ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΠΑΚΈΤΩΝ

  ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ

  ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ


  Η πανοραμική οροφή που φέρνει φυσικό φως στο εσωτερικό του Range Rover Evoque παρέχει πιο φωτεινή αίσθηση άνεσης χώρου στο εσωτερικό του SUV. Επιλέξτε ανάμεσα σε σταθερή ή συρόμενη1 πανοραμική οροφή στο χρώμα του αμαξώματος, Silver ή Black.

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

  ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ

  • ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ
   ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

   Βελτιώστε τις επιφάνειες της Range Rover Evoque με Gradated Linear Aluminium Trim Finisher σε Bright ή Dark, ή επένδυση σε Natural Ash veneer in Grey ή Umber.

  • ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
   ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

   Τα καθίσματα είναι διαθέσιμα από χειροκίνητα με 8 ρυθμίσεις έως ηλεκτρικά με μηχανισμό 10, 14 και 16 ρυθμίσεων. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν μνήμη, μασάζ, θέρμανση και ψύξη.

  • ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
   ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

   Η επιλογή χρωματικών συνδυασμών στα καθίσματα περιλαμβάνει Ebony, Cloud, Eclipse και Deep Garnet. Η επένδυση της οροφής είναι διαθέσιμη σε Light Oyster ή Ebony.

  • COLD CLIMATE CONVENIENCE PACK
   COLD CLIMATE CONVENIENCE PACK

   Προσφέρει έναν γρήγορο τρόπο αποπάγωσης του μπροστινού παρμπρίζ. Περιλαμβάνει θερμαινόμενο παρμπρίζ, μπεκ υαλοκαθαριστήρων και τιμόνι.

  LAND ROVER GEAR - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  • ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
   ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

   Προσαρμόστε το Range Rover Evoque ακόμη περισσότερο με μια σειρά εξωτερικών αξεσουάρ που παρέχουν αναβάθμιση εμπνευσμένη από την απόδοση που περιλαμβάνει καλύμματα καθρεπτών σε απόχρωση Carbon Fibre και πλάγιους αεραγωγούς, προστατευτικά για το κάτω μέρος του αμαξώματος εμπρός και πίσω από ανοξείδωτο ατσάλι και πίσω λασπωτήρες.

  • ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
   ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

   Από την πρόσθετη λειτουργία που προσφέρει το Click and Go έως την ευελιξία και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα διαχωριστικά του χώρου αποσκευών και το φινίρισμα του φωτιζόμενου πίσω χώρου φόρτωσης, επιλέξτε τα ιδανικά αξεσουάρ που ταιριάζουν τέλεια στον τρόπο ζωής σας και τις αγαπημένες επιδιώξεις σας.

  • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ
   ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ

   Κομψά σχεδιασμένα για να συμπληρώνουν το Range Rover Evoque, τα αξεσουάρ αθλητικών δραστηριοτήτων, μεταφοράς και ρυμούλκησης, που έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την ευελιξία στήριξης στον χώρο αποσκευών, περιλαμβάνουν βάσεις μεταφοράς για θαλάσσια σπορ, ράγες οροφής, βάσεις οροφής για αποσκευές και κοτσαδόρους.

  • ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ
   ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ

   Το iPhone® Connect και το Charge Dock3 επιτρέπουν την ορατότητα του smartphone ενώ φορτίζει, με την αξιοποίηση του χώρου της ποτηροθήκης στην κεντρική κονσόλα. Δείτε εύκολα λίστες αναπαραγωγής, podcsat και άλλα πολυμέσα με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του Range Rover Evoque.