ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ DEFENDER

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Οπτικά ελκυστικές αναλογίες, φιλοσοφία «πηγαίνω παντού και κάνω τα πάντα» και θεμελιώδης ανθεκτικότητα - ιδού το Land Rover Defender. Ικανό για σπουδαία πράγματα, ανασχεδιάζεται για τον 21ο αιώνα.

DEFENDER 90

Ένας ειδικός παγκόσμιας κλάσης εντός και εκτός δρόμου. Δείχνει σκληροτράχηλο, είναι σκληροτράχηλο.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ
DEFENDER 110

Η ίδια φιλοσοφία «πηγαίνω παντού και κάνω τα πάντα» με το 90, αλλά με περισσότερο χώρο και τη δυνατότητα προσθήκης τρίτης σειράς καθισμάτων.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

DEFENDER DNA
ΙΚΑΝΟ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ

Το Defender είναι εξίσου ικανό τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Προσαρμόσιμο Terrain Response* παγκόσμιας κλάσης προσφέρει αυτοκυριαρχία σε οποιαδήποτε επιφάνεια, για να πηγαίνετε πιο μακριά. Τώρα μπορείτε να ανακαλύψετε τι πραγματικά είστε ικανοί να κάνετε.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ

Η αναγνωρίσιμη σιλουέτα του Defender είναι οικεία και συγχρόνως απόλυτα σύγχρονη.

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ενισχυμένη αρχιτεκτονική και εσωτερικό που μπορεί να αντέξει σε κάθε χτύπημα, το Land Rover Defender είναι το πιο σκληροτράχηλο όχημα που κατασκευάσαμε ποτέ.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ

Αντλώντας έμπνευση από το smartphone σας, οι πιο διαισθητικές τεχνολογίες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εξασφαλίζουν βέλτιστη συνδεσιμότητα, απόλυτη ευκολία και υψηλή ορατότητα. Το Defender ανασχεδιάστηκε για τον 21ο αιώνα.

Σκληροτράχηλο, ανθεκτικό και εξαιρετικά λειτουργικό, το Land Rover Defender είναι μια συναρπαστική ιστορία τεχνολογικής αρτιότητας και σχεδιασμού που προκαλεί έντονα συναισθήματα.

GERRY MCGOVERN

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

*Χαρακτηριστικό προαιρετικού εξοπλισμού, διατίθεται ως μέρος πακέτου εξοπλισμού.