ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΒΙΑΣΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

TOP
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
#component-4
Η ΓΚΑΜΑ
#component-6
ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
#component-8
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
#component-12
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Land Rover κοντά σας
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Από τη δύναμη και την απόλυτη οδηγική απόλαυση έως την εξοικονόμηση καυσίμου και την κορυφαία τεχνολογία, διατίθεται μια σειρά κινητήρων για το Range Rover Evoque, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του Plug-in Hybrid.

Η ΓΚΑΜΑ
PETROL
Η γκάμα των βενζινοκινητήρων μας είναι ιδανική αν δεν οδηγείτε πολύ συχνά ή αν οδηγείτε τακτικά σε μικρότερες αποστάσεις.
NEW DIESEL
Οι νέοι ντιζελοκινητήρες μας είναι εξίσου καθαροί με τους βενζινοκινητήρες, αλλά επίσης εκπέμπουν λιγότερο CO₂. Με καλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου σε μεγαλύτερες αποστάσεις και περισσότερη ροπή, είναι ιδανικοί για μακρινές αποστάσεις, ρυμούλκηση ή off-road διαδρομές.
PLUG-IN HYBRID
Το σύστημα μετάδοσης κίνησης P300e περιλαμβάνει βενζινοκινητήρα και ηλεκτρικό μοτέρ. Παρέχει δυνατότητα οδήγησης σε λειτουργία Hybrιd ή EV. Φορτίστε το Range Rover Evoque σε μόλις 30 λεπτά χρησιμοποιώντας την ταχυφόρτιση DC.
ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Μετάδοση
Μετάδοση

Το αυτόματο κιβώτιο 9-σχέσεων του Range Rover Evoque έχει εννιά κοντινές σχέσεις, εξασφαλίζοντας ότι θα βρίσκεστε πάντα στη βέλτιστη σχέση και μεγιστοποιώντας την οικονομία καυσίμου και την επιτάχυνση. Οι αλλαγές ταχύτητας γίνονται σχεδόν ανεπαίσθητες και τα προγράμματα των αλλαγών προσαρμόζονται έξυπνα στο δικό σας στυλ οδήγησης.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Το Range Rover Evoque διαθέτει ένα πλήρως ανεξάρτητο σύστημα ανάρτησης με σχεδιασμό οπίσθιας ανάρτησης πολλαπλών συνδέσμων. Η απίστευτη compact δομή του συστήματος διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός στην αποθήκευση του πίσω χώρου φόρτωσης.

TORQUE VECTORING
TORQUE VECTORING

Για ελεγχόμενη απόκριση στις στροφές, το Torque Vectoring by Braking αντισταθμίζει την υποστροφή μέσω της ανεξάρτητης πέδησης. Πρόσθετη πρόσφυση παρέχεται επίσης από το ενεργό κλείδωμα πίσω διαφορικού.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
ΕΠΙΛΟΓΈΑΣ SPORTSHIFT
Ο επιλογέας SportShift είναι απλός και διαισθητικός στη χρήση. Σε συνθήκες εκτός δρόμου, επιτελεί γρήγορη και αποτελεσματική σύμπλεξη προς τα εμπρός και προς τα πίσω που σας δίνει τη δυνατότητα να χειριστείτε καλύτερα δύσκολα εδάφη με χιόνι, άμμο και λάσπη.
ACTIVE DRIVELINE
Παρέχει ακόμη υψηλότερα επίπεδα πρόσφυσης, σταθερότητας και αυτοκυριαρχίας σε απαιτητικές συνθήκες. Κατά περίπτωση, το Active Driveline¹ ελέγχει την κατανομή της ροπής σε κάθε πίσω τροχό ανεξάρτητα, αξιοποιώντας αποτελεσματικά τη διαθέσιμη ροπή και ελαχιστοποιώντας την ολίσθηση.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (CONFIGURABLE DYNAMICS)
Το προαιρετικό σύστημα Configurable Dynamics σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τη χαρτογράφηση του γκαζιού του Range Rover Evoque, τα σημεία αλλαγής ταχυτήτων, τις ρυθμίσεις τιμονιού και την ανάρτηση, ανάλογα με τις ανάγκες σας κατά την οδήγηση.
yt:WbgZkK9Z7J0
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (ADAPTIVE DYNAMICS)
Με το σύστημα Adaptive Dynamics, το οποίο επιλέγεται μέσω της οθόνης αφής, το Range Rover Evoque προσφέρει ακόμη καλύτερο έλεγχο του αμαξώματος με πιο ουδέτερο κράτημα και πιο άμεση απόκριση.
ROLL STABILITY CONTROL
Integrated with Dynamic Stability Control (DSC) to reduce the possibility of rollover, while providing the capability to steer around an obstacle or another road user.
DYNAMIC STABILITY CONTROL
Μειώνει τη ροπή του κινητήρα και εφαρμόζει πέδηση στους κατάλληλους τροχούς, για να διορθώσει τη διεύθυνση πορείας του οχήματος αντισταθμίζοντας την υποστροφή ή την υπερστροφή.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ RANGE ROVER EVOQUE

Επιλέξτε από τα τέσσερα μοντέλα και τα δύο ξεχωριστά στυλ αμαξώματος, το καθένα από τα οποία προσφέρουν μοναδική προσωπικότητα και επιπλέον λειτουργίες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Land Rover κοντά σας

1Μόνο σε κινητήρες D240 και P300.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό έμπορο λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες ή διαμορφώστε το όχημά σας online.