Η ΣΥΛΛΟΓΗ ABOVE AND BEYOND

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ DEFENDER

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ LEGO® TECHNIC. ΤΟ ΚΙΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ LAND ROVER DEFENDER.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εμπνευσμένα από την ανθεκτικότητα και τις δυνατότητες του Defender, όλα τα αντικείμενα στη συλλογή μας είναι σχεδιασμένα για περιπέτεια. Όπου και αν σας πάνε.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΖΑΚΕΤ RODINIA HYBRID
Απόλυτη ευελιξία. Το τζάκετ είναι αδιάβροχο και αντιανεμικό, με τεχνολογία φερμουάρ ταχείας χρήσης, για μετατροπή σε γιλέκο στη στιγμή.
yt:pyl01e81WEI
ΣΤΥΛΟ ABOVE AND BEYOND
Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Μέσα σε νερό, ανάποδα, υπό εξαιρετικά υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, κατασκευασμένο από αλουμίνιο για αεροσκάφη: ένα στυλό που γράφει όποτε επιθυμείτε.
yt:jMtD4AvEeG0
ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ ΜΕ ΡΑΦΗ MIROVIA
Ανθεκτική προστασία. Το μεγάλο, αδιάβροχο αναδιπλούμενο κάλυμμα με θερμική σφράγιση ραφών προστατεύει τα περιεχόμενα από τα στοιχεία της φύσης.
yt:6CF18quxys0
ΖΩΝΗ ABOVE AND BEYOND
Διαθέτει την πιο ανθεκτική και ασφαλή πόρπη ANSI COBRA®, είναι κατασκευασμένη από νάιλον υψηλής αντοχής και παρέχει πολλές δυνατότητες. Δοκιμασμένο σε ακραίες συνθήκες.
yt:qta-IQ_s_Xk
ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ
Σχεδιασμένο ώστε να σας διατηρεί ζεστούς η δροσερούς, το βασικό κάλυμμα προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας. Είναι κατασκευασμένο από μαλλί Merino και υφάσματα υψηλής ποιότητας, με ιδιότητες τριχοειδούς αποστράγγισης.
yt:i1fncaFcn9Y
ΠΑΓΟΥΡΙ ABOVE AND BEYOND
Απαραίτητο σε όλα τα ταξίδια, κατασκευασμένο με διπλά τοιχώματα από ανοξείδωτο χάλυβα και με χωρητικότητα 500ml. Στιβαρή κατασκευή για χρήση σε οποιοδήποτε περιβάλλον, με αρτάνη .για εύκολη μεταφορά.
yt:KkiaIDisDpo
ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ LIFESTYLE

Οι απαιτητικοί τρόποι ζωής απαιτούν τον σωστό εξοπλισμό. Ειδικά προσαρμοσμένα για εσάς, τα πακέτα της συλλογής Lifestyle περιλαμβάνουν γκάμα προϊόντων ανθεκτικών σαν το Defender.

ΠΑΚΕΤΟ EXPLORER
Τεχνικά εργαλεία και εξοπλισμός που πραγματικά υπερβαίνουν τα όρια. Σχεδιασμός με γνώμονα την κατάκτηση.
ΠΑΚΕΤΟ ADVENTURE
Τα τεχνικά υφάσματα και πρακτικός σχεδιασμός διασφαλίζουν ότι θα είστε εξοπλισμένοι για οποιαδήποτε περιπέτεια.
ΠΑΚΕΤΟ COUNTRY
Έμπνευση από τη ζωή στην ύπαιθρο και σε ετοιμότητα για μικρές και μεγάλες περιπέτειες.
ΠΑΚΕΤΟ URBAN
Για τους εξερευνητές των πόλεων. Διαχρονικός σχεδιασμός, με βάση τη λειτουργικότητα, καθώς και στοιχεία που είναι απαραίτητα καθημερινά και σε οποιοδήποτε περιβάλλον.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Εκμεταλλευτείτε περισσότερο τον κόσμο σας. Μπορείτε να εξατομικεύσετε το Defender σύμφωνα με τον τρόπο ζωής σας.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
Επιλέξτε μέχρι τρία οχήματα της Land Rover και συγκρίνετέ τα δίπλα-δίπλα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς Defender
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Προβολή και λήψη των πιο πρόσφατων ενημερωτικών φυλλαδίων της Land Rover
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για τα τελευταία νέα σχετικά με το Defender

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό πωλητή λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες, η διαμορφώστε το όχημά σας online.
Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.
Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας.