ΕΥΕΛΙΞΙΑ

ΝΕΟ DISCOVERY SPORT – Η ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

TOP
ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
#component-4
ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
#component-7
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
#component-10
ΤΥΠΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
#component-13
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΚΕΤΩΝ
#component-15
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
#component-21
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Land Rover κοντά σας
ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Το Discovery Sport παρέχει βέλτιστη χρήση του χώρου, με τους επιβάτες να απολαμβάνουν τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης και αποθήκευσης.

5+2 ΘΕΣΕΙΣ
5+2 ΘΕΣΕΙΣ

157 λίτραΜε αρκετό χώρο για εσάς και έξι φίλους, η τυπική για την κατηγορία υγρή χωρητικότητα φτάνει τα 157* λίτρα. Αυτό ισούται με ξηρή χωρητικότητα 115* λίτρων, η οποία μετράται με τεμάχια στερεής ύλης.


5 ΘΕΣΕΙΣ
5 ΘΕΣΕΙΣ

1179 λίτραΧωρέστε ό,τι χρειάζεστε. Με την τυπική διαμόρφωση πέντε καθισμάτων παρέχει υγρή χωρητικότητα 1.179* λίτρων, με ωφέλιμη ξηρή χωρητικότητα 963* λίτρα.

4 ΘΕΣΕΙΣ
4 ΘΕΣΕΙΣ

1302 λίτραΑναδιπλώστε ένα από τα πίσω καθίσματα και επωφεληθείτε από ακόμη περισσότερο υγρό όγκο 1.302* λίτρων. Σας επιτρέπει να χωρέσετε μερικά επιπλέον αντικείμενα, και ισούται με ξηρή χωρητικότητα 1.085* λίτρων.

3 ΘΕΣΕΙΣ
3 ΘΕΣΕΙΣ

1548 λίτραΤαξιδέψτε με δύο φίλους χωρίς συμβιβασμούς όσον αφορά τις αποσκευές σας: αυτή η διαμόρφωση του Discovery Sport παρέχει υγρή χωρητικότητα 1.548* λίτρων, με ωφέλιμη ξηρή χωρητικότητα 1.330* λίτρων.

2 ΘΕΣΕΙΣ
2 ΘΕΣΕΙΣ

1794 λίτραΜε τη δεύτερη σειρά αποθηκευμένη, μπορείτε να χωρέσετε μεγαλύτερα αντικείμενα με ευκολία. Η χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.794* λίτρα. Η ξηρή χωρητικότητα φτάνει τα 1.574* λίτρα.

Ο υγρός όγκος είναι ο πρότυπος για τη βιομηχανία και μετράται με την πλήρωση του χώρου φόρτωσης με υγρό. Ο ξηρός όγκος μετράται με τεμάχια στερεής ύλης (200 x 50 x 100mm), που δείχνουν την ποσότητα του πρακτικού χώρου εντός του οχήματος.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ CLEARSIGHT
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ CLEARSIGHT

Ο κορυφαίος για την κατηγορία πίσω αποθηκευτικός χώρος είναι ιδανικός για τα απαραίτητα της οικογένειάς σας, αλλά πώς θα βλέπετε πίσω από τους επιβάτες και τις αποσκευές τους; Με τον εσωτερικό καθρέφτη ClearSight, απολαμβάνετε ανεμπόδιστο οπτικό πεδίο, ανεξάρτητα από τα άτομα ή τα αντικείμενα στα πίσω καθίσματα.

yt:ekTZu2pQNCc
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Η εύρεση απομακρυσμένων σημείων που έχουν διατηρήσει τη φυσική τους ομορφιά είναι διασκεδαστική, αλλά μπορεί να είναι και κουραστική εάν απαιτείται ανεφοδιασμός πολλές φορές στη διαδρομή. Ταξιδέψτε ακόμη πιο μακριά και εξερευνήστε περισσότερο χάρη στο ρεζερβουάρ βενζίνης 67 λίτρων, και στην αυξημένη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ ντίζελ 65 λίτρων του Discovery Sport.

POWERED TAILGATE
Με την ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών, μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε με ευκολία το πίσω μέρος, χρησιμοποιώντας το μπρελόκ σας, το κουμπί στο εσωτερικό ή τα ειδικά κουμπιά στην πόρτα χώρου αποσκευών.
CABIN AIR IONISATION
Ο ιονισμός αέρα καμπίνας με τεχνολογία Nanoe™, για μεγαλύτερη ευεξία του οδηγού και των επιβατών, βελτιώνει την ποιότητα του αέρα εντός της καμπίνας του οχήματος απομακρύνοντας αλλεργιογόνα, ιούς, αερόβια βακτήρια και σχετικές οσμές.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Το ανοιχτό, φωτεινό εσωτερικό του Discovery Sport δίνει αίσθηση ευρυχωρίας – την οποία θα θέλετε σίγουρα να διατηρήσετε ακόμη και σε ένα πλήρως φορτωμένο όχημα. Οι έξυπνες λύσεις αποθήκευσης σε όλο το εσωτερικό σάς επιτρέπουν να αποφεύγετε την ακαταστασία, με πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
Απολαύστε τις αγαπημένες σας εξωτερικές δραστηριότητες χωρίς να πάρετε τα κλειδιά σας. Το προαιρετικό ενεργό κλειδί (Activity Key) είναι ένα ανθεκτικό, πλήρως αδιάβροχο βραχιολάκι καρπού. Απλά αφήστε τα κλειδιά με ασφάλεια στο όχημά σας και χρησιμοποιήστε το Activity Key για να ασφαλίζετε και να απασφαλίζετε το Discovery Sport.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σχεδιασμένο για βέλτιστη ασφάλεια, το Discovery Sport περιλαμβάνει μια σειρά από χαρακτηριστικά που προστατεύουν εσάς και τους επιβάτες σας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ISOFIX
Τα σημεία ISOFIX διασφαλίζουν ισχυρή σύνδεση μεταξύ των παιδικών καθισμάτων και του οχήματος, για βελτιωμένη ασφάλεια σε ολόκληρη την καμπίνα.
ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ
Το πλήρες σύστημα του Discovery Sport με οκτώ αερόσακους οδηγού και συνοδηγού παρέχει εξαιρετική προστασία για όλους τους επιβάτες.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Το Discovery Sport χρησιμοποιεί τις προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας, όπως η ηλεκτρονική κατανομή πέδησης που μεταβάλλει αυτόματα τη δύναμη πέδησης σε κάθε άξονα για την ελαχιστοποίηση της απόστασης σταματήματος, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη σταθερότητα και τη δυνατότητα πραγματοποίησης ελιγμών του οχήματος.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΩΤΩΝ MATRIX LED

Οι προβολείς Matrix LED είναι μέρος των τεχνολογιών που προσφέρουμε και διαθέτουν προσαρμοζόμενη δέσμη, η οποία χαμηλώνει και ρυθμίζεται για μέγιστη ορατότητα χωρίς θάμβωση των οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα.

yt:OdjfEiDzOkk
ΤΥΠΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
Αν αναμένεται σύγκρουση και, μετά από μια οπτική προειδοποίηση δεν πραγματοποιηθεί καμία ενέργεια, τα φρένα θα εφαρμοστούν αυτόματα. Λειτουργεί με οχήματα μεταξύ 5 και 80km/h και πεζούς ή ποδηλάτες μεταξύ 5 και 60km/h.
LANE KEEP ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ)
Ιδανικό για ολισθηρές συνθήκες οδοστρώματος, το Lane Keep Assist ανιχνεύει πότε το όχημά σας εκτρέπεται ακούσια εκτός της λωρίδας σας και εφαρμόζει μια ροπή διόρθωσης για να σας βοηθήσει να το επαναφέρετε στην πορεία του.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ
Κάνει τους ελιγμούς ευκολότερους. Επιλέξτε την όπισθεν ή ενεργοποιήστε μέσω της οθόνης αφής, για γραφικά επί της οθόνης και ηχητικές εκφωνήσεις που υποδεικνύουν την εγγύτητά σας σε εμπόδια.
ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ
Παρέχει βελτιωμένη ορατότητα κατά την οπισθοπορεία. Το Discovery Sport, και η προβλεπόμενη διαδρομή του, παρουσιάζονται στην οθόνη αφής για υποβοήθηση με τη στάθμευση.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΚΕΤΩΝ

Επιλέξτε από μια σειρά πακέτων για να ενισχύσετε την οδηγική εμπειρία σας

PARK PACK
DRIVE PACK
DRIVER ASSIST PACK
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
PARK ASSIST
Όταν ενεργοποιηθεί, το Discovery Sport θα αναζητήσει έναν κατάλληλο χώρο στάθμευσης. Το όχημα θα σας κατευθύνει εντός και εκτός του χώρου.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 360º
Δίνει απόλυτη σιγουριά σε ανθρώπους κατά τον χειρισμό σε κλειστούς χώρους. Αισθητήρες εμπρός, πίσω και στα πλάγια παρέχουν οπτικά και ηχητικά σχόλια που υποδεικνύουν πόσο κοντά βρίσκεστε σε εμπόδια.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ
Σας προειδοποιεί για οχήματα, πεζούς ή άλλους κινδύνους που προσεγγίζουν από κάθε πλευρά. Ιδιαίτερα χρήσιμο όταν βγαίνετε με την όπισθεν από χώρο στάθμευσης, ακόμη και αν παρεμποδίζεται η ορατότητα στο πίσω μέρος.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ
Βοηθάει τους επιβάτες να παραμένουν ασφαλείς όταν εξέρχονται από το Discovery Sport καθώς τους προειδοποιεί για κινδύνους που προσεγγίζουν, όπως διερχόμενα οχήματα και ποδηλάτες.
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (ADAPTIVE CRUISE CONTROL)
Το Drive Pack αποτελείται από τρία χαρακτηριστικά. Το Adaptive Cruise Control σάς βοηθά να διατηρείτε μια απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο αυτοκίνητο, στην περίπτωση όπου αυτό επιβραδύνει ή σταματήσει όταν ταξιδεύετε ή κινείστε με χαμηλές ταχύτητες σε συνθήκες αυξημένης κυκλοφορίας. Αν το προπορευόμενο όχημα σταματήσει, το όχημά σας θα ακινητοποιηθεί.
BLIND SPOT ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ)
Αν το Discovery Sport εντοπίσει ένα άλλο αυτοκίνητο στο τυφλό σημείο σας όταν αρχίζετε να αλλάζετε λωρίδα, μια λυχνία προειδοποίησης ανάβει στον αντίστοιχο καθρέπτη πόρτας και η ροπή διεύθυνσης σας παρακινεί να απομακρύνετε το όχημά σας από το πιθανό σημείο σύγκρουσης.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ
Αυτή η προαιρετική λειτουργία ανιχνεύει πότε μπορεί να συμβεί πιθανή μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα και εμφανίζει μια ειδοποίηση για να προειδοποιήσει τον οδηγό να φρενάρει. Αν ο οδηγός δεν αντιδράσει, το Discovery Sport θα χρησιμοποιήσει τα φρένα για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής πρόσκρουσης. Το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού.
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
Το Driver Assist Pack περιλαμβάνει επίσης τα χαρακτηριστικά και των δύο πακέτων Park Pack και Drive Pack. Το Adaptive Cruise Control με Steering Assist σάς υποστηρίζει ενώ οδηγείτε ενώ σας βοηθάει να παραμείνετε στη λωρίδα σας και να έχετε μια ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Κινητήρας, φρένα και τιμόνι, όλα ανταποκρίνονται αυτόματα.
ΚΑΡΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ WADE SENSING
Διέλευση από νερό χωρίς άγχος. Το Wade Sensing σάς προβάλλει σε πραγματικό χρόνο τη στάθμη του νερού γύρω από το όχημα και σας προειδοποιεί αν το νερό προσεγγίζει το μέγιστο βάθος βύθισης του Discovery Sport.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ 360°
Με τέσσερις ψηφιακές κάμερες διακριτικά τοποθετημένες γύρω από το Discovery Sport, έχετε προβολή 360° στην οθόνη αφής με πολλαπλές γωνίες κάμερας προσβάσιμες ταυτόχρονα.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ DISCOVERY SPORT

Επιλέξτε από τα τέσσερα μοντέλα και τα δύο ξεχωριστά στυλ αμαξώματος, το καθένα από τα οποία προσφέρουν μοναδική προσωπικότητα και επιπλέον λειτουργίες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Land Rover κοντά σας

*Αριθμός υπολογισμένος με τα καθίσματα πλήρως μπροστά, όχι υπό κλίση.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό έμπορο λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.

Η ονομασία Nanoe™ είναι εμπορικό σήμα της Panasonic Corporation.