Επιλογές πακέτων

Επιλογές εξωτερικού

Επιλογές εξωτερικού

Επιλογές εξωτερικού

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ

Πλημμυρίζοντας το εσωτερικό του Range Rover με φως, η προαιρετική σταθερή ή συρόμενη πανοραμική οροφή βελτιώνει την αίσθηση του χώρου και αποτελεί μια σύνδεση με τον έξω κόσμο. Διαθέσιμο σε παλέτα χρωμάτων για να ταιριάζει με το εξωτερικό χρώμα του αμαξώματος του οχήματος ή σε Narvik Black ή Indus Silver για αντίθεση.

Δημιουργήστε το δικό σας

Επιλογές εσωτερικού

 • ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ
  ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

  Επιλέξτε μία από τις επτά νέες επενδύσεις, όπως Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut και Black Burr Ash.

 • ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
  ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  Σχεδιασμένα και δημιουργημένα με γνώμονα την απόλυτη άνεση, τα καθίσματα του Range Rover είναι διαθέσιμα σε μια επιλογή από φίνα δέρματα ή υφάσματα. Η βελτιωμένη λειτουργία των καθισμάτων περιλαμβάνει την προαιρετική υποστήριξη ώμου στο άνω μέρος του καθίσματος και τη λειτουργία μασάζ «Hot-Stone».

 • ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
  ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

  Η καμπίνα του Range Rover ενσωματώνει τις καλύτερες σύγχρονες ανέσεις. Η ζεστασιά που αποπνέουν οι ξύλινες επενδύσεις, τα υπέροχα μεταλλικά φινιρίσματα και τα απαλά δέρματα δημιουργεί συνδυαστικά μια οικεία αίσθηση. Μια μεγάλη ποικιλία από αποχρώσεις και κορυφαία υλικά καθισμάτων είναι διαθέσιμη για να ταιριάζει σε κάθε γούστο.

 • INTERIOR PACKS
  INTERIOR PACKS

  Μια ποικιλία χαρακτηριστικών είναι διαθέσιμη στον προαιρετικό εξοπλισμό για να εξατομικεύσετε το Range Rover σας. Από τα πακέτα ψυχαγωγίας έως το πακέτο Connect Pro που προσφέρει Wi-Fi 4G και το πακέτο Smartphone που ενεργοποιεί το συγχρονισμό για τα περισσότερα smartphone, υπάρχει ένα πακέτο που να καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

LAND ROVER GEAR - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 • ΣΥΣΤΗΜΑ CLICK AND GO
  ΣΥΣΤΗΜΑ CLICK AND GO

  Αυτό το πολυχρηστικό, αναπαυτικό σύστημα αξεσουάρ μπορεί να στερεωθεί στις βάσεις του προσκέφαλου και μπορούν να προστεθούν πρόσθετες βάσεις στερέωσης για το tablet, τις τσάντες και τα σακάκια.

 • ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ
  ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ

  Τακτοποιημένα κάτω από τα μαρσπιέ μέχρι να τα χρειαστείτε, τα μικρά, πρακτικά σκαλοπάτια κάνουν ευκολότερη την είσοδο και την έξοδο από το αυτοκίνητο.

 • ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
  ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

  Απολαύστε ευέλικτη ικανότητα φορτίου και πρακτικότητα με μια σειρά αξεσουάρ οροφής, όπως ενσωματωμένο σύστημα μεταφοράς ποδηλάτων, σχάρα aqua sports και μπαγκαζιέρα οροφής για σπορ.

 • ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
  ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

  Βελτιστοποιήστε το χώρο φόρτωσης με αξεσουάρ όπως διαχωρισμός χώρου αποσκευών, διαχωριστικό χώρου αποσκευών για το διαχωρισμό του χώρου φόρτωσης σε δύο τμήματα και ένα ελαστικό στρώμα για να προστατεύσετε το δικό σας χώρο φόρτωσης.