NO TIME TO DIE ΚΑΙ LAND ROVER

Η LAND ROVER ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ NO TIME TO DIE

ΑΠΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Το νέο Defender και το Range Rover Sport SVR σε θεαματικές σκηνές δράσης στην 25η ταινία Τζέιμς Μποντ, μαζί με τα κλασικά μοντέλα Land Rover και Range Rover.

ΤΟ ΝΕΟ DEFENDER

Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει με το No Time To Die. Το νέο Defender δοκιμάζεται στα χέρια των κασκαντέρ που το ωθούν στα όριά του. Όλα τα Defender 110 X έχουν χρώμα Santorini Black και ζάντες αλουμινίου Satin Dark Grey. Μετά τις δοκιμές για το No Time To Die, το νέο Defender γίνεται νέο πρότυπο ανθεκτικότητας και δυνατοτήτων.


ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ “NO TIME TO DIE”

RANGE ROVER SPORT SVR

Το νέο Defender δεν είναι το μοναδικό Land Rover που πρωταγωνιστεί στο No Time To Die, καθώς μέρος στη δράση παίρνει και το Range Rover Sport SVR. Ο υπετροφοδοτούμενος V8 βενζινοκινητήρας των 5,0 λίτρων αποδίδει 575PS και 700Nm ροπής. Ως το πιο γρήγορο και πιο ισχυρό Land Rover που έχει υπάρξει, το Range Rover Sport SVR είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για το No Time To Die. Εκτός από το φινίρισμα Eiger Grey και τις ζάντες 22 ιντσών Gloss Black, έχει εξοπλιστεί με το Carbon Fibre Exterior Pack που περιλαμβάνει καπό Carbon Fibre στο χρώμα του αμαξώματος.


ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ “NO TIME TO DIE”

ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ LAND ROVER

Αναζητήστε τα κλασικά Land Rover στο No Time To Die.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ LAND ROVER CLASSIC
LAND ROVER SERIES III
Στην Τζαμάικα βλέπουμε να εμφανίζεται το Land Rover Series III. Τα Land Rover της σειράς III κατασκευάζονταν από το 1971 έως το 1990.
RANGE ROVER CLASSIC
Στην Ιταλία θα δούμε επίσης ένα Range Rover Classic, το αρχικό SUV πολυτελείας που κυκλοφορούσε από το 1970 έως το 1996. Η Land Rover Classic Works μπορεί να προμηθευτεί εξαρτήματα και να αποκαταστήσει πλήρως τα οχήματα στις αρχικές τους προδιαγραφές. Με την ομάδα μας των έμπειρων μηχανικών και των ειδικών ιστορικών αυτοκινήτων, προσφέρουμε τις καλύτερες εγκαταστάσεις αναπαλαίωσης.
JAMES BOND: <br>NO TIME TO DIE

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ

© 2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel Logo and related James Bond Indicia © 1962-2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel Logo and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq, LLC. All Rights Reserved.

Επαγγελματίες οδηγοί κασκαντέρ σε συνθήκες γυρισμάτων. Μην το προσπαθήσετε.

Η ομάδα των Special Vehicle Operations (SVO) συνεργάστηκε με την ομάδα κασκαντέρ του No Time To Die για προσαρμογές σε θέματα ασφαλείας και αισθητικής. Μερικά παράδειγματα είναι: roll cages, προστασία under-body, σύστημα πυρασφάλειας, και αγωνιστικές κυψέλες καυσίμου. Όλα αυτά εξασφάλισαν αυξημένη ανθεκτικότητα και προστασία για την ασφαλή εργασία των κασκαντέρ.