδοποιεί για οχήματα, πεζούς ή άλλους κινδύνους που προσεγγίζουν από κάθε πλευρά του οχήματός σας. Θα σας ειδοποιήσει τόσο με ηχητικές όσο και με οπτικές προειδοποιήσεις, έτσι ώστε να γνωρίζετε τι υπάρχει πίσω σας ακόμη και όταν υπάρχουν εμπόδια στο οπτικό σας πεδίο.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:EE-1c2cKbII
ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΤΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 360°
Οι αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης εμπρός, πίσω και στα πλάγια παρέχουν οπτικά και ηχητικά σχόλια που υποδεικνύουν πόσο κοντά βρίσκεστε σε εμπόδια.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ PARK ASSIST
Το όχημά σας αναζητά και ελίσσεται σε χώρους κάθετης και παράλληλης στάθμευσης ενώ εσείς ελέγχετε την ταχύτητα και την κατεύθυνση.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:XzeMsQXWBgE
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ 360°
Παρέχει εικόνα 360° από το εξωτερικό του οχήματος μέσω της οθόνης αφής, που βοηθά στους διάφορους ελιγμούς, από τη στάθμευση δίπλα στο κράσπεδο έως την είσοδο και την έξοδο από στενούς χώρους και διασταυρώσεις.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:9nq4wzbMTE0
ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ
Μια προειδοποιητική λυχνία θα ανάψει στις πίσω θύρες για να τους βοηθήσει όλους να εξέλθουν από το όχημα με ασφάλεια αν υπάρχουν οχήματα στο αντίθετο ρεύμα ή άλλοι κίνδυνοι.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:hElNWi3fhvw
ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ

Για να ενεργοποιήσετε τα χαρακτηριστικά οδήγησης και στάθμευσης του συστήματος υποβοήθησης του οδηγού, υπάρχουν επιλογές κάμερας:

Η κάμερα οπισθοπορείας σας βοηθάει όταν κάνετε όπισθεν εντοπίζοντας τους κινδύνους πίσω από το όχημα. Οι γραμμές πορείας και η υποβοήθηση στάθμευσης εμφανίζονται στην οθόνη αφής για να σας καθοδηγήσουν με ασφάλεια στον επιλεγμένο χώρο σας. Βοηθάει επίσης με τη ρυμούλκηση τρέιλερ.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

Για καθαρή προβολή του γύρω χώρου σας, το σύστημα κάμερας 360° σας βοηθάει με τους ελιγμούς του οχήματός σας κατά την είσοδο και την έξοδο από στενούς χώρους. Μπορείτε να δείτε τις τροφοδοσίες κάμερας σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη αφής από όλες τις κάμερες. Για ευκρινέστερη προβολή, εστιάστε σε μία εικόνα, μεγεθύνετε ή μετατοπίστε γύρω από τις εικόνες.

*Το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης σε υψηλές ταχύτητες τίθεται σε ετοιμότητα και είναι ενεργό από τα 10km/h έως τα 160 km/h.

Το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης σε υψηλές ταχύτητες τίθεται σε ετοιμότητα και είναι ενεργό από τα 10km/h έως τα 160 km/h.
Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής της Land Rover για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις του Land Rover InControl
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς όχημα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συζητήστε για το InControl με τον πλησιέστερο έμπορο λιανικής