ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
TOP
EXTERIOR OPTIONS
#component-4
WHEEL OPTIONS
#component-6
ROOF OPTIONS
#component-8
HEADLIGHT OPTIONS
#component-10
INTERIOR OPTIONS
#component-12
LAND ROVER GEAR - ACCESSORIES
#component-15
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Land Rover κοντά σας
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΚΕΤΩΝ
BLACK EXTERIOR PACK

Οι αξιοσημείωτες εμφανίσεις του Discovery Sport μπορούν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο με το Black Exterior Pack. Οι λεπτομέρειες σε Gloss Black περιλαμβάνουν τη γρίλια και τα καλύμματα των καθρεφτών, καθώς και τα λογότυπα στο καπό και την πόρτα χώρου αποσκευών. Διατίθενται στο Discovery Sport και στο Discovery Sport R-Dynamic.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco-options/disco_options_00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco-options/disco_options_**.jpg
ΚΛΙΚ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco-options/disco_options_00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco-options/disco_options_**_m.jpg
ΚΛΙΚ
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΖΑΝΤΩΝ
8 ΣΤΥΛ ΖΑΝΤΩΝ

Επιλέξτε από ποικιλία ζαντών για τα Discovery Sport και Discovery Sport R-Dynamic. Τα μεγέθη ποικίλλουν από 17 έως 21 ίντσες. Με ευδιάκριτες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, κάθε μία από αυτές προσφέρει το δικό της χαρακτήρα στη συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Ζάντες 18 ιντσών 5 διαιρούμενων ακτίνων «Style 5074» σε Gloss Sparkle Silver
Ζάντες 18 ιντσών 5 διαιρούμενων ακτίνων «Style 5075» σε Gloss Sparkle Silver
Ζάντες 18 ιντσών 5 ακτίνων «Style 5088» σε Gloss Black
Ζάντες 19 ιντσών με 10 ακτίνες «Style 1039» σε Satin Dark Grey¹ ¹Διατίθενται επίσης σε Gloss Sparkle Silver
Ζάντες 20 ιντσών 5 διαιρούμενων ακτίνων «Style 5076» σε Gloss Sparkle Silver
Ζάντες 20 ιντσών 5 διαιρούμενων ακτίνων «Style 5089» σε Gloss Silver² ²Διατίθενται επίσης σε Gloss Black
Ζάντες 20 ιντσών 5 διαιρούμενων ακτίνων «Style 5089» σε Gloss Dark Grey με φινίρισμα Diamond Turned για αντίθεση² ²Διατίθενται επίσης σε Gloss Black
Ζάντες 21 ιντσών 5 ακτίνων «Style 5090» σε Gloss Dark Grey με φινίρισμα Diamond Turned για αντίθεση
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΡΟΦΗΣ
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ

Η σταθερή πανοραμική οροφή φέρνει φως στο εσωτερικό του Discovery Sport και δίνει αίσθηση ευρυχωρίας και εντονότερου φωτισμού, ενώ είναι διαθέσιμη είτε στο χρώμια του αμαξώματος είτε σε μαύρο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ PREMIUM LED
Οι προβολείς Premium LED με τη σχεδιαστική υπογραφή φώτων πορείας ημέρας (DRL) συνδυάζουν την ιδιαίτερη σχεδίαση με τη λειτουργικότητα. Με την προσθήκη του συστήματος αυτόματης υποβοήθησης μεγάλης σκάλας (Automatic High Beam Assist), η μεγάλη σκάλα χαμηλώνει αυτόματα όταν ανιχνεύεται κάποιο όχημα στο αντίθετο ρεύμα, ώστε να μην τυφλώνονται οι οδηγοί. Η μεγάλη σκάλα επανέρχεται όταν τα οχήματα πλέον έχουν διέλθει.
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ MATRIX LED
Παρέχουν ποιότητα φωτός που προσομοιάζει σε αυτό της ημέρας, με αποτέλεσμα τη μείωση της κούρασης για τα μάτια. Οι προβολείς Matrix LED με τη σχεδιαστική υπογραφή φώτων πορείας ημέρας διαθέτουν προσαρμοζόμενη δέσμη οδήγησης. Όταν εντοπίζουν διερχόμενα οχήματα από την αντίθετη κατεύθυνση, η προσαρμοζόμενη δέσμη διασφαλίζει ότι θα έχετε επαρκή φωτισμό από τη μεγάλη σκάλα, χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους οδηγούς.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Προσθέστε μια προσωπική πινελιά στο εσωτερικό του Discovery Sport και δημιουργήστε ατμόσφαιρα με τον ρυθμιζόμενο εσωτερικό φωτισμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προαιρετική λειτουργία για να επιλέξετε μεταξύ δέκα χρωματικών τόνων για το εσωτερικό του οχήματός σας.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ
ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

Εκφράστε το γούστο σας και βελτιώστε τις επιφάνειες του Discovery Sport επιλέγοντας από 4 επενδύσεις και εσωτερικά φινιρίσματα.

ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Οι επιλογές χρωμάτων καθισμάτων περιλαμβάνουν Ebony και Light Oyster, και – στο Discovery Sport R-Dynamic – αντίθεση με ραφές σε Mars Red.

INTERIOR PACK
Εξατομικεύστε το Discovery Sport με το premium πακέτο αναβάθμισης εσωτερικού, ανάλογα με την επιλογή του Discovery Sport ή του Discovery Sport R-Dynamic.
ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Για βέλτιστη άνεση και απόλυτη χαλάρωση, παρέχονται ανεξάρτητα ελεγχόμενα θερμαινόμενα και ψυχόμενα μπροστινά καθίσματα.
ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ
Φορτίστε το συμβατό σας smartphone χωρίς να χρειάζεται να το συνδέσετε ή να πρέπει να βρείτε και να ξεμπλέξετε το καλώδιο φόρτισης.
LAND ROVER GEAR - ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΒΡΕΙΤΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΩΝ
Τα καλύμματα καθρεφτών σε Noble Chrome είναι μερικά από τα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση του στυλ του εξωτερικού του Discovery Sport.
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΘΗΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ
Με αξεσουάρ όπως η πτυσσόμενη θήκη μεταφοράς κατοικίδιου, μπορείτε να προσαρμόσετε το εσωτερικό και τον χώρο φορτίου του Discovery Sport, ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ
Τα αξεσουάρ μεταφοράς είναι ιδανικά για τη μεταφορά εξοπλισμού σπορ υπαίθρου και μεγαλύτερων αντικειμένων, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία και χωρητικότητα αποθήκευσης.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Εκτός από το εσωτερικό στυλ, μπορείτε να εξατομικεύσετε την τεχνολογία και τις λειτουργίες του Discovery Sport ακριβώς σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Land Rover κοντά σας

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό έμπορο λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες ή διαμορφώστε το όχημά σας online.