ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

TOP
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
#component-4
ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
#component-8
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
#component-13
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Land Rover κοντά σας
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Από τη δύναμη και την απόλυτη οδηγική απόλαυση έως την εξοικονόμηση καυσίμου και την κορυφαία τεχνολογία, διατίθεται μια σειρά κινητήρων για το Discovery Sport, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του Plug-in Hybrid.

Η ΓΚΑΜΑ
PETROL
Ο 4-κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 2,0 λίτρων και 200PS παρέχει εξαιρετικά αποδοτική και καθαρή καύση με χαμηλές εκπομπές. Άριστη επιτάχυνση και εύκολη προσπέραση διατίθενται με τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα των 249PS.
NEW DIESEL
Οι νέοι ντιζελοκινητήρες μας είναι εξίσου καθαροί με τους βενζινοκινητήρες, αλλά επίσης εκπέμπουν λιγότερο CO₂. Με καλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου σε μεγαλύτερες αποστάσεις και περισσότερη ροπή, είναι ιδανικοί για μακρινές αποστάσεις, ρυμούλκηση ή off-road διαδρομές.
PLUG-IN HYBRID
Το Discovery Sport Plug-in Hybrid συνδυάζει έναν 3-κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρου με ένα ηλεκτρικό μοτέρ για συνολική απόδοση ισχύος 300PS. Με την επιλογή βενζινοκινητήρα 1,5L PHEV P300e AWD Auto μπορείτε να οδηγήσετε σε παράλληλη υβριδική λειτουργία ή σε λειτουργία EV.
ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΔΟΣΗ
ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Το αυτόματο κιβώτιο 9-σχέσεων του Discovery Sport έχει 9 κοντινές σχέσεις, εξασφαλίζοντας ότι θα βρίσκεστε πάντα στη βέλτιστη σχέση και μεγιστοποιώντας την οικονομία καυσίμου και την επιτάχυνση. Οι αλλαγές ταχύτητας γίνονται σχεδόν ανεπαίσθητες και τα προγράμματα των αλλαγών προσαρμόζονται έξυπνα στο δικό σας στυλ οδήγησης.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Το όχημα είναι σχεδιασμένο για χρήση εκτός δρόμου και διαθέτει ένα πλήρως ανεξάρτητο σύστημα ανάρτησης με σχεδιασμό οπίσθιας ανάρτησης πολλαπλών συνδέσμων.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
TORQUE VECTORING
TORQUE VECTORING

Για ελεγχόμενη απόκριση στις στροφές, το Torque Vectoring by Braking αντισταθμίζει την υποστροφή μέσω της ανεξάρτητης πέδησης. Πρόσθετη πρόσφυση παρέχεται επίσης από το ενεργό κλείδωμα πίσω διαφορικού.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
yt:B_y9K6VMH6s
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
ACTIVE DRIVELINE
Το Active Driveline για οδήγηση εκτός δρόμου παρέχει ακόμη υψηλότερα επίπεδα πρόσφυσης, σταθερότητας και ελέγχου. Όταν βρίσκεστε στον δρόμο, το σύστημα προσφέρει βελτιωμένη ικανότητα εκτέλεσης στροφών και μεγιστοποιεί την εξοικονόμηση καυσίμου.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (CONFIGURABLE DYNAMICS)
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής του Discovery Sport, για να ρυθμίσετε επιλεγμένα χαρακτηριστικά, όπως ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης, όπως επιθυμείτε.
ADAPTIVE DYNAMICS
Με το σύστημα Adaptive Dynamics, το Discovery Sport προσφέρει ακόμη καλύτερο έλεγχο του αμαξώματος με πιο ουδέτερο κράτημα και πιο άμεση απόκριση.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ROLL STABILITY CONTROL)
Ενσωματώνεται στον δυναμικό έλεγχο ευστάθειας (DCS) για μείωση της πιθανότητας ανατροπής και την παροχή της ικανότητας ελιγμού προς αποφυγή εμποδίου ή άλλου χρήστη του δρόμου.
DYNAMIC STABILITY CONTROL
Ο δυναμικός έλεγχος ευστάθειας (DSC) παρακολουθεί τη δυναμική συμπεριφορά του Discovery Sport παρεμβαίνοντας για να μεγιστοποιήσει τη σταθερότητα του οχήματος. Ο DSC μειώνει τη ροπή του κινητήρα και εφαρμόζει πέδηση στους κατάλληλους τροχούς, για να διορθώσει τη διεύθυνση πορείας του οχήματος αντισταθμίζοντας την υποστροφή ή την υπερστροφή.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ DISCOVERY SPORT

Επιλέξτε από τα τέσσερα μοντέλα και τα δύο ξεχωριστά στυλ αμαξώματος, το καθένα από τα οποία προσφέρουν μοναδική προσωπικότητα και επιπλέον λειτουργίες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Land Rover κοντά σας

*Only available with 5 seat variants.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό έμπορο λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες ή διαμορφώστε το όχημά σας online.