ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

TOP
ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΔΗΓΟΥ
#component-4
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
#component-6
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
#component-9
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
#component-12
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Land Rover κοντά σας
ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΔΗΓΟΥ

Πλούσιες επιλογές πληροφόρησης και ψυχαγωγίας.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ

Με υψηλή ανάλυση και γραφικά υψηλής ευκρίνειας, η διαδραστική οθόνη οδηγού 12,3 ιντσών παρουσιάζει οδηγικές πληροφορίες, δεδομένα ψυχαγωγίας και ενεργούς ασφάλειας, όπως πλοήγηση, τηλέφωνο και πολυμέσα, με σαφήνεια και χωρίς παρεμβολές.

TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

Οι διπλές οθόνες αφής υψηλής ανάλυσης 10 ιντσών στον προαιρετικό εξοπλισμό παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Για παράδειγμα, μπορείτε να προβάλετε εύκολα πλοήγηση στην άνω οθόνη ενώ εξακολουθείτε να διαδράτε με άλλα χαρακτηριστικά, όπως ο κλιματισμός ή τα πολυμέσα, μέσω της κάτω οθόνης.

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY
ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

Παρουσιάζει βασικά δεδομένα του οχήματος, όπως ταχύτητα, θέση του λεβιέ επιλογής ταχυτήτων και οδηγίες πλοήγησης στο παρμπρίζ. Διαθέτει διαυγή, έγχρωμα γραφικά υψηλής ανάλυσης που σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε όλες τις πληροφορίες με ευκολία.

ΤΙΜΟΝΙ
ΤΙΜΟΝΙ

Για ευκολία χρήσης, το καλυμμένο με δερμάτινη επένδυση τιμόνι ενσωματώνει βασικά χειριστήρια, όπως για πολυμέσα και τηλέφωνο. Και για πιο σπορ εμφάνιση, το τιμόνι R-Dynamic διαθέτει λαβές συγκράτησης από διάτρητο δέρμα.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ (ONLINE)
Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, ράδιο και podcast καθοδόν. Και όλα αυτά χωρίς το smartphone σας. Συνδέστε τους λογαριασμούς σας στο Deezer και TuneIn με το InControl Portal, και θα αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στα πολυμέσα σας από την οθόνη αφής του οχήματός σας. Διατίθεται μόνο με το Connect Pro.
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Το Range Rover Evoque διαθέτει δύο θύρες USB και πρίζα 12V στο κεντρικό ντουλαπάκι. Οι πίσω επιβάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πρίζα 12V ή δύο προαιρετικές θύρες φόρτισης USB για να έχουν τις συσκευές τους φορτισμένες και να χρησιμοποιούν άνετα tablet με το σύστημα Click and Go.
SMARTPHONE PACK
Αυτό το πακέτο που διαθέτει τεχνολογία InControl Apps, σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε βελτιστοποιημένες για το όχημα εφαρμογές στο δικό σας smartphone, Android™ ή Apple™, μέσω της οθόνης αφής.
yt:3Nx74AaiaDo
REMOTE
Ρυθμίστε τον προκλιματισμό, κλειδώστε, ξεκλειδώστε ή εντοπίστε το όχημά σας και παρακολουθήστε τις διαδρομές σας από το smartphone ή το smartwatch σας. Συμβατό με τα περισσότερα smartphones, Android Wear™ ή το Apple Watch®.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΗΧΟΣ MERIDIAN™
Τα ηχοσυστήματα Meridian™ Audio και οι προηγμένοι αλγόριθμοι επεξεργασίας ψηφιακού σήματος διασφαλίζουν ότι ο ρυθμός, η ένταση και ο χρόνος κάθε μουσικού κομματιού ακούγονται με ακρίβεια όπως ακριβώς ήθελε ο ερμηνευτής.
IGUIDE
Το iGuide είναι ένα φορητό εγχειρίδιο κατόχου που εξασφαλίζει ότι έχετε πάντα τις απαντήσεις που χρειάζεστε όπου και αν είστε. Η εφαρμογή iGuide της Land Rover εξηγεί όλα τα χαρακτηριστικά και τα χειριστήρια που πρέπει να γνωρίζετε στο Range Rover Evoque.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ RANGE ROVER EVOQUE

Επιλέξτε από τα τέσσερα μοντέλα και τα δύο ξεχωριστά στυλ αμαξώματος, το καθένα από τα οποία προσφέρουν μοναδική προσωπικότητα και επιπλέον λειτουργίες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Land Rover κοντά σας

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό έμπορο λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Τα χαρακτηριστικά, οι επιλογές του InControl και η διαθεσιμότητά τους συνεχίζει να εξαρτάται από την αγορά: ελέγξτε με τον πωλητή λιανικής της Land Rover τη διαθεσιμότητα στην τοπική αγορά και τους πλήρεις όρους. Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται αναφορικά με την τεχνολογία InControl, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες. Η λήψη των εφαρμογών InControl Apps και Remote App πρέπει να πραγματοποιείται από το Apple/Play Store. Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.