ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΚΟΡΥΦΗ
ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΠΑΚΈΤΩΝ
BLACK EXTERIOR PACK

Οι αξιοσημείωτες εμφανίσεις του Discovery Sport μπορούν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο με το Black Exterior Pack. Οι λεπτομέρειες σε Gloss Black περιλαμβάνουν τη γρίλια και τα καλύμματα των καθρεφτών, καθώς και τα λογότυπα στο καπό και την πόρτα χώρου αποσκευών. Διατίθενται στο Discovery Sport και στο Discovery Sport R-Dynamic.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ
ΖΑΝΤΕΣ

Επιλέξτε από ποικιλία ζαντών για τα Discovery Sport και Discovery Sport R-Dynamic. Τα μεγέθη ποικίλλουν από 17 έως 21 ίντσες. Με ευδιάκριτες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, κάθε μία από αυτές προσφέρει το δικό της χαρακτήρα στη συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ

Η σταθερή πανοραμική οροφή φέρνει φως στο εσωτερικό του Discovery Sport και δίνει αίσθηση ευρυχωρίας και εντονότερου φωτισμού, ενώ είναι διαθέσιμη είτε στο χρώμια του αμαξώματος είτε σε μαύρο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED

Οι κορυφαίοι προβολείς LED με χαρακτηριστικά φώτα πορείας ημέρας συνδυάζουν τον ιδιαίτερο σχεδιασμό με πρακτικότητα. Με την προσθήκη του συστήματος αυτόματης υποβοήθησης μεγάλης σκάλας (Automatic High Beam Assist), η μεγάλη σκάλα χαμηλώνει αυτόματα όταν ανιχνεύεται κάποιο όχημα στο αντίθετο ρεύμα, ώστε να μην τυφλώνονται οι οδηγοί. Η μεγάλη σκάλα επανέρχεται όταν τα οχήματα πλέον έχουν διέλθει.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ MATRIX LED

Παρέχει ποιότητα φωτός που προσομοιάζει σε αυτό της ημέρας, με αποτέλεσμα τη μείωση της κούρασης για τα μάτια. Προβολείς Matrix LED με χαρακτηριστικά φώτα πορείας ημέρας διαθέτουν προσαρμοζόμενη δέσμη. Όταν ανιχνεύονται άλλα οχήματα, η προσαρμοζόμενη δέσμη διασφαλίζει ότι θα έχετε επαρκή φωτισμό από τη μεγάλη σκάλα, χωρίς να ενοχλούνται οι άλλοι χρήστες του δρόμου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Προσθέστε μια προσωπική πινελιά στο εσωτερικό του Discovery Sport και δημιουργήστε ατμόσφαιρα με τον ρυθμιζόμενο εσωτερικό φωτισμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προαιρετική λειτουργία για να επιλέξετε μεταξύ δέκα χρωματικών τόνων για το εσωτερικό του οχήματός σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Για τη διασφάλιση άνεσης και πλήρους χαλάρωσης, τα καθίσματα στο εσωτερικό του Discovery Sport διαθέτουν λειτουργία μάλαξης και κλιματισμού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προαιρετικά θερμαινόμενα και ψυχόμενα μπροστινά καθίσματα για να ορίσετε προτιμώμενη θερμοκρασία ανεξάρτητα από τον συνοδηγό.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ
Εκφράστε το γούστο σας και βελτιώστε τις επιφάνειες του Discovery Sport επιλέγοντας από 4 επενδύσεις και εσωτερικά φινιρίσματα.
ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Τα καθίσματα είναι διαθέσιμα από χειροκίνητα με 8 ρυθμίσεις έως ηλεκτρικά με μηχανισμό 12 και 14 ρυθμίσεων. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν μνήμη, μασάζ, θέρμανση και ψύξη.
ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Οι επιλογές χρωμάτων καθισμάτων περιλαμβάνουν Ebony και Light Oyster, και – στο Discovery Sport R-Dynamic – αντίθεση με ραφές σε Mars Red.
INTERIOR PACKS
Εξατομικεύστε το Discovery Sport με μοναδικές λεπτομέρειες, ανάλογα με το αν θα επιλέξετε Discovery Sport ή Discovery Sport R-Dynamic.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Από το σύστημα Head-up Display και το Connected Navigation Pro έως το Low Traction Launch και το Blind Spot Assist, οι έξυπνες και καινοτόμες τεχνολογίες του Discovery Sport κάνουν την οδήγησή σας ακόμη πιο ευχάριστη, συνδεδεμένη και ενημερωμένη.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
LAND ROVER GEAR - ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΒΡΕΊΤΕ ΑΞΕΣΟΥΆΡ
ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΩΝ
Τα καλύμματα καθρεφτών σε Noble Chrome είναι μερικά από τα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση του στυλ του εξωτερικού του Discovery Sport.
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΘΗΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ
Με αξεσουάρ όπως η πτυσσόμενη θήκη μεταφοράς κατοικίδιου, μπορείτε να προσαρμόσετε το εσωτερικό και τον χώρο φορτίου του Discovery Sport, ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ
Τα αξεσουάρ μεταφοράς είναι ιδανικά για τη μεταφορά εξοπλισμού σπορ υπαίθρου και μεγαλύτερων αντικειμένων, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία και χωρητικότητα αποθήκευσης.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ
Εκτός από το εσωτερικό στυλ, μπορείτε να εξατομικεύσετε την τεχνολογία και τις λειτουργίες του Discovery Sport ακριβώς σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
Επιλέξτε μέχρι τρία οχήματα και συγκρίνετέ τα δίπλα-δίπλα.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς Discovery Sport
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Προβολή και λήψη των πιο πρόσφατων ενημερωτικών φυλλαδίων της Land Rover

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό, εξουσιοδοτημένο πωλητή λιανικής της Land Rover για περισσότερες λεπτομέρειες, η διαμορφώστε το όχημά σας online.