Σχεδιασμός

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

   Το Range Rover Evoque που παρέχει πολλή ενημέρωση και ψυχαγωγία, είναι εξοπλισμένο με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας μας InControl, Touch Pro, στον βασικό εξοπλισμό. Συνδέει απρόσκοπτα εσάς και το όχημά σας με τον ευρύτερο κόσμο.

  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
   ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

   Το εσωτερικό κάτοπτρο ClearSight5 και η προβολή εδάφους ClearSight6 είναι και τα δύο καινοτομίες της Land Rover. Παρέχουν σαφή ορατότητα για παρεμποδισμένες απόψεις, ενώ προσδίδουν υψηλότερα επίπεδα σιγουριάς κατά την οδήγηση σε ανώμαλο έδαφος ή σε απαιτητικές καταστάσεις εντός πόλης.

  • ON-ROAD
   ON-ROAD

   Η τέλεια ισορροπία μεταξύ αβίαστης ικανότητας και κομψότητας εντός δρόμου κάνουν το Range Rover Evoque τη χαρά της οδήγησης. Με μια σειρά από τεχνολογίες, που περιλαμβάνουν το Active Driveline7 και το Adaptive Dynamics8, το Range Rover Evoque προσφέρει συναρπαστική οδήγηση, σε κάθε δρόμο και σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

  • ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ
   ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

   Το Range Rover Evoque συνδυάζει κομψότητα με οδήγηση off-road και κάνει τις ακραίες οδηγικές συνθήκες να φαίνονται εύκολες με τα συστήματα Terrain Response 2*, Wade Sensing9 και Hill Descent Control4.

  • ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ
   ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

   Από τη διαχείριση της κίνησης στην πόλη έως την παροχή χαρακτηριστικών πρόσθετης ασφάλειας, υπάρχει διαθέσιμη μια πληθώρα από πρωτοποριακές τεχνολογίες, στον βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό ή ως μέρος ενός πακέτου. Κάθε χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ενισχύει την απόλαυση του Range Rover Evoque.

  • ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
   ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ

   Ο εσωτερικός χώρος του Range Rover Evoque διαθέτει νέα καθίσματα και μια σειρά από υλικά που περιλαμβάνουν σαγρέ δερμάτινες επενδύσεις, δέρμα Windsor, μείγμα μαλλιού Kvadrat κορυφαίας ποιότητας, σουέτ Dinamica® και ύφασμα Eucalyptus. Τα καθίσματα διατίθενται επίσης με ηλεκτρικό μηχανισμό, λειτουργία μνήμης, θέρμανση, ψύξη και λειτουργία μασάζ.

  Δοκιμασμένο σε ακραίες συνθήκες

  • Box no. 1
   Box no. 1

   Lorem Ipsum

  • Box no. 2
   Box no. 2

   Lorem Ipsum

  • Box no. 3
   Box no. 3

   Lorem Ipsum

  ΔΥΝΑΜΙΚΗ

  ΕΥΕΛΙΞΙΑ

  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ

  ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  • ISOFIX
   ISOFIX

   Βρίσκεται στο πίσω μέρος του Range Rover Evoque. Τα σημεία ISOFIX διασφαλίζουν μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ του παιδικού καθίσματος και του αυτοκινήτου για βελτιωμένη ασφάλεια.

  • ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ
   ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ

   Το πλήρες σύστημα του Range Rover Evoque με αερόσακους οδηγού, συνοδηγού και πεζού παρέχει εξαιρετική προστασία για όλους τους επιβάτες του αυτοκινήτου.

  • ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ (DYNAMIC STABILITY CONTROL)
   ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ (DYNAMIC STABILITY CONTROL)

   Μειώνει τη ροπή του κινητήρα και εφαρμόζει πέδηση στους κατάλληλους τροχούς για να διορθώσει τη διεύθυνση πορείας του οχήματος καθώς αντιμετωπίζει την υποστροφή και την υπερστροφή.

  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
   ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

   Το Range Rover Evoque χρησιμοποιεί τις προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας, όπως η ηλεκτρονική κατανομή πέδησης που μεταβάλλει αυτόματα τη δύναμη πέδησης σε κάθε άξονα για την ελαχιστοποίηση της απόστασης στάθμευσης, ενώ διατηρεί τη σταθερότητα και τη δυνατότητα πραγματοποίησης ελιγμών του οχήματος.

  • ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (EMERGENCY BRAKE ASSIST)
   ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (EMERGENCY BRAKE ASSIST)

   Η υποβοήθηση πέδησης έκτακτης ανάγκης καταλαβαίνει όταν εφαρμόζονται τα φρένα γρήγορα, χωρίς όμως την απαραίτητη δύναμη για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης στάθμευσης. Ενισχύει την πίεση πέδησης για να διασφαλίσει ότι σταματάτε εγκαίρως. Τα φώτα έκτακτης ανάγκης ενεργοποιούνται αυτόματα κατά τη διάρκεια της πέδησης.

  • ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ ΣΕ ΥΨΗΛΈΣ ΤΑΧΎΤΗΤΕΣ
   ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ ΣΕ ΥΨΗΛΈΣ ΤΑΧΎΤΗΤΕΣ

   Το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης σε υψηλές ταχύτητες12 εντοπίζει μια πιθανή εμπρόσθια σύγκρουση με άλλο όχημα και προβάλλει μια προειδοποίηση ώστε να φρενάρει ο οδηγός. Αν ο οδηγός δεν αντιδράσει, το Range Rover Evoque θα χρησιμοποιήσει τα φρένα για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής πρόσκρουσης.

  ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑ

  • ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ
   ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ

   Οι επιλογές υλικών καθισμάτων με προέλευση που αποφασίζεται υπεύθυνα περιλαμβάνουν ύφασμα Eucalyptus. Τα καθίσματα από κορυφαίο ύφασμα και σουέτ διαθέτουν κορυφαίο ύφασμα Kvadrat και σουέτ Dinamica® το οποίο παράγεται από ανακυκλωμένες ίνες πολυεστέρα και πλαστικό.

  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MILD HYBRID
   ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MILD HYBRID

   Το MHEV13 είναι ένα ήπιο υβριδικό σύστημα που συλλέγει και αποθηκεύει ενέργεια η οποία υπό άλλες συνθήκες χάνεται κατά την επιβράδυνση του οχήματος και ευφυώς την επαναχρησιμοποιεί για να υποβοηθήσει τον κινητήρα. Ενσωματώνει ένα ενισχυμένο σύστημα Stop/Start που δίνει τη δυνατότητα στον κινητήρα να σταματήσει να λειτουργεί ενώ το όχημα επιβραδύνει για να σταματήσει.

  • ΒΙΩΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ
   ΒΙΩΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

   Η διαδικασία ανάπτυξης του Range Rover Evoque περιλαμβάνει μια αξιολόγηση του πλήρους κύκλου ζωής και έχει σχεδιαστεί για να είναι κατά 85 τοις εκατό ανακυκλώσιμο/επαναχρησιμοποιήσιμο και κατά 95% ανακτήσιμο στο τέλος του κύκλου ζωής του οχήματος. Ανακυκλωμένα υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί στο Range Rover Evoque όπου αυτό κατέστη δυνατό.