ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

  • ΜΈΣΑ ΣΕ ΣΎΝΔΕΣΗ (ONLINE)
   ΜΈΣΑ ΣΕ ΣΎΝΔΕΣΗ (ONLINE)

   Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, ράδιο και podcast καθοδόν. Και όλα αυτά χωρίς το smartphone σας. Συνδέστε τους λογαριασμούς σας στο Deezer και TuneIn με το InControl Portal, και θα αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στα πολυμέσα σας από την οθόνη αφής του οχήματός σας. Διατίθεται μόνο με το Connect Pro.

  • NAVIGATION PRO
   NAVIGATION PRO

   Ζωντανές ενημερώσεις για την κίνηση και αναζήτηση είναι στη διάθεσή σας με το Navigation Pro1 και το Connect Pro στον προαιρετικό εξοπλισμό. Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας μέρη, χρησιμοποιήστε κινήσεις πολλών σημείων επαφής για να εξερευνήσετε χάρτες και μείνετε ενημερωμένοι με το Map Care.

  • SMARTPHONE PACK

   Αυτό το πακέτο που διαθέτει τεχνολογία InControl Apps, σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε βελτιστοποιημένες για το όχημα εφαρμογές στο δικό σας smartphone, Android™ ή Apple™, μέσω της οθόνης αφής.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY
   ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

   Παρουσιάζει βασικά δεδομένα του οχήματος, όπως η ταχύτητά σας, η θέση του λεβιέ επιλογής ταχυτήτων και οι κατευθύνσεις πλοήγησης στο παρμπρίζ. Διαθέτει διαυγή, έγχρωμα γραφικά υψηλής ανάλυσης που σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες με ευκολία.

  • ΤΙΜΟΝΙ
   ΤΙΜΟΝΙ

   Για ευκολία χρήσης, το καλυμμένο με δερμάτινη επένδυση τιμόνι ενσωματώνει βασικά χειριστήρια, όπως για πολυμέσα και τηλέφωνο. Και για πιο σπορ εμφάνιση, το τιμόνι R-Dynamic διαθέτει λαβές συγκράτησης από διάτρητο δέρμα.

  • REMOTE APP
   REMOTE APP

   Ρυθμίστε τον προκλιματισμό, κλειδώστε, ξεκλειδώστε ή εντοπίστε το όχημά σας και παρακολουθήστε τις διαδρομές σας από το smartphone ή το smartwatch σας. Συμβατό με τα περισσότερα smartphones, Android Wear™ ή το Apple Watch®.

  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  • INGENIUM
   INGENIUM

   Από τη δύναμη και την απόλυτη απόλαυση της οδήγησης έως την εξοικονόμηση καυσίμου και την κορυφαία τεχνολογία, υπάρχει διαθέσιμη μια σειρά κινητήρων για το Range Rover Evoque που θα εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη.

  • ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

   Η τεχνολογία Mild Hybrid (MHEV)2 βελτιώνει την εξοικονόμηση καυσίμου του Range Rover Evoque, αντλώντας και αποθηκεύοντας ενέργεια που κανονικά χάνεται κατά την επιβράδυνση και την επαναχρησιμοποιεί για να υποβοηθήσει τον κινητήρα.

  • IGUIDE (ΠΡΟΣΕΧΏΣ)
   IGUIDE (ΠΡΟΣΕΧΏΣ)

   Το iGuide είναι ένα φορητό εγχειρίδιο κατόχου που εξασφαλίζει ότι έχετε πάντα τις απαντήσεις που χρειάζεστε όπου και αν είστε. Η εφαρμογή iGuide της Land Rover εξηγεί όλα τα χαρακτηριστικά και τα χειριστήρια που πρέπει να γνωρίζετε στο Range Rover Evoque.

  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
   ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

   Το Range Rover Evoque διαθέτει ένα πλήρως ανεξάρτητο σύστημα ανάρτησης με σχεδιασμό οπίσθιας ανάρτησης πολλαπλών συνδέσμων. Η απίστευτη compact δομή του συστήματος διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός στην αποθήκευση του πίσω χώρου φόρτωσης.

  • ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (DYNAMIC MODE)
   ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (DYNAMIC MODE)

   Οχήματα που είναι εξοπλισμένα με το σύστημα Terrain Response 2* λαμβάνουν την πρόσθετη δυναμική λειτουργία, η οποία προσαρμόζει την ανάρτηση ώστε να προσφέρει ακόμη πιο σφιχτό έλεγχο του αμαξώματος με πιο ουδέτερο κράτημα και πιο άμεση απόκριση.

  • ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 9 ΣΧΕΣΕΩΝ
   ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 9 ΣΧΕΣΕΩΝ

   Το αυτόματο κιβώτιο 9-σχέσεων του Range Rover Evoque έχει εννιά κοντινές σχέσεις, εξασφαλίζοντας ότι θα βρίσκεστε πάντα στη βέλτιστη σχέση και μεγιστοποιώντας την οικονομία καυσίμου και την επιτάχυνση. Οι αλλαγές ταχύτητας γίνονται σχεδόν ανεπαίσθητες και τα προγράμματα των αλλαγών προσαρμόζονται έξυπνα στο δικό σας στυλ οδήγησης.

  • ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ (DYNAMIC STABILITY CONTROL)
   ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ (DYNAMIC STABILITY CONTROL)

   Ο δυναμικός έλεγχος ευστάθειας (DSC) παρακολουθεί τη δυναμική συμπεριφορά του Range Rover Evoque παρεμβαίνοντας για να μεγιστοποιήσει τη σταθερότητα του οχήματος. Ο DSC μειώνει τη ροπή του κινητήρα και εφαρμόζει πέδηση στους κατάλληλους τροχούς για να διορθώσει τη διεύθυνση πορείας του οχήματος καθώς αντιμετωπίζει την υποστροφή και την υπερστροφή.

  ΔΥΝΑΜΙΚΗ

  • ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ (LOW-TRACTION LAUNCH)
   ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ (LOW-TRACTION LAUNCH)

   Παρέχει βέλτιστο έλεγχο ροπής όταν βγαίνετε από ακινητοποίησε σε ολισθηρές συνθήκες. Το Low Traction Launch3 είναι ενεργό έως ότου το Range Rover Evoque φτάσει τα 30km/h, σημείο στο οποίο το όχημα επανέρχεται στην επιλεγμένη λειτουργία του οδηγού.

  • HILL DESCENT CONTROL
   HILL DESCENT CONTROL

   Ο έλεγχος κατάβασης λόφου (Hill Descent Control)3 βοηθάει με ελεγχόμενες καταβάσεις δύσκολων κλίσεων. Διατηρεί σταθερή ταχύτητα και εφαρμόζει πέδηση χωριστά σε κάθε τροχό.

  • GRADIENT RELEASE CONTROL
   GRADIENT RELEASE CONTROL

   Το Range Rover Evoque χρησιμοποιεί το Gradient Release Control, το οποίο προλαμβάνει την υπερβολικά γρήγορη επιτάχυνση του οχήματος σε απότομη κλίση αφού απελευθερώσετε το φρένο.

  • ADVANCED TOW ASSIST
   ADVANCED TOW ASSIST

   Το προαιρετικό Advanced Tow Assis4 σάς επιτρέπει να ελέγχετε την κατεύθυνση ενός τρέιλερ όταν κινείστε με την όπισθεν. Με το περιστροφικό χειριστήριο, το σύστημα ελέγχει το σύστημα διεύθυνσης του Range Rover Evoque για να επιτύχει την επιθυμητή τροχιά του τρέιλερ μέσω της οθόνης αφής.

  • WADE SENSING
   WADE SENSING

   Η ανίχνευση νερολακούβων στον προαιρετικό εξοπλισμό5 απομακρύνει το στρες από διελεύσεις νερού. Σας δίνει ορατότητα σε πραγματικό χρόνο της στάθμης του νερού γύρω από το όχημα και σας προειδοποιεί αν το νερό προσεγγίζει το κορυφαίο για την κατηγορία του βάθος βύθισης του Range Rover Evoque των 600 mm.

  • ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
   ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

   Αυτό το υπερσύγχρονο σύστημα σας επιτρέπει να ορίζετε και να διατηρείτε μια σταθερή ταχύτητα ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης All Terrain Progress Control3 που μοιάζει με ένα συμβατικό σύστημα Cruise Control λειτουργεί μεταξύ 1,8km/h και 30km/h.

  ΤΥΠΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΉΘΗΣΗΣ ΟΔΉΓΗΣΗΣ

  • ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ
   ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ

   Αν αναμένεται σύγκρουση και, μετά από μια οπτική προειδοποίηση δεν πραγματοποιηθεί καμία ενέργεια, τα φρένα θα εφαρμοστούν αυτόματα. Λειτουργεί με οχήματα μεταξύ 5 και 80km/h και πεζούς ή ποδηλάτες μεταξύ 5 και 60km/h.

  • LANE KEEP ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ)
   LANE KEEP ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ)

   Ανιχνεύει πότε το όχημά σας εκτρέπεται ακούσια εκτός της λωρίδας σας και εφαρμόζει μια ροπή διόρθωσης για να σας βοηθήσει να το επαναφέρετε στην πορεία του.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ

   Κάνει τους ελιγμούς ευκολότερους. Επιλέξτε την όπισθεν, ή ενεργοποιήστε μέσω της οθόνης αφής, με γραφικά επί της οθόνης και η ανατροφοδότηση ήχου θα υποδείξει την εγγύτητά σας σε εμπόδια.

  • ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ
   ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ

   Παρέχει βελτιωμένη ορατότητα κατά την οπισθοπορεία. Το Range Rover Evoque, και η προβλεπόμενη διαδρομή του, παρουσιάζονται στην οθόνη αφής για υποβοήθηση με τη στάθμευση.

  ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΠΑΚΈΤΩΝ

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ PARK ASSIST

   Το Park Pack αποτελείται από τέσσερα χαρακτηριστικά. Το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Park Assist διευκολύνει την παράλληλη και κάθετη στάθμευση, κατευθύνοντας το όχημά σας εντός ή εκτός του χώρου. Γραφικά και ειδοποιήσεις σας καθοδηγούν κατά τον ελιγμό.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 360°
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 360°

   Δίνει απόλυτη σιγουριά σε ανθρώπους κατά τον χειρισμό σε κλειστούς χώρους. Αισθητήρες εμπρός, πίσω και στα πλάγια παρέχουν οπτικά και ηχητικά σχόλια που υποδεικνύουν πόσο κοντά βρίσκεστε σε εμπόδια.

  • ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ ΚΊΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ
   ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ ΚΊΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ

   Σας προειδοποιεί για οχήματα, πεζούς ή άλλους κινδύνους που προσεγγίζουν από κάθε πλευρά. Ιδιαίτερα χρήσιμο κατά την έξοδο από έναν χώρο στάθμευσης.

  • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ
   ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ

   Βοηθάει τους επιβάτες να παραμένουν ασφαλείς καθώς εξέρχονται από το Range Rover Evoque καθώς τους προειδοποιεί για κινδύνους που προσεγγίζουν όπως διερχόμενα οχήματα και ποδηλάτες.

  • ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (ADAPTIVE CRUISE CONTROL)
   ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (ADAPTIVE CRUISE CONTROL)

   Το Drive Pack6 αποτελείται από τρία χαρακτηριστικά. Το Adaptive Cruise Control σάς βοηθά να διατηρείτε μια απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο αυτοκίνητο, στην περίπτωση όπου αυτό επιβραδύνει ή σταματήσει όταν ταξιδεύετε ή κινείστε με χαμηλές ταχύτητες σε συνθήκες αυξημένης κυκλοφορίας. Αν το προπορευόμενο όχημα σταματήσει, το όχημά σας θα ακινητοποιηθεί.

  • BLIND SPOT ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ)
   BLIND SPOT ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ)

   Αν το Range Rover Evoque εντοπίσει ένα άλλο αυτοκίνητο στο τυφλό σημείο σας όταν αρχίζετε να αλλάζετε λωρίδα, μια λυχνία προειδοποίησης ανάβει στον αντίστοιχο καθρέπτη πόρτας και μια ροπή οδήγησης σας παρακινεί να απομακρύνετε το Range Rover Evoque μακριά από το πλησιέστερο όχημα.

  • ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ ΣΕ ΥΨΗΛΈΣ ΤΑΧΎΤΗΤΕΣ
   ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ ΣΕ ΥΨΗΛΈΣ ΤΑΧΎΤΗΤΕΣ

   Ανιχνεύει πότε μπορεί να συμβεί πιθανή μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα και εμφανίζει μια ειδοποίηση για να προειδοποιήσει τον οδηγό να φρενάρει. Αν ο οδηγός δεν αντιδράσει, το Range Rover Evoque θα χρησιμοποιήσει τα φρένα για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής πρόσκρουσης. Το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης σε υψηλές ταχύτητες τίθεται σε ετοιμότητα και είναι ενεργό από τα 10-160 km/h.

  • ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
   ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

   Το πακέτο υποβοήθησης οδηγού6 αποτελείται από οκτώ χαρακτηριστικά. Το Adaptive Cruise Control με Steering Assist σας υποστηρίζει ενώ οδηγείτε ενώ σας βοηθάει να παραμείνετε στη λωρίδα σας και να έχετε μια ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Κινητήρας, φρένα και τιμόνι, όλα ανταποκρίνονται αυτόματα.

  • BLIND SPOT ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ)
   BLIND SPOT ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ)

   Αν το Range Rover Evoque εντοπίσει ένα άλλο αυτοκίνητο στο τυφλό σημείο σας όταν αρχίζετε να αλλάζετε λωρίδα, μια λυχνία προειδοποίησης ανάβει στον αντίστοιχο καθρέπτη πόρτας και μια ροπή οδήγησης σας παρακινεί να απομακρύνετε το Range Rover Evoque μακριά από το πλησιέστερο όχημα.

  • ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ ΣΕ ΥΨΗΛΈΣ ΤΑΧΎΤΗΤΕΣ
   ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ ΣΕ ΥΨΗΛΈΣ ΤΑΧΎΤΗΤΕΣ

   Ανιχνεύει πότε μπορεί να συμβεί πιθανή μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα και εμφανίζει μια ειδοποίηση για να προειδοποιήσει τον οδηγό να φρενάρει. Αν ο οδηγός δεν αντιδράσει, το Range Rover Evoque θα χρησιμοποιήσει τα φρένα για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής πρόσκρουσης. Το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης σε υψηλές ταχύτητες τίθεται σε ετοιμότητα και είναι ενεργό από τα 10-160 km/h.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ 360°
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ 360°

   Με τέσσερις ψηφιακές κάμερες, διακριτικά τοποθετημένες γύρω από το Range Rover Evoque, έχετε προβολή 360° στην οθόνη αφής με πολλαπλές γωνίες κάμερας προσβάσιμες ταυτόχρονα. Η ρύθμιση 360° βοηθάει με διάφορους ελιγμούς από τη στάθμευση έως την είσοδο και την έξοδο από στενούς χώρους.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ PARK ASSIST
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ PARK ASSIST

   Όταν ενεργοποιηθεί, το Range Rover Evoque θα αναζητήσει έναν κατάλληλο χώρο στάθμευσης. Το όχημα θα σας κατευθύνει εντός και εκτός του χώρου.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 360°
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 360°

   Δίνει απόλυτη σιγουριά σε ανθρώπους κατά τον χειρισμό σε κλειστούς χώρους. Αισθητήρες εμπρός, πίσω και στα πλάγια παρέχουν οπτικά και ηχητικά σχόλια που υποδεικνύουν πόσο κοντά βρίσκεστε σε εμπόδια.

  • ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ ΚΊΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ
   ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ ΚΊΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ

   Σας προειδοποιεί για οχήματα, πεζούς ή άλλους κινδύνους που προσεγγίζουν από κάθε πλευρά. Ιδιαίτερα χρήσιμο όταν βγαίνετε με την όπισθεν από χώρο στάθμευσης, ακόμη και αν παρεμποδίζεται η ορατότητα στο πίσω μέρος.

  • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ
   ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ

   Βοηθάει τους επιβάτες να παραμένουν ασφαλείς καθώς εξέρχονται από το Range Rover Evoque καθώς τους προειδοποιεί για κινδύνους που προσεγγίζουν όπως διερχόμενα οχήματα και ποδηλάτες.

  ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ

  • ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ
   ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ

   Η πανοραμική οροφή που είναι διαθέσιμη στον προαιρετικό εξοπλισμό είτε ως σταθερή είτε ως συρόμενη7, αφήνει το φως να πλημμυρίσει τον εσωτερικό χώρο για να δημιουργήσει έναν πιο φωτεινό και ακόμη πιο φιλόξενο χώρο.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

   Το σύστημα ηλεκτρικής πόρτας χώρου αποσκευών8 σας δίνει τη δυνατότητα να ανοίξετε ή να κλείσετε την πόρτα του χώρου αποσκευών χωρίς να χρειάζεται φυσικά να αγγίξετε το Range Rover Evoque.

  • ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ
   ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ

   Κάθε διαιρούμενο συρόμενο υποβραχιόνιο που βοηθάει στη μεγιστοποίηση της άνεσης του συνοδηγού μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα.

  • ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

   Με αυτόν τον προαιρετικό χαρακτηριστικό, επιλέξτε από δέκα χρώματα για να αλλάξετε τον φωτισμό του εσωτερικού χώρου.