ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ LAND ROVER

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ LAND ROVER
ICE ACADEMY
Στην άκρη του Σουηδικού Αρκτικού Κύκλου, το Arjeplog είναι μια σουρεαλιστική και μαγευτική άγρια τοποθεσία με θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Τόσο γαλήνιο όσο είναι ακραίο, όπου και να στρέψετε το βλέμμα σας, θα εντυπωσιαστείτε από τις επικές αναλογίες, εκτός από τον κρύο αέρα που θα σας κόψει την ανάσα.
ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΠΩΝΙΑ
Η Λαπωνία βρίσκεται μέσα στο παγωμένο άγριο τοπίο του Αρκτικού Κύκλου, σε ένα περιβάλλον ακραίων φυσικών φαινομένων. Με οικοδεσπότες την ομάδα των ειδικών μας, θα απολαύσετε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει.
ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΝΑΜΙΜΠΙΑ
Κρυμμένη σε ένα σχεδόν ξεχασμένο κομμάτι της Αφρικής, η Ναμίμπια έχει καταφέρει να διατηρήσει μέχρι σήμερα τον μυστηριώδη χαρακτήρα της. Απέραντη και μυστηριώδης, με παράκτιες ερήμους και πλούσια ποικιλία άγριας ζωής. Θα ανακαλύψετε έναν κρυμμένο θησαυρό εξερευνώντας αυτήν την ιδιαίτερη περιοχή πίσω από το τιμόνι του ολοκαίνουργιου Discovery.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΟΑΜΠ
Η πόλη Μοάμπ βρίσκεται στην καρδιά της νοτιοδυτικής Αμερικής, την Γιούτα. Ένα εκπληκτικό και μοναδικό τοπίο με κόκκινα βράχια που θα το εξερευνήσετε καλύτερα πίσω από το τιμόνι του ολοκαίνουργιου Discovery. Ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν την απόλυτη εκτός δρόμου πρόκληση.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Όταν θα βγείτε από την πεπατημένη διαδρομή με ένα Land Rover, θα ανακαλύψετε έναν κόσμο γεμάτο θαύματα της φύσης. Γίνετε οι πρώτοι που θα μάθετε για τους τελευταίους μας προορισμούς περιπέτειας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα της Adventure Travel.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς όχημα