ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
TOP
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
ΤΙΜΟΝΙ
Το τιμόνι διαθέτει κρυμμένους μέχρι να φωτιστούν διακόπτες με ευαισθησία αφής. Ένας από αυτούς τους διακόπτες είναι προγραμματίσιμος έτσι ώστε να είναι δυνατή η εξατομίκευσή του σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας για την ολοκλήρωση μιας σειράς λειτουργιών.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Το προαιρετικό σύστημα ψυχαγωγίας στα πίσω καθίσματα προσφέρει δύο οθόνες αφής 10 ιντσών υψηλής ευκρίνειας. Το σύστημα διαθέτει ασύρματα ακουστικά και απομακρυσμένες θύρες USB και HDMI για την υποστήριξη πολλαπλών συσκευών.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΦΩΝΗΣ
Για να ολοκληρώσετε εργασίες χωρίς να παίρνετε τα μάτια σας από το δρόμο, το Range Rover προσφέρει έξυπνη αναγνώριση φωνής. Για παράδειγμα, «Συντονισμός στο 97,9» ή «Κλήση οικίας».
SMARTPHONE PACK
By screen sharing with your SUV’s InControl infotainment system, the Smartphone Pack helps you stay safely connected to your smartphone even while in the vehicle. Applications include both Android AutoTM and Apple CarPlay®.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PRO
Η εφαρμογή InControl Apps παρουσιάζει ένα διαδραστικό σετ εφαρμογών, βελτιστοποιημένο για όχημα που δίνει τη δυνατότητα για λειτουργία ροής πολυμέσων, υπηρεσίες cloud και βάσει τοποθεσίας αλλά και όχι μόνο, μέσω μιας θύρας USB.
PROTECT
Εκτός του ότι μπορείτε να ελέγξετε απομακρυσμένα τα επίπεδα καυσίμου σας και να βρείτε εύκολα το σταθμευμένο Range Rover σας, χρησιμοποιήστε το Protect για να καταγράψετε τις διαδρομές σας και ακόμη και να ελέγξετε ότι δεν έχετε αφήσει κάποιο παράθυρο ανοιχτό. Περιλαμβάνει Optimised Land Rover Assistance.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ Meridian™
ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ Meridian™

Εξαιρετική ευκρίνεια, κρυστάλλινοι υψηλοί τόνοι και γεμάτο, βαθύ μπάσο: χάρη στην προσεκτική διάταξη 13 ηχείων που περιλαμβάνουν ένα υπογούφερ δύο καναλιών.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ Meridian™
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ Meridian™ SURROUND
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ Meridian™ SURROUND

Όλη η πληρότητα και η καθαρότητα μιας ζωντανής απόδοσης που παράγεται μέσω της διάταξης 19 μπροστινών, πλευρικών και πίσω ηχείων που περιλαμβάνουν και ένα υπογούφερ διπλού καναλιού, τα οποία συνδυάζονται άψογα με την τεχνολογία Trifield™.2

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ Meridian™
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Meridian™
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Meridian™

Το ηχοσύστημα με σχεδιαστική υπογραφή διαθέτει 29 ηχεία που περιλαμβάνουν υπογούφερ διπλού καναλιού και παρέχει βαθιά, εξατομικευμένη εμπειρία ήχου για κάθε κάθισμα. Η πρώτη παγκοσμίως τρισδιάστατη τεχνολογία Trifield ανάγει το ηχοσύστημα surround στο επόμενο επίπεδο.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ Meridian™
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
ΑΜΑΞΩΜΑ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
Πιο ελαφρύ, πιο δυνατό και πιο βιώσιμο, το πρωτοποριακό αυτοφερόμενο monocoque αμάξωμα παρέχει εξαιρετική ακαμψία και εκλεπτυσμένη λειτουργία με την ικανότητα να αντέχει στις ίδιες συγκρούσεις εκτός δρόμου με όλα τα Land Rover.
LAND ROVER IGUIDE (ΠΡΟΣΕΧΩΣ)
Η εφαρμογή Land Rover iGuide χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας με την οποία σας παρουσιάζει όλα χαρακτηριστικά και τα χειριστήρια που πρέπει να γνωρίζετε στο καινούργιο σας όχημα. Επίσης, το κινητό εγχειρίδιο χρηστών έχει διπλασιαστεί, ώστε να βρίσκετε απαντήσεις για όλα σας τα ερωτήματα.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ Edit
SPEED LOWERING
Το σύστημα Speed Lowering χρησιμοποιεί την ηλεκτρονική αερανάρτηση για να μειώσει την αεροδυναμική οπισθέλκουσα και την κατανάλωση καυσίμου σε σταθερές ταχύτητες χαμηλώνοντας το όχημα κατά 15 mm από το κανονικό ύψος οδήγησης όταν η ταχύτητα φτάσει τα 105km/h.
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (DYNAMIC MODE)
Αυτή η ρύθμιση, που αποτελεί μέρος του Terrain Response, παρέχει μια ρύθμιση πιο σκληρής ανάρτησης για ένα πιο δυναμικό στυλ οδήγησης. Η οδήγηση είναι συνδεδεμένη και διασφαλισμένη καθώς διασφαλίζει ότι απολαμβάνετε μέγιστη οδηγική απόλαυση.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ COMFORT
Στο πλαίσιο του Terrain Response, αυτή η ρύθμιση προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης στο δρόμο, που προκύπτουν από τη βαθμονόμηση των ρυθμίσεων ανάρτησης για την παροχή μιας πιο εκλεπτυσμένης οδήγησης.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΡΑΝΣΦΕΡ ΔΙΠΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
Οι πρόσθετες χαμηλότερες σχέσεις μπορεί να αποδειχτούν πολύτιμες σε απαιτητικές συνθήκες όπως κατά την οδήγηση εκτός δρόμου ή κατά τη ρυμούλκηση. Το σύστημα του κιβωτίου τράνσφερ διπλής ταχύτητας σας δίνει ακριβή ταχύτητα και έλεγχο στις εν λόγω περιπτώσεις.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ (LOW-TRACTION LAUNCH)
Με την παροχή βέλτιστου ελέγχου ροπής όταν βγαίνετε από ακινητοποίηση, η εκκίνηση υπό συνθήκες χαμηλές πρόσφυσης βελτιώνει την ικανότητα σε ολισθηρές συνθήκες όπως βρεγμένο γρασίδι, χιόνι και πάγος.
ADVANCED TOW ASSIST
Το σύστημα της προηγμένης υποβοήθησης ρυμούλκησης (Advanced Tow Assist) σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατεύθυνση του τρέιλερ κατά την κίνηση με την όπισθεν με τη βοήθεια του περιστροφικού ελεγκτή Terrain Response 2. Το προαιρετικό σύστημα θα ελέγχει το σύστημα διεύθυνσης του οχήματος προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή τροχιά του τρέιλερ.
HILL DESCENT CONTROL
Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Hill Descent Control (HDC) της Land Rover είναι ένα στάνταρ χαρακτηριστικό. Βοηθάει τον οδηγό με ελεγχόμενες καταβάσεις των δύσκολων κλίσεων. Το επιτυγχάνει με τη διατήρηση μιας σταθερής ταχύτητας και την εφαρμογή πέδησης χωριστά σε κάθε τροχό.
ΤΥΠΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
Αν εντοπιστεί μια πιθανή εμπρόσθια σύγκρουση, εμφανίζεται μια προειδοποίηση που σας δίνει το χρόνο να λάβετε δράση. Εάν δεν πραγματοποιηθεί κάποια ενέργεια, το σύστημα εφαρμόζει πέδηση για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής σύγκρουσης.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ (LANE DEPARTURE WARNING)
Μπορεί να βοηθήσει στο να γίνουν οι μεγάλες διαδρομές πιο ασφαλείς. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας εξέλθει κατά λάθος από τη λωρίδα σας, το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας το αντιλαμβάνεται και σας ειδοποιεί με οπτική προειδοποίηση και μια δόνηση του τιμονιού.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ
Βοηθάει στη διευκόλυνση των ελιγμών. Όταν επιλέγετε την όπισθεν, οι αισθητήρες των εμπρός και πίσω προφυλακτήρων ενεργοποιούνται. Καθώς σταθμεύετε, η οθόνης αφής και η ανατροφοδότηση ήχου υποδεικνύουν πόσο κοντά βρίσκεστε σε εμπόδια.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (CRUISE CONTROL) ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (SPEED LIMITER)
Το σύστημα Cruise control με Speed Limiter σάς επιτρέπει να διατηρείτε την τρέχουσα ταχύτητα χωρίς να απαιτείται συνεχής χρήση του πεντάλ του γκαζιού, συμβάλλοντας στη μείωση της κόπωσης του οδηγού. Ο περιοριστής ταχύτητας σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να προεπιλέξετε μια μέγιστη ταχύτητα.
ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ
DRIVER ASSIST PACK

The Driver Assist Pack contains the most comprehensive suite of drive and park technologies. Building on both the Drive Pro and Park Pro Packs, the Driver Assist Pack offers additional Adaptive Cruise Control with Steering Assist and 360° Surround Camera.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
DRIVE
Το προαιρετικό Drive Pack προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να είστε ασφαλείας και ενημερωμένοι, όπως σύστημα παρακολούθησης κατάστασης οδηγού, σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου, σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας και προσαρμοζόμενος περιοριστής ταχύτητας.
DRIVE PRO PACK
Εκτός από τις τεχνολογίες που περιλαμβάνονται στο Drive Pack, το Drive Pro Pack διαθέτει σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου και προσαρμοζόμενο σύστημα σταθεροποίησης της ταχύτητας με λειτουργία Queue Assist και σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης σε υψηλές ταχύτητες.
ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
Διαθέτει σύστημα υποβοήθησης 360° και σύστημα παρακολούθησης κίνησης στο πίσω μέρος για την παροχή πλήρους ασφάλειας κατά τους ελιγμούς σε στενούς χώρους. Το Clear Exit Monitor ειδοποιεί τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων για την προσέγγιση οχημάτων πριν από την έξοδο.
PARK PRO
Εκτός από τις τεχνολογίες του Park Pack, το Park Pro διαθέτει σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης για να κάνει την παράλληλη και κάθετη στάθμευση ευκολότερη από ποτέ οδηγώντας το όχημά σας σε κατάλληλο χώρο.
ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Διατίθενται θερμαινόμενα και ψυχόμενα καθίσματα εμπρός και πίσω ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη άνεση ανεξαρτήτως θερμοκρασίας. Με αυτή την επιλογή τόσο εσείς όσο και οι επιβάτες σας έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία της προτίμησής τους ανεξάρτητα.
ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΘΕΣΗ
Αυτή η λειτουργία περιλαμβάνει ένα κουμπί με ένα άγγιγμα που μετακινεί το κάθισμα των επιβατών της πρώτης σειράς στην πιο ακραία θέση μακριά από τον μπροστινό επιβάτη με αποτέλεσμα να μεγιστοποιεί τον πίσω χώρο και την ορατότητα μπροστά γι’ αυτό το άτομο.
ΨΥΓΕΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ
Η προαιρετική μπροστινή κεντρική κονσόλα του ψυγείου παρέχει την πολυτέλεια ψύξης των ποτών κατόπιν αιτήματος. Μπορεί να χωρέσει έως 4 μπουκάλια των 500 ml και να τα διατηρήσει σε θερμοκρασία 5 °C.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Οι πίσω επιβάτες έχουν την επιλογή δύο ρυθμίσεων: Ψυχρό λευκό φως και θερμό λευκό φως, καθένα με πολλαπλά επίπεδα φωτεινότητας. Το πρώτο είναι καταλληλότερο για εργασία και δραστηριότητες που απαιτούν συγκέντρωση ενώ το δεύτερο προσφέρει ένα πιο χαλαρωτικό, φυσικό φως.
yt:k_8t-2Gs3NA
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΖΩΝΩΝ
O κλιματισμός τεσσάρων ζωνών μπορεί επίσης να διευκολύνει τη ζωή σας με τη ρύθμιση των επιπέδων θερμοκρασίας, της κατεύθυνσης και της έντασης της ροής του αέρα. Το σύστημα διαθέτει ξεχωριστά χειριστήρια για τον οδηγό, το συνοδηγό και τους επιβάτες σε κάθε πλευρά της δεύτερης σειράς καθισμάτων. Περιλαμβάνει πρόσθετες θυρίδες αερισμού στην κολόνα Β
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Το Range Rover κυκλοφορεί με έως επτά σημεία USB, τροφοδοσία και δεδομένα, HDMI, βοηθητική πρίζα τροφοδοσίας 12V και συνδέσεις τάσης ρεύματος. Έτσι, όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν πλήρως τις δυνατότητες ψυχαγωγίας ανά πάσα στιγμή με τα tablet, τα κινητά τηλέφωνα ή άλλες συσκευές.
yt:2k9_4gom_PE
ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
Το καινοτόμο αυτό σύστημα μπορεί να προθερμάνει ή να αερίσει το όχημα μέσω ενός τηλεχειριστηρίου και ενός χρονομέτρου εφτά ημερών. Μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι ότι η καμπίνα βρίσκεται στη σωστή θερμοκρασία προτού εισέλθετε στο όχημα.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ
Η ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών με λειτουργία χειρονομίας σας επιτρέπει να ανοίξετε ή να κλείσετε την πόρτα του χώρου αποσκευών χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το όχημα ή το μπρελόκ. Λειτουργεί ηλεκτρονικά και διαθέτει δύο αισθητήρες σε κάθε πλευρά του οχήματος. Απλά μετακινήστε το πόδι σας στο κάτω μέρος για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.
SOFT DOOR CLOSE
Το Range Rover είναι επίσης διαθέσιμο με προαιρετικό μαλακό κλείσιμο θυρών για την παροχή ηλεκτρικής λειτουργίας μαντάλων στις εμπρός και πίσω πόρτες. Αυτό ελέγχει τα τελευταία 6 mm της διαδρομής της πόρτας, προσφέροντας ένα μαλακό κλείσιμο τόσο για τις εμπρός όσο και για τις πίσω πόρτες.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε το διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό Range Rover
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Land Rover κοντά σας

1Η εμπορική ονομασία Meridian είναι σήμα κατατεθέν της Meridian Audio Ltd.
2Η εμπορική ονομασία Trifield και η συσκευή «three fields» αποτελούν σήμα κατατεθέν της Trifield Productions Ltd.

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής της Land Rover για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο Έμπορος Λιανικής Land Rover σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.