RANGE ROVER EVOQUE

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πλήρως εξοπλισμένο για τις απαιτήσεις της ζωής του 21ου αιώνα.

PIVI & PIVI PRO

Το Pivi περιλαμβάνει τα εξής στάνταρ χαρακτηριστικά:

- Οθόνη αφής 10"
- Ψηφιακό ραδιόφωνο DAB
- Νέας σχεδίασης διεπαφή
- Apple CarPlay® 1
- Android AutoTM 2
- Remote3

Με την αναβάθμιση σε Pivi Pro4 θα απολαμβάνετε τα οφέλη της πιο εξελιγμένης τεχνητής νοημοσύνης (AR) μέσα στο αυτοκίνητο, όπως ένα σύστημα πλοήγησης με δυνατότητα αυτομάθησης (self-learning) 3για πλήρη συνδεσιμότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
PIVI & PIVI PRO
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το όχημά σας παραμένει επικαιροποιημένο μέσω Ενημερώσεων Λογισμικού (Software Updates) 6. Τα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, τηλεματικής και οι διάφορες μονάδες ελέγχου μπορούν να ενημερώνονται από απόσταση, ώστε να διασφαλίζονται οι βέλτιστες επιδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι το όχημά σας αναβαθμίζεται συνεχώς.
ONLINE PACK

ONLINE PACK

Το Online Pack με Πακέτο Data 7 προσφέρει και άλλες συνδεδεμένες υπηρεσίες μέσω μιας ενσωματωμένης κάρτας SIM, που παρέχει πρόσβαση σε απεριόριστα streaming media8
και δελτία πρόγνωσης καιρού.
ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Προαιρετική, ασύρματη φόρτιση συσκευών με ενισχυτή σήματος κινητού 9 σάς επιτρέπει να φορτίζετε συμβατά smartphones χωρίς τη χρήση καλωδίων ή σταθμού φόρτισης. Μέσα στο αυτοκίνητο, το τηλέφωνό σας θα χρησιμοποιεί την κεραία του οχήματος για βελτιωμένο σήμα και κλήσεις χωρίς παράσιτα
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ

Προαιρετικό σύστημα Καθαρισμού Αέρα Καμπίνας (Cabin Air Purification) αναβαθμίζει την ευεξία οδηγού και επιβατών. Ενεργοποιώντας το μπουτόν PURIFY, το ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο συγκρατεί σωματίδια από τον εξωτερικό αέρα, όπως τα PM2,5 και αερομεταφερόμενες αλλεργιογόνες ουσίες, όπως η σκόνη και η γύρη.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Συνδυάζει ικανότητες για καθημερινή χρήση με αυτοπεποίθηση για off-road οδήγηση.

ALL WHEEL DRIVE

ALL WHEEL DRIVE

Αυξάνει την αυτοπεποίθηση του οδηγού στο δρόμο και εκτός δρόμου. Σε ολισθηρές επιφάνειες, όπως το γρασίδι και το χιόνι, η ροπή μπορεί να κατανέμεται μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών για μέγιστη ελκτική πρόσφυση.
HILL DESCENT CONTROL

HILL DESCENT CONTROL

Το σύστημα Hill Descent Control (HDC), κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Land Rover, είναι στάνταρ χαρακτηριστικό. Αυτό υποστηρίζει τον οδηγό με ελεγχόμενη κάθοδο σε απότομες κλίσεις. Για το σκοπό αυτό, διατηρεί μία σταθερή ταχύτητα και εφαρμόζει πίεση πέδησης ανεξάρτητα σε κάθε τροχό.
LOW TRACTION LAUNCH

LOW TRACTION LAUNCH

Προσφέροντάς σας βέλτιστο έλεγχο πρόσφυσης κατά την εκκίνηση από στάση, το σύστημα Low Traction Launch αυξάνει την ικανότητα σε ολισθηρές συνθήκες όπως βρεγμένο γρασίδι, χιόνι και πάγο.
HILL LAUNCH ASSIST

HILL LAUNCH ASSIST

Το Hill Launch Assist ενεργοποιείται αυτόματα κατά την εκκίνηση σε μία επικλινή επιφάνεια, και διασφαλιζει ότι το Range Rover Evoque δεν θα κυλήσει προς τα πίσω. Για το σκοπό αυτό, διατηρεί την πίεση πέδησης το κρίσιμο διάστημα που μεσολαβεί από τη στιγμή που αφήνετε το φρένο μέχρι να πατήσετε το γκάζι.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Είτε αναζητάτε μία δυναμική οδηγική εμπειρία είτε καλύτερη κατανάλωση, μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο κινητήρα για κάθε περίπτωση.

PLUG-IN HYBRID​

PLUG-IN HYBRID​


Το Range Rover Evoque Plug-in Hybrid συνδυάζει ένα 3-κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.5L με έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδουν συνολική ισχύ 309 ίππων. Επιλέξτε παράλληλο - υβριδικό ή ηλεκτρικό πρόγραμμα οδήγησης (EV Mode).
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

PLUG-IN HYBRID - ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ΕΩΣ)

62KM††


WLTP TEL Ηλεκτρική αυτονομία.​

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 (ΑΠΟ)​

32G/KM††


Απολαύστε μηδενικές εκπομπές ρύπων σε EV Mode.

ΧΡΟΝΟΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ (ΑΠΟ)

132 ΛΕΠΤΑ*


Μέχρι 100% χρησιμοποιώντας έναν οικιακό φορτιστή 7kW AC.

ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ (ΑΠΟ)

30ΛΕΠΤΑ*


Φορτίστε μέχρι το 80% σε< 30 λεπτά με ταχυφορτιστή 32kW DC.
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Το Range Rover Evoque διατίθεται με μία ευρεία γκάμα κινητήριων συνόλων, που προσφέρουν άφθονη ισχύ, γνήσια οδηγική απόλαυση, οικονομία και εκλεπτυσμένη λειτουργία. Περιλαμβάνεται έκδοση Plug-in Hybrid.
ΜΕΤΑΔΟΣΗ

ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Το Range Rover Evoque διατίθεται με μία ευρεία γκάμα συστημάτων μετάδοσης. Επιλέξτε ανάμεσα σε 6-τάχυτο μηχανικό ή 8 και 9-τάχυτο αυτόματο.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Με το Adaptive Dynamics που επιλέγεται μέσω της Οθόνης αφής (Touchscreen), το Range Rover Evoque προσφέρει ακόμα πιο ακριβή έλεγχο αμαξώματος με μειωμένες κλίσεις και πιο άμεση απόκριση.
CONFIGURABLE DYNAMICS

CONFIGURABLE DYNAMICS

Η προαιρετική λειτουργία Configurable Dynamics σάς επιτρέπει να διαμορφώνετε την απόκριση στο γκάζι, τα σημεία αλλαγών ταχυτήτων του κιβωτίου, τις ρυθμίσεις του τιμονιού και την ανάρτηση του Range Rover Evoque σύμφωνα με τις οδηγικές ανάγκες σας.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε για όλες τις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής.

5 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

5 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

591 litres


Σύμφωνα με το πρότυπο της βιομηχανίας: υγρή χωρητικότητα 591 λίτρ. και ξηρή χωρητικότητα 472 λίτρ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ταξιδεύετε άνετα με τέσσερις φίλους.

Μετακινήστε το slider για να δείτε όλες τις χωρητικότητες του χώρου φόρτωσης.

Υγρή χωρητικότητα: πρότυπο της βιομηχανίας κατά το οποίο η μέτρηση γίνεται με εξομοίωση του χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό. Στην ξηρή χωρητικότητα η μέτρηση γίνεται με συμπαγή μπλοκ (200 x 50 x 100mm), δείχνοντας την ποσότητα του ωφέλιμου χώρου μέσα στο αυτοκίνητο.

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ CLEARSIGHT

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ CLEARSIGHT

Για πρώτη φορά σε Land Rover και μεταξύ των πολλών καινοτόμων χαρακτηριστικών που κάνουν το Range Rover Evoque τόσο απολαυστικό στην οδήγηση. Αυτή η προαιρετική τεχνολογία σας προσφέρει απρόσκοπτη ορατότητα του δρόμου πίσω σας, ανεξάρτητα από την ύπαρξη επιβατών στα πίσω καθίσματα ή αντικειμένων στο χώρο αποσκευών.11
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ MATRIX LED

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ MATRIX LED

Μία ακόμα τεχνολογική καινοτομία μας, οι προβολείς LED Matrix με χαρακτηριστικά φώτα ημέρας Daytime Running Lights (DRL) υιοθετούν προσαρμοζόμενη δέσμη. Αυτή μεγιστοποιεί τη χρήση της μεγάλης σκάλας για μέγιστη ορατότητα, 'συσκοτίζοντας' παράλληλα την περιοχή γύρω από τα επερχόμενα οχήματα, ώστε να μην ενοχλούνται οι οδηγοί.
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ

Επιλέξτε από μία γκάμα συστημάτων και λειτουργιών που σχεδιάστηκαν για να κάνουν την οδήγηση και τη διαδικασία στάθμευσης απλούστερη και ασφαλέστερη. Έχοντας στη διάθεσή σας πολλές καινοτόμες τεχνολογίες, θα διαπιστώσετε ότι το κάθε τι έχει σχεδιαστεί για να αναβαθμίσει την οδηγική εμπειρία, αυξάνοντας ταυτόχρονα το επίπεδο ασφάλειας.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ISOFIX και Αερόσακοι βελτιώνουν περαιτέρω την ασφάλεια, δύο σημεία πρόσδεσης βρεφικών/παιδικών καθισμάτων ISOFIX υπάρχουν στα έξω πίσω καθίσματα, και ένα ολοκληρωμένο σύστημα έξι αερόσακων (οδηγού, συνοδηγού, οροφής και προστασίας θώρακα) προσφέρονται στάνταρ για την προστασία των επιβατών.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Δημιουργήστε το ιδανικό Range Rover Evoque που ταιριάζει στις ανάγκες και το lifestyle σας.

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ RANGE ROVER EVOQUE ΣΑΣ

Δημιουργήστε το ιδανικό για εσάς Range Rover Evoque με το διαμορφωτή μας.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

RANGE ROVER EVOQUE MODELS

RANGE ROVER EVOQUE MODELS

Εδώ μπορείτε να βρείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων, με μία ποικιλία εξαιρετικών σχεδιαστικών προτάσεων, βοηθημάτων επιδόσεων και διαθέσιμων τεχνολογιών.
ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO<sub>2</sub> (ΑΠΟ)​

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 (ΑΠΟ)​

Μελετήστε την παραμικρή λεπτομέρεια. Μάθετε περισσότερα για τις επιδόσεις του κινητήρα, τις διαστάσεις και την κατανάλωση καυσίμου.
ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Στιλάτο, ανθεκτικό, πρακτικό: εξατομικεύστε περαιτέρω το Range Rover Evoque με επιλογές αξεσουάρ για το εσωτερικό και το εξωτερικό.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν ανέκαθεν θεμελιώδες στοιχείο στα οχήματά μας. Το Range Rover Evoque έχει αποδείξει την αξία του.

*Οι χρόνοι φόρτισης διαφέρουν και εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως: η ηλικία, η κατάσταση, η θερμοκρασία και η υπάρχουσα φόρτιση της μπαταρίας, η εγκατάσταση που χρησιμοποιείται και η διάρκεια φόρτισης.

††Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, τοποθέτηση ζαντών και αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.


1Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Apple CarPlay. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Apple CarPlay εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay για περισσότερες πληροφορίες.
2Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Android Auto. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το Android Auto εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.android.com/auto/ για περισσότερες πληροφορίες.
3Το Land Rover Remote περιλαμβάνει συνδρομητικές υπηρεσίες που μπορούν να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο που θα προτείνει ο Έμπορος της Land Rover. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε την Εφαρμογή Land Rover Remote από το the Apple App Store/Google Play Store.
4 Για την υπηρεσία Connected Navigation (Συνδεδεμένη Πλοήγηση) θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Land Rover.
5Οδηγίες πλοήγησης εμφανίζονται στο παρμπρίζ μόνον όταν το όχημα διαθέτει σύστημα Pivi Pro.
6Οι ενημερώσεις απαιτούν σύνδεση δεδομένων.

7 Μπορεί να ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Περιλαμβάνει συνδρομή 1-έτους, που μπορεί να επεκταθεί μετά το πέρας της αρχικής περιόδου που έχει προτείνει ο Έμπορος της Land Rover.
8 Ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Μετά τη χρήση δεδομένων 20GB μέσα σε ένα μήνα, οι ταχύτητες των δεδομένων και η λειτουργικότητα στο όχημα ενδέχεται να μειωθεί για τον υπόλοιπο μήνα. Για λεπτομέρειες σχετικά με την Πολιτική Ορθής Χρήσης αναφορικά με αυτή τη λειτουργία, παρακαλούμε συμβουλευθείτε τους όρους και προϋποθέσεις του InControl Pivi Pro στο www.landrover.com/pivi-pro-terms. Ο χρόνος αναπαραγωγής εξαρτάται από τον πάροχο online περιεχομένου και την ανάλυση του βίντεο. Αναπαραγωγή HD βίντεο θα αυξήσει σημαντικά τη χρήση δεδομένων.
9 Μόνο συμβατά smartphones.
10 Η εικόνα από το ClearSight Ground View βασίζεται σε 3D Surround Camera και δεν είναι ζωντανή. Ελέγχετε τη γύρω περιοχή για λόγους ασφάλειας. Υπόκειται σε τοπικούς νομικούς περιορισμούς.
11Υπόκεινται σε τοπικούς νομικούς περιορισμούς. Εάν πολυεστιακοί χρήστες (με δύο ή μεταβλητές εστίες όρασης) αδυνατούν να προσαρμόσουν εύκολα την εστίαση της ψηφιακής εικόνας ClearSight, μπορούν να επιλέξουν την συμβατική εικόνα του κεντρικού καθρέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας), ή να απαιτούν πρόσθετο εξοπλισμό. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκειται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης. Το Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Ορισμένες λειτουργίες της Alexa εξαρτώνται από τεχνολογίες smart home. Η χρήση της Amazon Alexa απαιτεί λογαριασμό Amazon.

Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Μπορεί να ισχύουν Όροι Τελικού Χρήστη της Apple Inc.

Android Auto είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.

Meridian είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. Το λογότυπο Trifield όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.