ΝΕΟ DISCOVERY SPORT

ΤΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟ COMPACT SUV

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
ΚΟΡΥΦΗ
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
Επιλέξτε μέχρι τρία οχήματα και συγκρίνετέ τα δίπλα-δίπλα.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς Discovery Sport
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Προβολή και λήψη των πιο πρόσφατων ενημερωτικών φυλλαδίων της Land Rover
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το ανανεωμένο εξωτερικό του Discovery Sport διατηρεί τον εικονικό, βραβευμένο σχεδιασμό και διευκολύνει την προσθήκη νέων τεχνολογιών.
ΠΡΟΓΟΛΗ ΓΚΑΛΕΡΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το νέο εσωτερικό είναι πιο απαλό, με πλούσια χρώματα, καμπύλες επιφάνειες και, χωρίς κανέναν συμβιβασμό, προσφέρει τα ανθεκτικά υλικά που είναι απαραίτητα σε ένα οικογενειακό SUV.

ΠΡΟΓΟΛΗ ΓΚΑΛΕΡΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΕΥΕΛΙΞΙΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Το ανοιχτό, φωτεινό εσωτερικό του Discovery Sport δίνει αίσθηση ευρυχωρίας – την οποία θα θέλετε σίγουρα να διατηρήσετε ακόμη και σε ένα πλήρως φορτωμένο όχημα. Οι έξυπνες λύσεις αποθήκευσης σε όλο το εσωτερικό σάς επιτρέπουν να αποφεύγετε την ακαταστασία, με πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Απολαύστε τις αγαπημένες σας εξωτερικές δραστηριότητες χωρίς να πάρετε τα κλειδιά σας. Το προαιρετικό ενεργό κλειδί (Activity Key) είναι ένα ανθεκτικό, πλήρως αδιάβροχο βραχιολάκι καρπού. Απλά αφήστε τα κλειδιά με ασφάλεια στο όχημά σας και χρησιμοποιήστε το Activity Key για να ασφαλίζετε και να απασφαλίζετε το Discovery Sport.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
yt:4aT3pMGC77M
ΔΥΝΑΜΙΚΗ
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

Το Discovery Sport προσφέρει τη χαρά και την ελευθερία της οδήγησης εκτός δρόμου.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
yt:6HdlD62jMLE
ΒΎΘΙΣΗ

Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση και τον αυθορμητισμό σας, ακόμη και κατά την οδήγηση σε νερό. Η ανίχνευση βύθισης σάς βοηθά κατά τη διέλευση από νερό, καθώς το Discovery Sport σάς ενημερώνει σε περίπτωση που το βάθος του νερού προσεγγίζει το μέγιστο βάθος βύθισης του οχήματος.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
yt:oqnkhCLbmE0
ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ

Το Discovery Sport μπορεί να ρυμουλκήσει έως και 2.500kg. Ένας προαιρετικός αποσπώμενος κοτσαδόρος ή ηλεκτρικά πτυσσόμενος κοτσαδόρος μπορεί επίσης να τοποθετηθεί. Μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω την ευελιξία του οχήματος, επιλέγοντας από μεγάλη γκάμα αξεσουάρ μεταφοράς και ρυμούλκησης.

ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
yt:G116vB3W8eY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΩΤΩΝ MATRIX LED

Οι προβολείς Matrix LED είναι μέρος των τεχνολογιών που προσφέρουμε και διαθέτουν προσαρμοζόμενη δέσμη, η οποία χαμηλώνει και ρυθμίζεται για μέγιστη ορατότητα χωρίς θάμβωση των οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
yt:OdjfEiDzOkk
TOUCH PRO

Το Touch Pro προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες και ψυχαγωγία με σαφήνεια και διαισθητική διεπαφή. Προβολή δεδομένων πλοήγησης και άλλων πληροφοριών στην οθόνη αφής 10 ιντσών. Έλεγχος με χειρονομίες πολλαπλών σημείων ή μέσω φωνής.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων περιλαμβάνει πληροφορίες οδήγησης, ψυχαγωγία και δεδομένα ενεργής ασφάλειας – πλοήγηση, τηλέφωνο και πολυμέσα – τα οποία παρουσιάζονται με σαφήνεια και δεν αποσπούν την προσοχή.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
yt:3jqfwf7sPc
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
Με την εφαρμογή Remote, το Discovery Sport είναι έτοιμο για περιπέτεια. Χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να ελέγξετε τη στάθμη καυσίμου, για να ξεκλειδώσετε το όχημα και να προθερμάνετε ή να ελαττώσετε τη θερμοκρασία του εσωτερικού.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Η επόμενη γενιά της τεχνολογίας μας Standard Driveline βελτιώνει την ευστάθεια και την πρόσφυση σε ολισθηρές συνθήκες ή κατά την οδήγηση εκτός δρόμου. Στάνταρ σε συνδυασμό με επιλεγμένους κινητήρες.
ON-ROAD
Με μια σειρά από τεχνολογίες, που περιλαμβάνουν το Active Driveline και το Configurable Dynamics, το Discovery Sport προσφέρει συναρπαστική οδήγηση, σε κάθε δρόμο και σε οποιεσδήποτε συνθήκες.
ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ
Το Terrain Response 2 παρέχει εύκολη πρόσβαση σε 70 και πλέον χρόνια εμπειρίας, καθώς το όχημα επιλέγει αυτόματα τον πιο κατάλληλο τρόπο λειτουργίας για οδήγηση εκτός δρόμου.
ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ
Από τη διαχείριση της κίνησης στην πόλη έως την παροχή χαρακτηριστικών πρόσθετης ασφάλειας, υπάρχει διαθέσιμη μια πληθώρα από πρωτοποριακές τεχνολογίες, στον βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό ή ως μέρος ενός πακέτου.
ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
Ιδανικό για ψυχρότερα κλίματα, το θερμαινόμενο τιμόνι παρέχει μεγαλύτερη άνεση κατά την οδήγηση. Ενεργοποιείται απλά μέσω του χειριστηρίου αφής στο τιμόνι.
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (ADAPTIVE DYNAMICS)

Ακριβής δυναμική και ευέλικτη οδήγηση επιτυγχάνονται μέσω του συστήματος προσαρμοζόμενης δυναμικής (Adaptive Dynamics) με παρακολούθηση της θέσης του τροχού και των κινήσεων του αμαξώματος. Τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ βελτιστοποιούν τις ρυθμίσεις ανάρτησης και να παρέχουν βέλτιστη ισορροπία μεταξύ άνεσης, ακρίβειας και ευελιξίας ανά πάσα στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
TORQUE VECTORING

Το Torque Vectoring by Braking παρέχει ελεγχόμενες στροφές με απόκριση, καθώς μειώνει τις οριακές υποστροφές μέσω ελεγχόμενης πέδησης των εσωτερικών τροχών. Με το ενεργό κλείδωμα πίσω διαφορικού* απολαμβάνετε το έξτρα πλεονέκτημα μεγαλύτερης πρόσφυσης σε στροφές και περισσότερης συγκράτησης εκτός δρόμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
yt:B_y9K6VMH6s
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΥΣΙΜΟΥ 65 ΛΙΤΡΩΝ

Η εύρεση απομακρυσμένων σημείων που έχουν διατηρήσει τη φυσική τους ομορφιά είναι διασκεδαστική, αλλά μπορεί να είναι και κουραστική εάν απαιτείται ανεφοδιασμός πολλές φορές στη διαδρομή. Ταξιδέψτε ακόμη πιο μακριά και εξερευνήστε περισσότερο χάρη στο ρεζερβουάρ μεγαλύτερης χωρητικότητας 65 λίτρων του Discovery Sport.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
SMART SETTINGS

Χρησιμοποιώντας το μπρελόκ και το smartphone σας, το Discovery Sport αναγνωρίζει εσάς και τις προτιμήσεις σας. Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία εκμάθησης, το όχημα προσαρμόζεται ακόμη περισσότερο στις ανάγκες σας – για παράδειγμα, ρυθμίζοντας αυτόματα τη πλοήγηση στην αγαπημένη σας διαδρομή προς το σπίτι.

yt:PRiXDMH6G3A
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το Discovery Sport διαθέτει δύο θύρες USB και πρίζα 12V στο κεντρικό ντουλαπάκι. Οι πίσω επιβάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πρίζα 12V και δύο θύρες φόρτισης USB για να έχουν τις συσκευές τους φορτισμένες και να χρησιμοποιούν άνετα tablet με το σύστημα Click and Go.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Για να εξασφαλίζεται πάντα η βέλτιστη άνεση, όποια και αν είναι η εξωτερική θερμοκρασία, διατίθενται θερμαινόμενα και ψυχόμενα μπροστινά καθίσματα – δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό και τον συνοδηγό να ορίζουν ανεξάρτητα την προτιμώμενη θερμοκρασία τους.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
MERIDIAN AUDIO

Τα ηχοσυστήματα Meridian™ Audio και οι προηγμένοι αλγόριθμοι επεξεργασίας ψηφιακού σήματος διασφαλίζουν ότι ο ρυθμός, η ένταση και ο χρόνος κάθε μουσικού κομματιού ακούγονται με ακρίβεια όπως ακριβώς ήθελε ο ερμηνευτής. Επιλέξτε Meridian Sound ή, για πραγματικά εμβυθιστική εμπειρία, το ηχοσύστημα Meridian Surround.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ MERIDIAN
ΙΟΝΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ

Ο ιονισμός αέρα καμπίνας με τεχνολογία Nanoe™, για μεγαλύτερη ευεξία του οδηγού και των επιβατών, βελτιώνει την ποιότητα του αέρα εντός της καμπίνας του οχήματος απομακρύνοντας αλλεργιογόνα, ιούς, αερόβια βακτήρια και σχετικές οσμές.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ISOFIX
Τα σημεία ISOFIX διασφαλίζουν ισχυρή σύνδεση μεταξύ των παιδικών καθισμάτων και του οχήματος, για βελτιωμένη ασφάλεια σε ολόκληρη την καμπίνα.
ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ
Το πλήρες σύστημα του Discovery Sport με οκτώ αερόσακους οδηγού και συνοδηγού παρέχει εξαιρετική προστασία για όλους τους επιβάτες.
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ (DYNAMIC STABILITY CONTROL)
Μειώνει τη ροπή του κινητήρα και εφαρμόζει πέδηση στους κατάλληλους τροχούς για να διορθώσει τη διεύθυνση πορείας καθώς αντιμετωπίζει την υποστροφή και την υπερστροφή.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Το Discovery Sport χρησιμοποιεί τις προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας, όπως η ηλεκτρονική κατανομή πέδησης που μεταβάλλει αυτόματα τη δύναμη πέδησης σε κάθε άξονα για την ελαχιστοποίηση της απόστασης στάθμευσης, ενώ διατηρεί τη σταθερότητα και τη δυνατότητα πραγματοποίησης ελιγμών του οχήματος.
ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (EMERGENCY BRAKE ASSIST)
Η υποβοήθηση πέδησης έκτακτης ανάγκης καταλαβαίνει όταν εφαρμόζονται τα φρένα γρήγορα, χωρίς όμως την απαραίτητη δύναμη για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης στάθμευσης. Ενισχύει την πίεση πέδησης για να διασφαλίσει ότι σταματάτε εγκαίρως. Τα φώτα έκτακτης ανάγκης ενεργοποιούνται αυτόματα κατά τη διάρκεια της πέδησης.
ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ ΣΕ ΥΨΗΛΈΣ ΤΑΧΎΤΗΤΕΣ
Αυτή η προαιρετική λειτουργία ανιχνεύει πότε μπορεί να συμβεί πιθανή μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα και εμφανίζει μια ειδοποίηση για να προειδοποιήσει τον οδηγό να φρενάρει. Αν ο οδηγός δεν αντιδράσει, το Discovery Sport θα χρησιμοποιήσει τα φρένα για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής πρόσκρουσης. Το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Η εμπορική ονομασία Meridian είναι σήμα κατατεθέν της Meridian Audio Ltd.

Η ονομασία Nanoe™ είναι εμπορικό σήμα της Panasonic Corporation.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό πωλητή λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες, η διαμορφώστε το όχημά σας online.