ΠΑΚΕΤΟ COUNTRY

ΦΕΡΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΛΑΣΠΩΜΕΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
ΠΑΚΕΤΟ COUNTRY

Αγκαλιάστε τα στοιχεία της φύσης και να κάντε κάθε διαδρομή πραγματικά μοναδική.

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ COUNTRY ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
COUNTRY
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ<sup>1</sup>
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ
Περιορίζουν τα εκτινασσόμενα υλικά και προστατεύουν τη βαφή του Defender από σκόνη και θραύσματα, ενώ συμπληρώνουν και τον εξωτερικό σχεδιασμό του οχήματος.
ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ – ΠΛΗΡΕΣ ΥΨΟΣ
Το διαχωριστικό αυτό απομονώνει τον χώρο φόρτωσης από την καμπίνα.
ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ
Προστατεύει τον προφυλακτήρα από φθορά που ενδέχεται να προκύψει κατά την τοποθέτηση αντικειμένων στον χώρο φόρτωσης ή από βλάστηση κατά την οδήγηση εκτός δρόμου.
ΦΟΡΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ
Ξεπλύνετε τη λάσπη από τις διαδρομές. Ξεπλύνετε το ποδήλατό σας. Και καθαρίστε τις μπότες σας. Η πίεση επιτυγχάνεται με πλήρωση από βρύση ή χρησιμοποιώντας τη χειροκίνητη αντλία.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΦΤΕΡΩΝ ΤΡΟΧΩΝ
Κατά τη διέλευση από πυκνή βλάστηση, το προστατευτικό φτερών τροχών παρέχει πρόσθετη προστασία με ανθεκτικά συνθετικά υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία συμβάλλουν στη χαρακτηριστική εμφάνιση του Defender.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΠΑΡΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ Α
Μεγαλύτερη προστασία στο μπροστινό μέρος του Defender, για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε κάθε έδαφος με αυτοπεποίθηση.
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ<sup>2</sup>
Μπείτε στο Defender με μεγαλύτερη ευκολία.
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ<sup>2</sup>
Αποθηκεύονται κάτω από τα μαρσπιέ και αναπτύσσονται αυτόματα κατά το άνοιγμα της πόρτας. Ή όταν ενεργοποιούνται μέσω του μπρελόκ.
ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟΙ ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ<sup>2</sup>
Οι γυαλιστεροί πλευρικοί σωλήνες βελτιώνουν τα πλαϊνά του οχήματος ενώ προσφέρουν προστασία στις πόρτες κατά την οδήγηση εκτός δρόμου.
ΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;

Απαντήστε τρεις γρήγορες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο ζωής σας για να βρείτε στο ιδανικό πακέτο αξεσουάρ.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ
Η ΣΥΛΛΟΓΗ LIFESTYLE
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ LIFESTYLE
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ SNOWDEN
Ο σκελετός των γυαλιών αυτών είναι κατασκευασμένος με από ματ οξικά υλικά, ειδικά για δραστήριο τρόπο ζωής στην ύπαιθρο.
ΤΟ ΣΤΥΛΟ ABOVE AND BEYOND
Το σώμα αλουμινίου κατηγορίας αεροσκαφών T6 του στυλό Above and Beyond είναι κατεργασμένο με ακρίβεια, διαθέτει ανοδιωμένη επικάλυψη και έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να αντικατοπτρίζει τη σμιλευμένη σιλουέτα και τη δύναμη των πιο ανθεκτικών και δυναμικών μας οχημάτων.
Η ΣΥΛΛΟΓΗ COUNTRY
- Κούπα ταξιδίου από ανοξείδωτο χάλυβα
- Δερμάτινη τσάντα Weekender
- Ομπρέλα Land Rover
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΕΤΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΠΑΚΕΤΟ EXPLORER
Χαράξτε τη δική σας πορεία, σε οποιοδήποτε έδαφος. Το πακέτο Explorer επιτρέπει στο Defender να αψηφά τους περιορισμούς και να κατακτά αχαρτογράφητες τοποθεσίες.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ EXPLORER
ΠΑΚΕΤΟ ADVENTURE
Μεταφέρετε το πάθος σας σε νέες περιοχές. Το πακέτο Adventure επιτρέπει στο Defender να σας βγάζει από την πεπατημένη, για πραγματικές περιπέτειες στην άγρια φύση.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ADVENTURE
ΠΑΚΕΤΟ URBAN
Κατακτήστε την τσιμεντένια ζούγκλα. Το πακέτο Urban επιτρέπει στο Defender να ξεχωρίζει στα προάστια, χάρη στο εντυπωσιακό του στυλ, τη σιγουριά και την αυτοκυριαρχία του.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ URBAN
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
Επιλέξτε μέχρι τρία οχήματα της Land Rover και συγκρίνετέ τα δίπλα-δίπλα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς Defender
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Προβολή και λήψη των πιο πρόσφατων ενημερωτικών φυλλαδίων της Land Rover
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για τα τελευταία νέα σχετικά με το Defender

1Αναβαθμίσεις διαθέσιμες στο μέσο του 2020.

2ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ διαθέσιμο μόνο στο Defender 110. Μη συμβατό με ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ, ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ, ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟΙ ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ.

Οι πληροφορίες, οι προδιαγραφές, οι κινητήρες και τα χρώματα σε αυτόν τον ιστότοπο βασίζονται σε ευρωπαϊκές προδιαγραφές και ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ των αγορών και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς ειδοποίηση. Ορισμένα οχήματα απεικονίζονται με προαιρετικό εξοπλισμό και αξεσουάρ που τοποθετεί ο πωλητής λιανικής, τα οποία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις αγορές. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον τοπικό πωλητή λιανικής για τις τοπικές τιμές και διαθεσιμότητα.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό πωλητή λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες, η διαμορφώστε το όχημά σας online.

Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.

Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας.