ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

WATCH THE FILM
TOP
ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΔΗΓΟΥ
#component-4
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
#component-6
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
#component-9
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
#component-12
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Land Rover κοντά σας
ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΔΗΓΟΥ

Πλούσιες επιλογές πληροφόρησης και ψυχαγωγίας.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων περιλαμβάνει πληροφορίες οδήγησης, ψυχαγωγία και δεδομένα ενεργής ασφάλειας – πλοήγηση, τηλέφωνο και πολυμέσα – τα οποία παρουσιάζονται με σαφήνεια και δεν αποσπούν την προσοχή.

TOUCH PRO
TOUCH PRO

Το Touch Pro προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες και ψυχαγωγία με σαφήνεια και διαισθητική διεπαφή. Προβολή δεδομένων πλοήγησης και άλλων πληροφοριών στην οθόνη αφής 10 ιντσών. Έλεγχος με χειρονομίες πολλαπλών σημείων ή μέσω φωνής.

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY
ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

Παρουσιάζει βασικά δεδομένα του οχήματος, όπως ταχύτητα, θέση του λεβιέ επιλογής ταχυτήτων και οδηγίες πλοήγησης στο παρμπρίζ. Διαθέτει διαυγή, έγχρωμα γραφικά υψηλής ανάλυσης που σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε όλες τις πληροφορίες με ευκολία.

ΤΙΜΟΝΙ
ΤΙΜΟΝΙ

Για ευκολία χρήσης, το καλυμμένο με δερμάτινη επένδυση τιμόνι ενσωματώνει βασικά χειριστήρια, όπως για πολυμέσα και τηλέφωνο. Για ακόμη πιο σπορ εμφάνιση, Discovery Sport R-Dynamic’s το τιμόνι διαθέτει λεπτομέρειες Noble Chrome.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
INCONTROL
Με τεχνολογίες όπως 4G Wi-Fi Hotspot, οι επιβάτες σας μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους σόου, κλιπ και τραγούδια μέσω streaming, ενώ το διαισθητικό περιβάλλον του InControl επιτρέπει ενημέρωση χωρίς να αποσπάτε την προσοχή σας από τον δρόμο.
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Παραμείνετε σε σύνδεση όπου και αν βρίσκεστε. Με το πακέτο Online διασφαλίζετε συνεχή ψυχαγωγία για τους επιβάτες σας, ενώ παραμένετε ενημερωμένοι με το πακέτο Smartphone, το οποίο ενσωματώνει απρόσκοπτα τις συνδεδεμένες συσκευές στο Discovery Sport.
SMARTPHONE PACK
Αυτό το πακέτο σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε βελτιστοποιημένες για το όχημα εφαρμογές στο δικό σας smartphone, Android™ ή Apple®, μέσω της οθόνης αφής.
REMOTE
Ρυθμίστε τον προκλιματισμό, κλειδώστε, ξεκλειδώστε ή εντοπίστε το όχημά σας και παρακολουθήστε τις διαδρομές σας από το smartphone ή το smartwatch σας. Συμβατό με τα περισσότερα smartphones, Android Wear™ ή το Apple Watch®.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
AUDIO
Διασφαλίστε ότι το Discovery Sport προσφέρει συναρπαστική ηχητική εμπειρία σε όλους τους επιβάτες, χάρη στο ηχοσύστημα Meridian™ 380W. 10 ηχεία τοποθετημένα σε ολόκληρη την καμπίνα προσφέρουν πλούσιο ήχο σε όλους σε κάθε διαδρομή.
IGUIDE
Το iGuide είναι ένα φορητό εγχειρίδιο κατόχου που εξασφαλίζει ότι έχετε πάντα τις απαντήσεις που χρειάζεστε όπου και αν είστε. Η εφαρμογή iGuide της Land Rover εξηγεί όλα τα χαρακτηριστικά και τα χειριστήρια που πρέπει να γνωρίζετε στο Land Rover iGuide.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ DISCOVERY SPORT

Επιλέξτε από τα τέσσερα μοντέλα και τα δύο ξεχωριστά στυλ αμαξώματος, το καθένα από τα οποία προσφέρουν μοναδική προσωπικότητα και επιπλέον λειτουργίες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Land Rover κοντά σας

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.

Android™ and Android Wear™ is a trademark of Google Inc.

Apple® and Apple Watch® is a registered trademark of Apple Inc., registered in the US and other countries.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό έμπορο λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Τα χαρακτηριστικά, οι επιλογές του InControl και η διαθεσιμότητά τους συνεχίζουν να εξαρτώνται από την αγορά. Συμβουλευτείτε τον έμπορο λιανικής της Land Rover για τη διαθεσιμότητα στην τοπική αγορά και τους πλήρεις όρους. Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται αναφορικά με την τεχνολογία InControl, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις ενεργοποιημένες επιλογές. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.

Η ηλεκτρονική λειτουργικότητα και συνδεσιμότητα Wi-Fi εξαρτώνται από την εγκατάσταση μιας micro SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων. Το 4G Wi-Fi Hotspot και το Online Pack περιέχουν υπηρεσίες συνδρομής που μπορούν να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής της Land Rover.

Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.