DISCOVERY SPORT

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Ευελιξία και άνεση – κάνοντας τη ζωή λίγο πιο εύκολη και πιο απολαυστική.

5+2 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

5+2 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

157litres


Με αρκετό χώρο για εσάς και έξι φίλους, το πρότυπο υγρής χωρητικότητας της βιομηχανίας προσφέρει έως 157* λίτρα. Αυτό ισοδυναμεί με ξηρή χωρητικότητα 115* λίτρ., μετρημένη με συμπαγή μπλοκ.
Μετακινήστε το slider για να δείτε όλες τις χωρητικότητες του χώρου φόρτωσης.

*Υγρή χωρητικότητα: πρότυπο της βιομηχανίας κατά το οποίο η μέτρηση γίνεται με εξομοίωση του χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό. Στην ξηρή χωρητικότητα η μέτρηση γίνεται με συμπαγή μπλοκ (200 x 50 x 100mm), δείχνοντας την ποσότητα του ωφέλιμου χώρου μέσα στο αυτοκίνητο.

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ CLEARSIGHT

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ CLEARSIGHT

Ο κορυφαίος χώρος φόρτωσης πίσω είναι ιδανικός για τα είδη πρώτης ανάγκης της οικογένειάς σας, και με τον καθρέφτη εσωτερικού ClearSight1 μπορείτε να απολαμβάνετε απρόσκοπτη ορατότητα, ανεξάρτητα από το ποιος ή τι βρίσκεται πίσω σας.
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED MATRIX

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED MATRIX

Μέρος της τεχνολογικής φαρέτρας μας, οι προβολείς LED Matrix LED περιλαμβάνουν προσαρμοζόμενη δέσμη που μειώνει την ένταση του φωτός και την προσαρμόζει ώστε να προσφέρει μέγιστη ορατότητα χωρίς να 'τυφλώνει' τους οδηγούς των άλλων οχημάτων.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μία σειρά λειτουργιών υποστήριξης οδηγού και ένα ολοκληρωμένο σύστημα με οκτώ αερόσακους για τον οδηγό και το συνοδηγό διασφαλίζουν την προστασία της οικογένειάς σας.
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ

Επιλέξτε από μία γκάμα συστημάτων και λειτουργιών που σχεδιάστηκαν για να κάνουν την οδήγηση και τη διαδικασία στάθμευσης απλούστερη και ασφαλέστερη. Έχοντας στη διάθεσή σας πολλές καινοτόμες τεχνολογίες, θα διαπιστώσετε ότι το κάθε τι έχει σχεδιαστεί για να αναβαθμίσει την οδηγική εμπειρία, αυξάνοντας ταυτόχρονα το επίπεδο ασφάλειας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ταχεία και διαισθητική τεχνολογία, σχεδιασμένη για την οδηγική σας απόλαυση.

Το Pivi Pro2 περιλαμβάνει τα εξής στάνταρ χαρακτηριστικά:

- Οθόνη αφής 10"
- Ψηφιακό ραδιόφωνο DAB
- Νέας σχεδίασης διεπαφή
- Apple CarPlay® 3
- Android AutoTM4
- Remote5

Με το Pivi Pro2 θα απολαμβάνετε τα οφέλη της πιο εξελιγμένης τεχνητής νοημοσύνης (AR) μέσα στο αυτοκίνητο, όπως ένα σύστημα πλοήγησης με δυνατότητα αυτομάθησης (self-learning) για πλήρη συνδεσιμότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
PIVI PRO
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
MERIDIAN SURROUND SOUND
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το όχημά σας παραμένει επικαιροποιημένο μέσω Ενημερώσεων Λογισμικού (Software Updates) 7. Τα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, τηλεματικής και οι διάφορες μονάδες ελέγχου μπορούν να ενημερώνονται από απόσταση, ώστε να διασφαλίζονται οι βέλτιστες επιδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι το όχημά σας αναβαθμίζεται συνεχώς.
ONLINE PACK

ONLINE PACK

Το Online Pack με Πακέτο Data 8 προσφέρει και άλλες συνδεδεμένες υπηρεσίες μέσω μιας ενσωματωμένης κάρτας SIM, που παρέχει πρόσβαση σε:

- Απεριόριστα streaming media8
- Δελτία πρόγνωσης καιρού
ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Προαιρετική, ασύρματη φόρτιση συσκευών με ενισχυτή σήματος κινητού 9 σάς επιτρέπει να φορτίζετε συμβατά smartphones χωρίς τη χρήση καλωδίων ή σταθμού φόρτισης. Μέσα στο αυτοκίνητο, το τηλέφωνό σας θα χρησιμοποιεί την κεραία του οχήματος για βελτιωμένο σήμα και κλήσεις χωρίς παράσιτα.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ PM2,5

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ PM2,5

Προαιρετικό σύστημα ιονισμού NanoeTMαναβαθμίζει την ευεξία οδηγού και επιβατών. Ενεργοποιώντας το μπουτόν PURIFY, το ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο συγκρατεί σωματίδια από τον εξωτερικό αέρα, όπως τα PM2,5 και αερομεταφερόμενες αλλεργιογόνες ουσίες, όπως η σκόνη και η γύρη.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Ένα compact SUV, ικανό όσο θα περιμένατε από ένα Land Rover.

ALL WHEEL DRIVE

ALL WHEEL DRIVE

Αυξάνει την αυτοπεποίθηση του οδηγού στο δρόμο και εκτός δρόμου. Σε ολισθηρές επιφάνειες, όπως το γρασίδι και το χιόνι, η ροπή μπορεί να κατανέμεται μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών για μέγιστη ελκτική πρόσφυση.
HILL DESCENT CONTROL

HILL DESCENT CONTROL

Το σύστημα Hill Descent Control (Έλεγχος Καθόδου) σάς απαλλάσσει από το άγχος σε απότομες κλίσεις, διατηρώντας μία σταθερή ταχύτητα και εφαρμόζοντας πίεση πέδησης ανεξάρτητα σε κάθε τροχό.
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Το σύστημα ελέγχου All Terrain Progress Control σάς βοηθά να ρυθμίζετε και να διατηρείτε μία σταθερή ταχύτητα σε απαιτητικές, εκτός δρόμου συνθήκες.
ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΚΑΙ ADVANCE TOW ASSIST

ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΚΑΙ ADVANCE TOW ASSIST

Με ικανότητα ρυμούλκησης 2.500kg και Advanced Tow Assist μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε κάθε είδους τρέιλερ. Ένας προαιρετικός αποσπώμενος ή ηλεκτρικά αναδιπλούμενος κοτσαδόρος μπορούν να τοποθετηθούν.
CLEARSIGHT GROUND VIEW

CLEARSIGHT GROUND VIEW

Ιδανικό για οδήγηση σε off-road συνθήκες και κακοτράχαλα εδάφη. Διαθέσιμο με το σύστημα 3D Surround Camera, το ClearSight Ground View11 σάς επιτρέπει να βλέπετε δυσδιάκριτα σημεία του Discovery Sport, όπως το κάτω τμήμα του οχήματος και τους τροχούς, ενώ οδηγείτε.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Απολαύστε ομαλές επιδόσεις με προηγμένη δυναμική συμπεριφορά και μία σειρά από αποδοτικούς κινητήρες κατάλληλους για κάθε ανάγκη.

PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID


Ιδανικό για διαδρομές πόλης και για οικογενειακές περιπέτειες, το Discovery Sport Plug in Hybrid προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική, μηδενικών ρύπων οδήγηση, ενώ φορτίζεται μέσω ταχείας φόρτισης με συνεχές ρεύμα (DC Rapid Charging).
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

PLUG-IN HYBRID - ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ΕΩΣ)

60KM††


WLTP TEL Ηλεκτρική αυτονομία.​

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 (ΑΠΌ)

34G/KM††


Απολαύστε μηδενικές εκπομπές ρύπων σε EV Mode.

ΧΡΟΝΟΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ (ΑΠΟ)

132ΛΕΠΤΑ*


Μέχρι 100% χρησιμοποιώντας έναν οικιακό φορτιστή 7kW AC.

ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ (ΑΠΟ)

30ΛΕΠΤΑ*


Φορτίστε μέχρι το 80% σε< 30 λεπτά με ταχυφορτιστή 32kW DC.
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Το Discovery Sport διατίθεται με μία ευρεία γκάμα κινητήριων συνόλων, που προσφέρουν άφθονη ισχύ, γνήσια οδηγική απόλαυση, οικονομία και πολιτισμένη λειτουργία. Περιλαμβάνεται έκδοση Plug-in Hybrid.
ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως τα συστήματα ανάρτησης και διεύθυνσης, μπορούν να παραμετροποιούνται μέσω της Οθόνης Αφής του Discovery Sport σύμφωνα με τις προσωπικές σας ρυθμίσεις.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Με το Adaptive Dynamics, μπορείτε να επιλέγετε Dynamic Mode, για βελτιωμένο έλεγχο του αμαξώματος, με πιο επίπεδη συμπεριφορά και πιο ακριβή απόκριση.
ΜΕΤΑΔΟΣΗ

ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Διαθέσιμα με 6-τάχυτο Μηχανικό κιβώτιο ή ένα 9-τάχυτο Αυτόματο, τα συστήματα μετάδοσης προσφέρουν ομαλές αλλαγές σχέσεων και αναβαθμίζουν την οδηγική εμπειρία.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Το ευέλικτο και compact SUV της Land Rover, που αντικατοπτρίζει το στυλ σας.

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ DISCOVERY SPORT ΣΑΣ

Επιλέγοντας από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων, ζαντών και πακέτων αξεσουάρ, μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς Land Rover Discovery Sport.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ DISCOVERY SPORT

ΜΟΝΤΕΛΑ DISCOVERY SPORT

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε δεδομένα και αριθμούς.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Εξατομικεύστε το Discovery Sport σας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναδεικνύοντας το DNA του Discovery Sport.

††Δείτε τις τιμές WLTP.
Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, τοποθέτηση ζαντών και αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

* Με τα καθίσματα στην πιο εμπρός και κάθετη θέση.

**Οι χρόνοι φόρτισης διαφέρουν και εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως: η ηλικία, η κατάσταση, η θερμοκρασία και η υπάρχουσα φόρτιση της μπαταρίας, η εγκατάσταση που χρησιμοποιείται και η διάρκεια φόρτισης.

1Υπόκεινται σε τοπικούς νομικούς περιορισμούς. Εάν πολυεστιακοί χρήστες (με δύο ή μεταβλητές εστίες όρασης) αδυνατούν να προσαρμόσουν εύκολα την εστίαση της ψηφιακής εικόνας ClearSight, μπορούν να επιλέξουν την συμβατική εικόνα του κεντρικού καθρέπτη οποιαδήποτε στιγμή.
2 Για την υπηρεσία Connected Navigation (Συνδεδεμένη Πλοήγηση) θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Land Rover.
3Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Apple CarPlay. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Apple CarPlay εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay για περισσότερες πληροφορίες.
4Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Android Auto. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το Android Auto εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητας της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.android.com/auto/ για περισσότερες πληροφορίες.
5Το Land Rover Remote περιλαμβάνει συνδρομητικές υπηρεσίες που μπορούν να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο που θα προτείνει ο Έμπορος της Land Rover. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε την Εφαρμογή Land Rover Remote από το the Apple App Store/Google Play Store.
6 Απαιτεί θερμομονωτικό κρύσταλλο σε μερικές αγορές. Οι οδηγίες πλοήγησης στο παρμπρίζ εμφανίζονται μόνον όταν το όχημα διαθέτει Pivi Pro.
7 Οι ενημερώσεις απαιτούν σύνδεση δεδομένων.
8 Μπορεί να ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Περιλαμβάνει συνδρομή 1-έτους, που μπορεί να επεκταθεί μετά το πέρας της αρχικής περιόδου που έχει προτείνει ο Έμπορος της Land Rover.
9Ανάλογα με την αγορά. Μόνο συμβατά smartphones.

10Ελέγχετε πάντα τη διαδρομή και την έξοδο πριν διασχίσετε ένα ποτάμι.
11 Η εικόνα από το ClearSight Ground View βασίζεται σε 3D Surround Camera και δεν είναι ζωντανή. Ελέγχετε τη γύρω περιοχή για λόγους ασφάλειας. Υπόκειται σε τοπικούς νομικούς περιορισμούς.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας), ή να απαιτούν πρόσθετο εξοπλισμό. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκειται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.
Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Μπορεί να ισχύουν Όροι Τελικού Χρήστη της Apple Inc.
Android Auto είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.
Meridian είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. Το λογότυπο Trifield όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.
NanoeTM είναι εμπορικό σήμα της Panasonic Corporation.